Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları baharlık,yazlık cici alışverişi

dandini28

bebek kuşum,buruşuğum
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
1.024
11
683
Kocaeli
arkadaşlar,malum bahar yavaştan gelmeye başladı,ardından da hemen havalar ısınıverecek.Bebişlere neler almayı düşünüyorsunuz.paylaşalım?:emir_bebek:

evet bende çok merak ediyorum..bebişlerim ağustosta doğarlarsa ne giydiricem ilk günler???
TECRÜBELı ANNELER NOLUR BıZE BıŞEYLER YAZIN..nerden bağlayacağımı bilmiyorum..kısa kolu çıtçıtlı body'ler diyolar ama heryerleri açık kalınca üşümezlermi yada mikrop falan kapma durumu olmaz dimi..inşallah pişik olmadan geçiririiiiz..

evet bende çok merak ediyorum..bebişlerim ağustosta doğarlarsa ne giydiricem ilk günler???
TECRÜBELİ ANNELER NOLUR BİZE BİŞEYLER YAZIN..nerden bağlayacağımı bilmiyorum..kısa kolu çıtçıtlı body'ler diyolar ama heryerleri açık kalınca üşümezlermi yada mikrop falan kapma durumu olmaz dimi..inşallah pişik olmadan geçiririiiiz..

sende antalyadasın galıba temuzda dogmustu benım kızım bız gıydırdık sadece kısa kollu badi kılamada calısıyordu usudu galıba ıdraryolu ıltıhaplandı. sonra bız zıbın takım gıydırdık kılımalı odada drlar sen ne gıyosan onun bırkat fazlasını gıydırın dıyorlar en ıyısı sen uzun kollu cıtcıtlı badı altınada zıbın donunu gıydır ustunede ınce penye battanıye veya kundak gıbı carsaf ortersın cunku antalya cok sıcak acalım derken kılımayla hasta etmemeyelım aman

Babylove ilk 40 gün çok önemli,yaz sıcağında bile olsak bebekler anne karnı sıcaklığını arıyolar çünkü kendilerini hala orda sanıyolarmış.ince zıbın takımlar alırsın,içine kısa kol body.bi de ince örtü tamamdır...

sende antalyadasın galıba temuzda dogmustu benım kızım bız gıydırdık sadece kısa kollu badi kılamada calısıyordu usudu galıba ıdraryolu ıltıhaplandı. sonra bız zıbın takım gıydırdık kılımalı odada drlar sen ne gıyosan onun bırkat fazlasını gıydırın dıyorlar en ıyısı sen uzun kollu cıtcıtlı badı altınada zıbın donunu gıydır ustunede ınce penye battanıye veya kundak gıbı carsaf ortersın cunku antalya cok sıcak acalım derken kılımayla hasta etmemeyelım aman

evet çok haklısın aslındaa..hiç öyle düşünmemiştim.demişler ya delinin biri taş atı kuyuya hepisi arkasından gitti diyee..bana biri öyle diyince bende inandım.oysa bugün satış elemanı bir bayanda aynısını söyledi sağolsun..kesinlikle ince zıbınla uzun kollu hastane çıkışlarından mutlaka al dedi.korkma pişmez.zaten dediğin gibi klimada çalışır.bize sıcak gelebilir ama onlar üşürler allahım korusuun..
çok teşekürederiiiiim sağol yazan ellerin dert görmesin..

Babylove ilk 40 gün çok önemli,yaz sıcağında bile olsak bebekler anne karnı sıcaklığını arıyolar çünkü kendilerini hala orda sanıyolarmış.ince zıbın takımlar alırsın,içine kısa kol body.bi de ince örtü tamamdır...

çok teşekürederim sayenizde listemi değiştirdim..bir adet bile uzun kol yazmamıştım..iyi olduboshayallersmile
uzun kolluları alırken sizi hatırlıycamopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 teşekürederiiiiiiiiim

Back
X