Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Güvenç Karlıkaya Hastaları

gmz84

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
75
7
16
İstanbul
Fulya Bahçeci'de Güvenç Karlıkaya hastaları deneyimlerinizi paylaşın lütfenn. Bir buçuk yıllık evliyim sadece 4 ay korunduk önceleri çok acele etmedik ama son 2 aydır bi sorun olduğunu farkettik bu sadece başkalarının başına gelebilecek bi durum sanıyordum insan kendi başına gelebileceğini hiç düşünmüyor (( Dün doktorumuzla ilk görüşmemizi yaptık. çok iyi ve ilgili bir doktor gibiydi. sakin olmamızı ve panik yapmammız gerektiğini söyledi ama elimde değil (( tecrübesi olan arkadaşlarımın önerilerini bekliyorum...

tedavin hayırlı olsunn canım. bende bahçeci de tedavi gördüm Güvenç Bey'i birebir tanımıyorum benim doktorum erbil bey ama kuzenimin iş yerinden bir arkadaş Güvenç beyin hastasıydı sormak istediğin aklına takılan birşey varsa iletebilirim. o ilk denemesinde hamile kaldı çok memnundu. senin kaçıncı denemen?

çok teşekkür ederimmm. İNŞALLAH hayırlı olacak. doktorumuzda çok umutlu canımızı sıkmamamızı söyledi. ister istemez heyacanlanıyoruzzz sen hangi aşamadasın?

çok teşekkür ederimmm. İNŞALLAH hayırlı olacak. doktorumuzda çok umutlu canımızı sıkmamamızı söyledi. ister istemez heyacanlanıyoruzzz sen hangi aşamadasın?

ben doğum aşamasındayım canım benim :) 5. ayımız bitmek üzere... çok zor zamanlarımız oldu. Sen İNŞALLAH büyük zorluklar yaşamadan atlatırsın ama neyle karşılaşacağın hiç belli olmaz. arada moral bozuklukları olacaktır. içini ferah tutmaya çalış hep. çekilen bütün sıkıntılara değiyooo inan bana...

benimde doktorum güvenç bey...ocakta ilk denememizi yapçaz.ben bütün görüşmelerimizde memnun kaldım.planlamasına ve tecrübesine güveniyorum.birde kısmet mi bilmem benim ikiz kız kardeşim var annem cinsiyetimizi öğrenmeye gidince birimizin kız olduğunu birimizin erkek olduğunu söylemişler.annemle babamda o zaman kızın adını gülbin erkeğin adını güvenç koyarız demişler.ikizim şimdi 2 aylık hamile allah yeğenimi kucağımıza nasip etsin inşallah.bende erkek olmamışım ama bebek için güvenç beyin tedavisindeyim.sizce bu tesadüfmü?yoksa kısmetmi?

Hem güzel bi tesadüf hem de kısmet bence canım :) tedavin hayırlı olsun. Güvenç bey planlı ve titiz bi doktora benziyor gerçekten. ben de aynı şekilde tecrübesine güveniyorum. Hakkımızda hayırlısı. Rabbim isteyen herkese verir bu mutluluğu İNŞALLAH. Allah önce yeğenini sonra da kendi yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım.

herkese merhabalar. ben kulüpte yeniyim aslında uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum. Ben de Güvenç Bey'in hastasıyım. Pazartesi günü ilk görüşmemizi yaptık. kısmetse önümüzdeki ay başlıcaz. İNŞALLAH yeni yıl yeni bir hayat olacak bizim için. deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. tedaviye başlayana kadar heyecanımı belki sizinle biraz olsun dindirebilirim. beni neler beklediğini bilmiyorum hem korkuyorum hem heyecanlıyım

arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum ama nerde başlıyacağıma bi turlü karar veremiyorum..kime ne kadar güveneceğimi bilemiyorum..yardımlarınızı bekliyorum (

hayırlı olsun arkadaşım ilk denemen mi olacak?

evet canım ilk denemem olacak çok heyecanlıyım

ben bu siteye yeni üye oldum arkadaşım..sana tavsiyem hiç heyecanlanma herşey beyinde biter.çalışmıyorsan herşey daha yerli yerinde zamanında olur..ben 3 tüp bebek yaptırdım az da olsa biraz bilgi sahibiyim..yeniden başlamayı düşünüyorum ama nerde başlıcağıma bi türlü karar veremiyorum..senin hastalığın eşinden mi senden mi..tedavi zamanında veya istediğin zamanda merak ettiğin ne varsa sorabilirsin ya da istersen özelden de msj atabilirsin..sana ve senin gibi arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmayı arzuluyorum..ama birileride bana doktor konusunda yardımcı olsa sevinirim..herşey gönlünüzce olsun..

ben bu sayfayı görmemişim eski yazılara istinaden hikayeni bilmeden ilk denememi diye sormuştum arkadaşım yeniyim daha kusura bakma lütfen. çalışıyorum ama bu ay sonu bırakıyorum öylesinin daha hayırlı olacağını düşünüyorum belki daha sonra tekrar başlarım. çok teşekkür ederim ilgin için. şimdilik daha çok yolun başındayım ama kafama takılanlar olursa mutlaka sorarım. hem heyecanlıyım hem biraz da korkuyorum. karışık duygular var. İnşallah ilk denenemizde tutar ama çok hikayeler duyuyorum bazen hemen olmuyormuş ama mücadelenden de vazgeçmemek gerekiyormuş sanırım. tedavi görenler ve birkaç denemeden sonra mutluluğu bulanlar hep bu şekilde söylüyor. ALLAH en kısa zamanda hayırlısıyla sana bana ve dileyen herekese nasip eder inşallah. Ben doktorumun ilgisinden alakasından çok memnun kaldım. sana da tavsiye ederim arkadaşım ama istersen tedaviye başladıktan sonra daha ayrıntılı yazarım.

Güzel dileklerde bulunan dualarını eksik etmeyen arkadaşlarım Allah sizden razı olsunn. çok şükür tedavimiz cevap verdi gebelik haberini aldıkkk ))) korkuyorum söylemeye aslında daha çok yeni nazar değecek acele etme diyorlar ama napıyım dayanamıyorummm :))) Rabim dileyen isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın bebeklerimize sağlıklı ömürler versin inşallahhh.

canım benim çok sevindimmmm hayırlı olsun :))) Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip kısmet eder inşallah.

AMİN inşallah çok ama çok teşekkür ederim canım benimmm sağolasın:)

Selam gmz84, öncelikle tebrik ederim gözünaydın olsun canım :) inşallah bebeğin sağlıklı şekilde dünyaya gelir. Bende Güvenç beyin hastasıyım histereskopi yapılcak bana sonra tüp bebek denicez umarım Güvenç bey benide böyle sevindirir......

bende güvenç beyin hastasıyım inşallah bizede nasip olur hayırlı haberler almak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…