Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Güvenç Karlıkaya Hastaları

Sağol canım seninde kadınlar günün kutlu olsun.. ne yaptın Güvenç beyle nasıl gidiyor tedavi?

Canım işte histereskopi olcak sonra tüp bebeğe geçicez şuan şehir dışındayım kardeşimin yanındayım dönünce randevu alcam sağolasın.

Merhabalar,

ben 10 yıllık evliyim ve hamile kalmak için çok çaba sarf ettim. 2 kez aşılama denedim ama sonuç negatifti. Daha sonra kadın doktorumun tavsiyesi üzerine Fulya Bahçeci'de Doktor Güvenç Karlıkaya'ya gittim. Güvenç beyle tanıştıktan sonra yok olan umutlarım yeniden yeşermişti. Tamamiyle kendisine güvenmiştim. Mayıs 2013' te yumurtaları toplayıp temmuz sonunda transferi gerçekleştirdi Güvenç bey ve 17.08.2013 tarihinde mutlu haberi aldık. İlk tüp bebek denemem olumlu sonuçlanmıştı:1:. Şu an minik kızım 2,5 aylık ve allahıma her günü onu bana verdiği için şükrediyorum. Dualarımda Güvenç beyi de eksik etmiyorum. Ben hamileyken bir arkadaşıma da tavsiye etmiştim Güvenç beyi ve kendisi de ilk denemesinde hamile kaldı.

Merhabalar,

ben 10 yıllık evliyim ve hamile kalmak için çok çaba sarf ettim. 2 kez aşılama denedim ama sonuç negatifti. Daha sonra kadın doktorumun tavsiyesi üzerine Fulya Bahçeci'de Doktor Güvenç Karlıkaya'ya gittim. Güvenç beyle tanıştıktan sonra yok olan umutlarım yeniden yeşermişti. Tamamiyle kendisine güvenmiştim. Mayıs 2013' te yumurtaları toplayıp temmuz sonunda transferi gerçekleştirdi Güvenç bey ve 17.08.2013 tarihinde mutlu haberi aldık. İlk tüp bebek denemem olumlu sonuçlanmıştı:1:. Şu an minik kızım 2,5 aylık ve allahıma her günü onu bana verdiği için şükrediyorum. Dualarımda Güvenç beyi de eksik etmiyorum. Ben hamileyken bir arkadaşıma da tavsiye etmiştim Güvenç beyi ve kendisi de ilk denemesinde hamile kaldı.

Merhaba,
Bende Güvenç Beye yeni gitmeye başladım 4,5 senedir evliyim ve 2,5 senedir çocuk yapmak istiyoruz hiçbir sorun olmamasına rağmen
sonuç hep negatif. Güvenç bey hemen tüp bebek yapalım dedi biraz endişelendim daha hiç aşılama yapmadan tüp bebek önermesi
yaşırttı beni fakat sizlerden güzel haberleri duyunca umutlandım şimdi. Toplam kaç paraya mal olmuştu işlemleriniz yazarsanız sevinirim.
Teşekkürler

Merhaba,

Güvenç bey ile tanışalı 3 ay oldu tüm testleri yeniden yaptık herhangi bir sorun çıkmadı. Testler iyi hsg de sorun yok Güvenç bey istersen önce aşılama sonra tüp bebek diyor. Kararsızım acaba hemen tüp bebek mi yaptırsam süreç nasıl çok gitmek gerekiyor mu?
Güvenç bay 4-5 kez dedi ama ben çok merak ediyrum neler yaşayacağımı..

Merhaba,
Bende Güvenç Beye yeni gitmeye başladım 4,5 senedir evliyim ve 2,5 senedir çocuk yapmak istiyoruz hiçbir sorun olmamasına rağmen
sonuç hep negatif. Güvenç bey hemen tüp bebek yapalım dedi biraz endişelendim daha hiç aşılama yapmadan tüp bebek önermesi
yaşırttı beni fakat sizlerden güzel haberleri duyunca umutlandım şimdi. Toplam kaç paraya mal olmuştu işlemleriniz yazarsanız sevinirim.
Teşekkürler[/QUOT

Merhabalar,
bence tamamen Güvenç beye güven ve tüp bebek yaptır.Aşılama bir nevi zaman kayıbı bana göre.Tüp bebek için 4950 tl + ilaçiar (yaklaşık 2000 tl ) ödedim. Eğer maddi açıdan sıkıntın var ise biraz bekleyip yine Güvenç beye yaptır. Daha ucuz merkezler var ancak başarı oranları daha düşük oluyor ve sen sonunda daha fazla ödemiş oluyorsun canım. Hakkında hayırlısı olur inşallah. Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattırır inşallah.Dualarım seninle....

Ben de Güvenç Bey le ilk denemeyi yapacağım. Ancak önce laparoskopi ile tıkalı tüp alınacak. Yumurta toplama Ekim sonu.

