Bahçeci Doktor Cem Çelik'de Tedavi Görenler ??

Cem beyin hastasıydım. Kesinlikle önermiyorum. Erkek infertilitesinde tüp bebek tedavisi konusunda uzman değil. Özellikle kadın infertilitesi üzerine uzmanlaşmış olduğunu düşünüyorum.

Bizim problemimiz erkek infertilitesiydi tedavi hakkında bizi yönlendiremedi, standart bir tedavi uyguladı. Laboratuvar eşimden farklı günlerde 4 kez sperm aldı ve lab.teknisyeninin bana telefonda defalarca spermlerin yetersiz olduğunu söylemesine rağmen doktorum hiçbir aksiyon almayıp yumurtalarımı dölleme kararı aldı. Sonuç 11 yumurtanın hepsi çöp. Döllenme olmadı.

Uzman bir meslektaşına yönlendirme ve laboratuvar ile koordineli çalışma konularında çok eksikti.
Merhaba bende Cem beyin hastasıyım ve şuan transfer için ilaç tedavisi aşamasındayım. Ancak ne doktordan memnunum nede klinikten 😔 ne yazıkki şuan mecburiyetten devam etmekteyim 😔üzgünüm ve hiç kimseye önermiyorum...!!!

Canım cem bey zaten kadın doğum doktoru erkek infertilitesini bilemezkiayrıca hic bir kadın doğum doktoru bilmez onlar kadınlar üzerine uzmanlaşmış onun için kliniğin urologuja görünmeniz lâzımdı bu cem beyi kötü doktor yapmaz bence...

Merhaba bende Cem beyin hastasıyım ve şuan transfer için ilaç tedavisi aşamasındayım. Ancak ne doktordan memnunum nede klinikten 😔 ne yazıkki şuan mecburiyetten devam etmekteyim 😔üzgünüm ve hiç kimseye önermiyorum...!!!
Memnun olmadiginizi belirtip degistirin doktorunuzu. En azindan klinikten baska bir doktora gecin.. gerci umut kliniginin kapandigini duydum ama

Erkek infertilesinden tabiki cem bey tam anlamıyla anlayamaz ama sonuclara bakıp ürolojiye yönlendirmesi gereken de kendisidir zaten biz hastalar olarak herseyden anlasak dr gitmeyiz

Canım benim kuzenim gitti bu hafta açık klinik tedaviye başladı ebru hanımda bizde kısırlık genetik maalesef de

Erkek infertilesinden tabiki cem bey tam anlamıyla anlayamaz ama sonuclara bakıp ürolojiye yönlendirmesi gereken de kendisidir zaten biz hastalar olarak herseyden anlasak dr gitmeyiz
Tabiki herşeyi biz bilemeyiz canım ama este ciddi sıkıntı varsa elinizdeki testlerde o zaman yönlendirir ama yoksa ilk denemede olmazsa spermler bakılır eşinin problemi neydi kur falan yapıyor herkes hic denediniz mi

kızlar selam alakasız birşey soracağım ama cem beyi tvde gördüm ben magazin programı izlerken :) prp yapılıyor mu bu merkezde bilen var mı?

kızlar selam alakasız birşey soracağım ama cem beyi tvde gördüm ben magazin programı izlerken :) prp yapılıyor mu bu merkezde bilen var mı?
Canım prp yapılıyor bahcecide diye duydum ama merkezlerinin hepsinde yapılıyor mu fikrim yok

canım ben bahçecinin fulya kliniğinde tedavi oluyorum orada var prp 1500 tl hemde diğer yerlere göre daha uygun fiyatı ama prp ne kadar etkili bir yöntem bilmiyorum

anladım canım teşekkür ederim ben biraz bakınayım o zaman forumdan falan

Canım prp ile gebe kalan var mi Tam olarak ne ise yarıyor bende kuzenime diyeyim oda bir baksın ise yararsa denesin

canım valla işe yarar mı bilmiyom ama erken menopoz yada yumurta rezervi azalan kişilerde uygulanıyormuş bu yöntem kalite ve rezerv arttırmak için

Çok saol canım söyleyimde baksın oda prpye

Onermeme sebebiniz nedir acaba bende cem beyi çok övüyorlar diye gitmek istiyordum şimdi soru işareti oldu aklımda

Back
X