Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci cem çelik hastaları?

Masal aden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
889
363
53
37
merhaba arkadaslar;
Dr degılıklıgı dusunuyorum. Cem celik hakkında bılgı rıca edıyorum. Merkez nasıl? Cem bey yogun mu? İlgililer mi? Ücretler nasıl?
Deneyımlerınızı paylasırsanız cok sevınırım

merhaba, cem bey benim tedavim zamanimda cok yogundu, ama internette yazanlardan dolayi secmistim, allah ondan bin kere razi olsun onunda vesilesiyle evladima kavustum

merhaba arkadaslar;
Dr degılıklıgı dusunuyorum. Cem celik hakkında bılgı rıca edıyorum. Merkez nasıl? Cem bey yogun mu? İlgililer mi? Ücretler nasıl?
Deneyımlerınızı paylasırsanız cok sevınırım

Merhabalar cem beye gittiniz mi aceba bende gitmek istiyorum. Memnun kaldiniz mi

Bende Cem Çelik'e gitmeyi düşünüyorum ama epey uzak emin olamıyorum daha yakın bir merkez mi seçmeliyim acaba.

ikinci olacak 1.denemede 3 yumurtam toplandı ikisi 5.gün transfer edildi.Diğer bir tanesi iyi gelişim göstermediği için dondurulmadı . Pozitif sonuç aldım 6.haftada düşük oldu :KK43:
Benımde ılkı 8. Hafta gelısımı durdu ıkıncısı dusük oldu. Sımdı ıı karar vermk ıstyrm

Henuz gıtmedım canım ama gıtme dusuncem var arastırıyorum hala. Senın sorun neydı? İlk denememi

Ben cuma gunu doktorla gorustum genetik test istedi. Onceki dosyama bakti hersey cok guzel gorunuyor bende olsam kesin tutacak derdim diyor. emvriyoda genetik bir sorun olabilir gozle goremedigimiz icin bunu degerlendiremiyoruz dedi. Esim xy kromozomuna bakturmisti bende o testi yaptirip tekrar gidecegim insallah bi sorub yoktur. Daha sonra olusan embriyolarin genetigine bakilip sorun yoksa transfer edilecek.

Sunuda eklemeliyi. Baska bir doktora gitsem oda ayni seyleri yapardi eminim. Tedavide ne yol izler onuda bilmiyorum

Ben cuma gunu doktorla gorustum genetik test istedi. Onceki dosyama bakti hersey cok guzel gorunuyor bende olsam kesin tutacak derdim diyor. emvriyoda genetik bir sorun olabilir gozle goremedigimiz icin bunu degerlendiremiyoruz dedi. Esim xy kromozomuna bakturmisti bende o testi yaptirip tekrar gidecegim insallah bi sorub yoktur. Daha sonra olusan embriyolarin genetigine bakilip sorun yoksa transfer edilecek.

Genetik test ne kadar bilginiz varmı

Merhaba arkadaslar bende cem beyin hastasiyim benim ocak ayinda transferim olucak insallah. Benden cgh istenmisti. Sonucu bugun geldi belirsiz cikti bazen test sonucu (%10 oraninda) ne pozitif ne negatif belirlenemeyebiliyormus. Hic test yaptirmamisiz gibi transfer yapacagiz dedi doktor bey. Acaba benzer durumu yasan var midir ? Varsa bilgilerini paylasabilir mi ?

Merhaba arkadaslar bende cem beyin hastasiyim benim ocak ayinda transferim olucak insallah. Benden cgh istenmisti. Sonucu bugun geldi belirsiz cikti bazen test sonucu (%10 oraninda) ne pozitif ne negatif belirlenemeyebiliyormus. Hic test yaptirmamisiz gibi transfer yapacagiz dedi doktor bey. Acaba benzer durumu yasan var midir ? Varsa bilgilerini paylasabilir mi ?
Yaptirdiginiz era testi olmasin?

Merhaba ben bir aydır Cem beyle tedavi oluyorum. Bahceciyi çok araştırdım birçok hastaneylede görüştüm ama Cem beye güvenmek istedim. Olumlu geri dönüşlere tanık oldum, hastalarına vermiş olduğu enerjiyi de sevdim. Dün aşılama yaptık bugün 2. günüm. Şimdi bekleme zamanı. Zaman neyi gösterir bilemem ama ben Cem beyi tavsiye ederim.

Arkadaşlar merhaba,
Bursa'da 2 başarısız tüp bebek denememin ardından İstanbul'da şansımı denemek istiyorum ancak Dr.Cem bey'de ortalama bir tüp bebek tedavisi güncel fiyat bilgisine ihtiyacım var.. şu an aktif tedavi gören arkadaşlar yardımcı olur mu

Arkadaşlar merhaba,
Bursa'da 2 başarısız tüp bebek denememin ardından İstanbul'da şansımı denemek istiyorum ancak Dr.Cem bey'de ortalama bir tüp bebek tedavisi güncel fiyat bilgisine ihtiyacım var.. şu an aktif tedavi gören arkadaşlar yardımcı olur mu
3 gün önce ücret bilgisi aldık tüp bebek 9000 tl istiyorlar

Back
X