Bahçeci Doktor Cem Çelik'de Tedavi Görenler ??

Hayırlı olsun tedavin bende Eylül’de başlıcam tedaviye . İlaç olarak ne yazdı acaba Cem bey size
Sağolun sizinde tedaviniz hayırlı olsun inşallah. İlaçları bugün alıcam aldığımda isimlerini yazarım şuan işteyim hatırlamıyorum isimlerini tam olarak. Siz yeni mi başlıyosunuz tedaviye?

Sağolun sizinde tedaviniz hayırlı olsun inşallah. İlaçları bugün alıcam aldığımda isimlerini yazarım şuan işteyim hatırlamıyorum isimlerini tam olarak. Siz yeni mi başlıyosunuz tedaviye?

Daha önce bir tedavi sonrası iki transferim oldu ama negatif sonuç aldım . Şimdi hastane ve doktor değişikliği ile Cem beyde başlıcam Eylül de . Bende geçen ay öngörüşmeye gittim eşime ve bana vitamin verdi de ayni ilaçlar mı veriliyor die merak ettim

Hangilerini verdi size isimlerini söyleyebilir misiniz. Bana vitamin ilacı vermedi ya bende eylülde başlamayı düşünüyorum ama bu aklıma takıldı açıkcası ben doktoru görmedim çünkü dün gittiğimde asistanı yazdırdı reçeteyi

Hangilerini verdi size isimlerini söyleyebilir misiniz. Bana vitamin ilacı vermedi ya bende eylülde başlamayı düşünüyorum ama bu aklıma takıldı açıkcası ben doktoru görmedim çünkü dün gittiğimde asistanı yazdırdı reçeteyi

Balık yağı falan verdi canım . Doktorla görüşmedin mi sen? Ben tahlillerimi falan gösterdim muayene olmadım ama süreci konuştuk biz . Bana omepa q10 ve previt positive verdi. Eşime de neofortil yazdı.

Ben doktorla ön görüşme yapmıştım eşim yoktu o gün o yüzden akşam kararlaştırırım demiştim orda başlamaya karar verince gidip ilaç reçetesi yazdırdım ama o gün girmedim doktorun yanına ya kafama takıldı şimdi doktorun numarası varmıydı arasam mı

Ben doktorla ön görüşme yapmıştım eşim yoktu o gün o yüzden akşam kararlaştırırım demiştim orda başlamaya karar verince gidip ilaç reçetesi yazdırdım ama o gün girmedim doktorun yanına ya kafama takıldı şimdi doktorun numarası varmıydı arasam mı

Ne ilacı verdiler ki sana tedavi de kullanıcaklarını mı yazdılar ki ilaç isimlerini bilmiyorsun anladığım kadarıyla belki aynısını verdi. Sen bi ilaçlarına bak sonra merkezi ara istersen hemen doktorla görüşemiyorsun sonra sana geri dönüş yapıyor kendisi

Mrh herkeze bende cem beyin hastasiyim cem beyden çok memnunuz uzun bir tedavi sürecinden sonra cuma günü transferin oldu şuan beklemedeyim Rabbim isteyen herkezin kucağını doldursun ins

Mrh herkeze bende cem beyin hastasiyim cem beyden çok memnunuz uzun bir tedavi sürecinden sonra cuma günü transferin oldu şuan beklemedeyim Rabbim isteyen herkezin kucağını doldursun ins

merhaba inş. pozitif sonuç alırsın bize de umut ışığı olursun cnm. uzun bir tedavi süreci derken hangi işlemler yapıldı sana?

Canım normalde cuma günü test günüm ama ben az önce kan verdim dayanamadım olmuşsa çıkar diye düşünüyorum 1.5 saate çıkacak korkuyorum da olmamıştır diye hissediyorum sanki

canım kaçıncı gün embriyosu bugün kaçıncı günün? umarım çok erken vermemişsindir. ben 5. gün embriyosunu 8. gün yaptım kanda çıkmadı negatifti. doğru çıktı yani

Back
X