Merhabalar,
Güvenç Karlıkaya ile doğum yapan var mı acaba aramızda? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Doğum nerede oldu, hangi yöntemle gerçekleşti, sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşandı mı? Kısaca Güvenç beyden memnun kaldınız mı? Şimdiden teşekkürler

Arkadslar bugun bahcecide randewum wardi eylul sonu 30 u gbi dondurulan embriyolarimi Bi yil ucretsz olarak sakliycak we bunuyazili belgeyle bna bildiren bu kurum bugun gelmis 4 aydahi olmamiskn embriyolarimin donduruldugu yeni cikardkklari fiyt listesiyle bnden tam 1300 tl para talep ettiler. Bu yaptiklari nasil birsey bizimle oynuyorlar bahceci gbi bi kuruma guwenemeyeceksek nereye gidip kndimizi emanet edelim? Yaptiklari cok ayip ck ama ck uzgunum Allah ellwrine dusurmesin. Bna eylulde werdikleri anlasma kagidimizda bi yil ucretsz saklanir diyodu bi yildan sonra 500 tl para istenir yaziodu daha 4 ay olmafi ya 4 ay. Tum guwenimi yerle bir eden bahceci hc kimseye tawsiye etmeyecegm seni artik yaptigin ck ayip cok ucuz bi numara

Merhabalar,
Güvenç Karlıkaya ile doğum yapan var mı acaba aramızda? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Doğum nerede oldu, hangi yöntemle gerçekleşti, sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşandı mı? Kısaca Güvenç beyden memnun kaldınız mı? Şimdiden teşekkürler

Bende bunun yanitini ariyorum. bulursan banada haber verir misin?

Bende bunun yanitini ariyorum. bulursan banada haber verir misin?
Ben geçenlerde sordum. Doğumları ya Amerikan Hastanesi yada Fulya Acıbadem de yaptırdığını söyledi. Çünkü kendi kliniklerine yakın. Oradaki hastalarını bırakamıyorum uzak mesafe olan hastanelere giderek. Hastana ücreti hariç 5000tl alıyor Bahçeci.

5000TL mi? Ne icin bu? sadece Guvenc Bey'in dogum yaptirmasi icin mi? Saka mi bu? Bahsettigi hastanelerde yaklasik o kadar alir zaten. Sen neye karar verdin? Guvenc Bey'le mi devam edeceksin? Tup bebek tedavisi sirasinda super bir dokturdu benim icin. Fakat sanki hamilelikte insan biraz daha ilgi bekliyor, mesela kilomla ilgilenmesi yada yiyeceklerim konusunda uyarmasini filan.. ilerleyen zamanlarda nasil?

5000TL mi? Ne icin bu? sadece Guvenc Bey'in dogum yaptirmasi icin mi? Saka mi bu? Bahsettigi hastanelerde yaklasik o kadar alir zaten. Sen neye karar verdin? Guvenc Bey'le mi devam edeceksin? Tup bebek tedavisi sirasinda super bir dokturdu benim icin. Fakat sanki hamilelikte insan biraz daha ilgi bekliyor, mesela kilomla ilgilenmesi yada yiyeceklerim konusunda uyarmasini filan.. ilerleyen zamanlarda nasil?
Evet sadece doktor ücreti 5000tl. Bahsettiği hastaneler en az 10000 alıyor. Özel sağlık sigortası varsa yapılabilir. Ben gebelik takibine devam ediyorum ve memnunum. Aynı zamanda 15 yıllık jinekoloğuma da devam ediyorum. O da Acıbadem'de. Kiloyu her gittiğimde hemşire soruyor. 12. haftadan sonra ultrason muayeneleri daha uzun sürüyor. Doğumu Amerika da yapmayı düşünüyorum ben ama olurda gidemezsem Acıbadem deki doktorummla doğum yaparım. Acıbadem sigortam var. Dışardan doktora gerek yok o yüzden. Bir de ben normal doğum istiyorum. Güvenç Bey in klinikten ha deyince çıkması zor.

Opu günü pazara denk gelirse nasıl oluyor,güvenç bey geliyormuki,yada günümü değiştiriyolar,bilgisi olan varmı?ben benim doktorum girsin istiyorum ama.klinik pazar açıkmı?

Opu günü pazara denk gelirse nasıl oluyor,güvenç bey geliyormuki,yada günümü değiştiriyolar,bilgisi olan varmı?ben benim doktorum girsin istiyorum ama.klinik pazar açıkmı?
Geliyor canım. Benimki 29 Ekim sabah 7.00 ye gelmişti. O gün bile geldi.

Geliyor canım. Benimki 29 Ekim sabah 7.00 ye gelmişti. O gün bile geldi.
Anladım canım ,sen şanslılardansın sanırım,bakalım benim nasıl olcak,çoğu arkadaşın pazara geldiğinde nöbetçi dar.yapıyormuş,salı kontrolde sorcam kendisine.

Banada geliyorum demisti. saka ile karisik tabi ilacini erteleyelim sonra pazara denk geldin doktorunda gelmek zorunda kalsin demisti. Benim cumartesi olmustu.

Banada geliyorum demisti. saka ile karisik tabi ilacini erteleyelim sonra pazara denk geldin doktorunda gelmek zorunda kalsin demisti. Benim cumartesi olmustu.
anlayamadım ben şimdi şakayla karışık geliyorum mu dedi güvenç bey,o zaman niye doktorun gelmek zorunda kalsın dedi.senin doktorun güvenç bey mi?ilaç erteleniyormu ki ?

Back
X