Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci cem çelik hastaları?

Yani ilaçlar ve testler hepsi toplam 9000 tl? Kusura bakma ısrarla soruyorum ancak bütçeme göre ise deneyebileceğim
canım şimdi kağıtlara baktım senin için 7.750 ilk deneme+2000 ilaç ve 500 tl muayene ücreti var muayene ücreti ilk kez veriliyor ve 6 ay geçerli oluyormuş

merhaba arkadaslar;
Dr degılıklıgı dusunuyorum. Cem celik hakkında bılgı rıca edıyorum. Merkez nasıl? Cem bey yogun mu? İlgililer mi? Ücretler nasıl?
Deneyımlerınızı paylasırsanız cok sevınırım
Merhaba.Bahçeci Umut Cem beyin hastasiydim.Tüpdeki hidrosalpenk sebebiyle laporoskopi olup klinikte ilk rup bebek tedavisine basladik.Amh rezervim 0.34 idi.Tedavi sonucunda 6 yumurta toplandi,4 ü döllendi 3.güne gitti, 2 si 5.gün blastokist olarak donduruldu.1 aylik dogal siklüs yani rahim dinlendirme teknigi 2 tane 5.gun blastokist embriyo ile transferi yapildi.%65 embriyolog tarafinda sans verildi fakat tutmadi.Cem beyin ilgisinden memnundum fakat yogun oldugu icin yuzyuze gorusmemiz 3 -5 dakikayi gecmedi.ve aciklama olarak embriyo genetigini onerdiler fakat buda cok cok maliywtli.ki cgh yonetimi genelde tekrarlayan gebelik dusuklerinde uygulanirken .

Merhaba.Bahçeci Umut Cem beyin hastasiydim.Tüpdeki hidrosalpenk sebebiyle laporoskopi olup klinikte ilk rup bebek tedavisine basladik.Amh rezervim 0.34 idi.Tedavi sonucunda 6 yumurta toplandi,4 ü döllendi 3.güne gitti, 2 si 5.gün blastokist olarak donduruldu.1 aylik dogal siklüs yani rahim dinlendirme teknigi 2 tane 5.gun blastokist embriyo ile transferi yapildi.%65 embriyolog tarafinda sans verildi fakat tutmadi.Cem beyin ilgisinden memnundum fakat yogun oldugu icin yuzyuze gorusmemiz 3 -5 dakikayi gecmedi.ve aciklama olarak embriyo genetigini onerdiler fakat buda cok cok maliywtli.ki cgh yonetimi genelde tekrarlayan gebelik dusuklerinde uygulanirken .
Merhaba geçmiş olsun laparoskopiden sonra doğal yolla hamile kalma olasılığınız yok muydu diğer tüpünüzde sıkıntı var mıydı hemen tüp bebeğe geçmissiniz

Merhaba arkadaslar bende cem beyin hastasiyim benim ocak ayinda transferim olucak insallah. Benden cgh istenmisti. Sonucu bugun geldi belirsiz cikti bazen test sonucu (%10 oraninda) ne pozitif ne negatif belirlenemeyebiliyormus. Hic test yaptirmamisiz gibi transfer yapacagiz dedi doktor bey. Acaba benzer durumu yasan var midir ? Varsa bilgilerini paylasabi
Merhaba geçmiş olsun laparoskopiden sonra doğal yolla hamile kalma olasılığınız yok muydu diğer tüpünüzde sıkıntı var mıydı hemen tüp bebeğe geçmissiniz[

Tesekkurler.Tek tüpüm kalmisti fakat ondada onarma yapildi ve yasim 38 oldugu icin beklemek istemedim.Bahceci umutta sgk heyet raporu gecmekte .Ben Memleketteyken Trabzon katü 'den rahatlikla rapor cikardim 3 hafta surdu.Bahcecide 3.080 Tl raporlu fiyat.ilk muayenede 450 lira odeme aliyorlar.sonrasinda ilaclar icin raporlu%20 lik kismini odeyerek temin ettim yani:1.700 ilac ucreti verdim cunki mg yuksek doz verilmisti bana.Ilac fiyati tedavide kisiden kisiye degisiyor.Rahim dinlendirme icin 900 tl aliyorlar cunki o esnada embriyolari donduruyorlar.kisaca bana toplam:5.500 tl ye mal oldu.

Back
X