- 14 Ocak 2018
- 95
- 31
- 8
- Konu Sahibi Masal aden
Cevabın için teşekkür ederim.. bu verdikleri fiyat hepsi içinde mi? İlaçlar ve testler hariç mi?3 gün önce ücret bilgisi aldık tüp bebek 9000 tl istiyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevabın için teşekkür ederim.. bu verdikleri fiyat hepsi içinde mi? İlaçlar ve testler hariç mi?3 gün önce ücret bilgisi aldık tüp bebek 9000 tl istiyorlar
ilaçlar ve testler dahil ilaçlar 2000tl dedilerCevabın için teşekkür ederim.. bu verdikleri fiyat hepsi içinde mi? İlaçlar ve testler hariç mi?
canım şimdi kağıtlara baktım senin için 7.750 ilk deneme+2000 ilaç ve 500 tl muayene ücreti var muayene ücreti ilk kez veriliyor ve 6 ay geçerli oluyormuşYani ilaçlar ve testler hepsi toplam 9000 tl? Kusura bakma ısrarla soruyorum ancak bütçeme göre ise deneyebileceğim
Zahmet oldu çok sağolasın.. Allah yolunu açık etsin.. iyi akşamlarcanım şimdi kağıtlara baktım senin için 7.750 ilk deneme+2000 ilaç ve 500 tl muayene ücreti var muayene ücreti ilk kez veriliyor ve 6 ay geçerli oluyormuş
rica ederim sağolun sizin de yolunuz açık olsun bu genel bir ücret ayrıca bir tedavi gerekirse belki fiyat değişir bilemiyorumZahmet oldu çok sağolasın.. Allah yolunu açık etsin.. iyi akşamlar
Merhaba.Bahçeci Umut Cem beyin hastasiydim.Tüpdeki hidrosalpenk sebebiyle laporoskopi olup klinikte ilk rup bebek tedavisine basladik.Amh rezervim 0.34 idi.Tedavi sonucunda 6 yumurta toplandi,4 ü döllendi 3.güne gitti, 2 si 5.gün blastokist olarak donduruldu.1 aylik dogal siklüs yani rahim dinlendirme teknigi 2 tane 5.gun blastokist embriyo ile transferi yapildi.%65 embriyolog tarafinda sans verildi fakat tutmadi.Cem beyin ilgisinden memnundum fakat yogun oldugu icin yuzyuze gorusmemiz 3 -5 dakikayi gecmedi.ve aciklama olarak embriyo genetigini onerdiler fakat buda cok cok maliywtli.ki cgh yonetimi genelde tekrarlayan gebelik dusuklerinde uygulanirken .merhaba arkadaslar;
Dr degılıklıgı dusunuyorum. Cem celik hakkında bılgı rıca edıyorum. Merkez nasıl? Cem bey yogun mu? İlgililer mi? Ücretler nasıl?
Deneyımlerınızı paylasırsanız cok sevınırım
Merhaba geçmiş olsun laparoskopiden sonra doğal yolla hamile kalma olasılığınız yok muydu diğer tüpünüzde sıkıntı var mıydı hemen tüp bebeğe geçmissinizMerhaba.Bahçeci Umut Cem beyin hastasiydim.Tüpdeki hidrosalpenk sebebiyle laporoskopi olup klinikte ilk rup bebek tedavisine basladik.Amh rezervim 0.34 idi.Tedavi sonucunda 6 yumurta toplandi,4 ü döllendi 3.güne gitti, 2 si 5.gün blastokist olarak donduruldu.1 aylik dogal siklüs yani rahim dinlendirme teknigi 2 tane 5.gun blastokist embriyo ile transferi yapildi.%65 embriyolog tarafinda sans verildi fakat tutmadi.Cem beyin ilgisinden memnundum fakat yogun oldugu icin yuzyuze gorusmemiz 3 -5 dakikayi gecmedi.ve aciklama olarak embriyo genetigini onerdiler fakat buda cok cok maliywtli.ki cgh yonetimi genelde tekrarlayan gebelik dusuklerinde uygulanirken .
Merhaba arkadaslar bende cem beyin hastasiyim benim ocak ayinda transferim olucak insallah. Benden cgh istenmisti. Sonucu bugun geldi belirsiz cikti bazen test sonucu (%10 oraninda) ne pozitif ne negatif belirlenemeyebiliyormus. Hic test yaptirmamisiz gibi transfer yapacagiz dedi doktor bey. Acaba benzer durumu yasan var midir ? Varsa bilgilerini paylasabi
Merhaba geçmiş olsun laparoskopiden sonra doğal yolla hamile kalma olasılığınız yok muydu diğer tüpünüzde sıkıntı var mıydı hemen tüp bebeğe geçmissiniz[
ne kadfar sürdü tüp bebek tedaviniz . adetliyken iğnelere başlanıyor sonra nasıl oluyorfiyatlar baya degismis, biz genetik analizde yaptirmistik, cok sukur olumlu sonuc almistik cem beyden ama surec maddi manevi cok yoruyor