Bahçeci Doktor Cem Çelik'de Tedavi Görenler ??

Acıklanamıyor!! Yurt dısı yurt içi ne tahlıl ne fılm ne makale ne egıtım hıcbırsey kalmadı yaptırmadıgım .. ancak 3 tedavı 3 düşük . Ngs yapıldı cd56 ve era yapıldı yıne dusuk oldu.
Şimdi tekrar transfer oldum. 4.gunum:)
Umudum var ancak yorgunum:KK43:
Cd56 yapıldığında embriyoları da genetik bakildimi babada önce cd56 sonra esra testi dedi ama esra biraz maliyetli bir testmis galiba

Acıklanamıyor!! Yurt dısı yurt içi ne tahlıl ne fılm ne makale ne egıtım hıcbırsey kalmadı yaptırmadıgım .. ancak 3 tedavı 3 düşük . Ngs yapıldı cd56 ve era yapıldı yıne dusuk oldu.
Şimdi tekrar transfer oldum. 4.gunum:)
Umudum var ancak yorgunum:KK43:

Canım çok zor Allah yardımcın olsun... bende 2 düşük yaptım... benim rahimde sorun var... burdaki dr lar era testi falan hikaye diyolar birde ist u deneyelim dedik.. benimde 5. Tedavim olacak..
benimde aynı umudum var ama korkuyorum.. nedense kendimi hiç tam anlamında hazır hissedemiyorum...

Allah hepimizin yüzünü güldürsün:dua:

Kızlar Merhaba, ben de Cem Hoca'nın hastasıyım. 2 olumsuz deneme sonrası genetik testler istedi benden. Bağışıklık için de bir takım işlemler yapılacakmış ama detayı hakkında bilgim yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Mrh cem beyde ilk deneme olumsuz olup devam eden var mi aranizda bizim 4 başarısız deneme sonrası cem beye gittik genetik ten sağlıklı embriyo transfer etmesine rağmen %80 olur dedi ama yine tutmadı simdi cd56 testi ve genetik inceleme yapicaz diyor kafam çok karıştı cem beyde devam mi edeyim başka doktorlara mi gideyim benim gibi olan var mi aranizda

Ben de Cem Bey de tedavideyim pozitif aldım geçtiğimiz cumartesi kese görmeye gittiğimde sağlıksız gebelik dedi Cem Bey yıkıldık resmen cumaya tekrar randevu verdi umutsuz bekiyorum. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

Cem bey de tedavi görenler,kalp durması sonucu tekrarlayan gebelik kayıplarında cem beyi önerir mi?bu durumda oşup cem bey de sonuç alan var mı

Balık yağı falan verdi canım . Doktorla görüşmedin mi sen? Ben tahlillerimi falan gösterdim muayene olmadım ama süreci konuştuk biz . Bana omepa q10 ve previt positive verdi. Eşime de neofortil yazdı.
Merhaba Cem beyde tedaviye başladınız mı ve bu vitaminleri bi ay kullanıp sonra mı tedviye başladınız

Cem beyin hastasıydım. Kesinlikle önermiyorum. Erkek infertilitesinde tüp bebek tedavisi konusunda uzman değil. Özellikle kadın infertilitesi üzerine uzmanlaşmış olduğunu düşünüyorum.

Bizim problemimiz erkek infertilitesiydi tedavi hakkında bizi yönlendiremedi, standart bir tedavi uyguladı. Laboratuvar eşimden farklı günlerde 4 kez sperm aldı ve lab.teknisyeninin bana telefonda defalarca spermlerin yetersiz olduğunu söylemesine rağmen doktorum hiçbir aksiyon almayıp yumurtalarımı dölleme kararı aldı. Sonuç 11 yumurtanın hepsi çöp. Döllenme olmadı.

Uzman bir meslektaşına yönlendirme ve laboratuvar ile koordineli çalışma konularında çok eksikti.

Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan 5 kutu clexan ve 1 kutu Prolutex var ihtiyacı olan arkadaş özelden msj atsın uyguna vericem aslında hiç almamam ama ilaçlar ateş pahasi

Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan 5 kutu clexan ve 1 kutu Prolutex var ihtiyacı olan arkadaş özelden msj atsın uyguna vericem aslında hiç almamam ama ilaçlar ateş pahasi
  1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Cem beyin hastasıydım. Kesinlikle önermiyorum. Erkek infertilitesinde tüp bebek tedavisi konusunda uzman değil. Özellikle kadın infertilitesi üzerine uzmanlaşmış olduğunu düşünüyorum.

Bizim problemimiz erkek infertilitesiydi tedavi hakkında bizi yönlendiremedi, standart bir tedavi uyguladı. Laboratuvar eşimden farklı günlerde 4 kez sperm aldı ve lab.teknisyeninin bana telefonda defalarca spermlerin yetersiz olduğunu söylemesine rağmen doktorum hiçbir aksiyon almayıp yumurtalarımı dölleme kararı aldı. Sonuç 11 yumurtanın hepsi çöp. Döllenme olmadı.

Uzman bir meslektaşına yönlendirme ve laboratuvar ile koordineli çalışma konularında çok eksikti.
Leyla hanımcım siz hangi doktora gittiniz acaba? Kimi önerirsiniz

Kızlar tüp bebek denemeye karar verdik hiç hamile kalamadım,hsg sonucu yarım rahim (unicornus uterus) olduğum söylendi. Benim gibi doğuştan yarım rahimli olup sonuç alan yada alamayan var mı Cem beyde?

Bende cem beyde ilk denememi yaptım ve negatif sonuc aldım %70 ihtimal vermişti bize kendısı tutma konusunda ama sonuc hüsran oldu psikolojim bozuldu sonuc sonrasın bi acıklama yapma gereği bile duymadı randevu almak istedik 1.5 ay boyunca dolu oldugunu belirtti tedaviye baslamadan önce ilgili olan cem bey sonrasın da tam tersi tavır değiştirdi yumurta toplama günü bile kendısı yoktu tek bi acıklama bile yapmadı cem beyi kesinlikle tavsiye etmıyorum instagram reklamı iyi bi dr kendısı sadece olumsuz hastalarla durmak yok yola devam yazan dr biz sonucla ilgili bilgi almak bundan sonra ki asamada ne yapabiliriz durumunu öğrenmek için bile 5 dk ayırma gereği duymadı cagrı merkezinden randevuya yönlendirdi devlet hastanesine gitseniz ancak bu kadar bi hastaya zaman ayırılırdı zaten basında büyük umutlarla gittiğim cem beyden büyük bi hüsranla sonuc aldım herkese tavsiye dr cok iyi arastırmanız

Canım cem beyin bir ara çocuğu rahatsızlanmış sanırım o dönem biraz kopmuş acaba o döneme mi geldi sen ne zaman tedavi oldum ki aslında bütün hastaları çok memnun ondan

Back
X