- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
bahçecide 5.900 tl+ ilaçlarda 1ooo tl ile 2000 tl arası hastaya göre değişiyor.ykb özel sigorta kartı varsa %10 indirim var.Arkadaslar tüp bebek tedavisinin ortalama maliyeti ne kadar? Dogum haric? Sadece tedavi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bahçecide 5.900 tl+ ilaçlarda 1ooo tl ile 2000 tl arası hastaya göre değişiyor.ykb özel sigorta kartı varsa %10 indirim var.Arkadaslar tüp bebek tedavisinin ortalama maliyeti ne kadar? Dogum haric? Sadece tedavi
Rahim filmi, kan testleri falan toplam 8000tl-10000tl civarı değişken merkeze ve ilaçlara göre.Arkadaslar tüp bebek tedavisinin ortalama maliyeti ne kadar? Dogum haric? Sadece tedavi
Dondurulmus transferi istedigin tarihte olmuyor. Adetin 19-20. gunu oluyor. Yani haftasonuna gelmesi sans biraz. Bana transferden sonra 1-2 gun dinlenmem soylenmisti. O da yatarak degil. Evde normal hayata devam ederek.arkadaşlar ben daha transfer aşamasına gelmedim ama merak ediyorum,Bahçecideki doktorların hepsi farklı tedavi uyguluyor benim dr.Güvenç bey,kendisinde tedavi görenlere özellikle sorum,tabi diğer dr.lardakilerde yazarsa sevinirim.transferden sonra dinlenme ne kadar veriyor,transfer sonrası için ne diyor dr?bazıları 1 hafta yatın diyor,bazıları 2-3 gün dinlenin ve normal hayata dönün diyor e bende malum çoğunuz gibi çalışıyorum...birde transfer günüde ,opu günü nde olduğu gibi belli bir gün mü olmak zorunda,(benim dondurulmuş embriyo transferi olacak,taze değil.) transfer günün ayarlayabilirmiyiz yani(cuma filan olsa h.sonuyla birleştirip dinlenirim diye işe yeni girdimde izin sıkıntı olmasın.bilgisi olanlar lütfen aydınlatırmısınız benide.
anladım canım bizim doktorumuz aynıydı,ve sen Hamileydin,2 gün dinlenme yetiyor o zaman bizim doktora göre.yatmadında sen demek,e o zaman benim çalışmamda sorun olmaz o zaman zaten b.sayardayım oturarak işim sadece karşıya geçiyorum,metrobüs-minübüs sarsarmı filan diye düşünüyodum.e senin tuttuğuna göre yatmakada şart değil yani,çok sağol.sen Güvenç beye devammı gebelik içindeDondurulmus transferi istedigin tarihte olmuyor. Adetin 19-20. gunu oluyor. Yani haftasonuna gelmesi sans biraz. Bana transferden sonra 1-2 gun dinlenmem soylenmisti. O da yatarak degil. Evde normal hayata devam ederek.
Yatmak şart değil ama 2 gün evde olsan iyi olur. Bence minibüs falan yapma. Ne olur ne olmaz. Ertesi gün ayakta duş alabilirsin demişlerdi. Ama vücut jeli falan yasak. Kokulu hiçbir şey kullanmamak gerekiyor. Parfümlü günlük ped de dahil. Hamilelik takibinde de devam ediyorum Güvenç Bey'le.anladım canım bizim doktorumuz aynıydı,ve sen Hamileydin,2 gün dinlenme yetiyor o zaman bizim doktora göre.yatmadında sen demek,e o zaman benim çalışmamda sorun olmaz o zaman zaten b.sayardayım oturarak işim sadece karşıya geçiyorum,metrobüs-minübüs sarsarmı filan diye düşünüyodum.e senin tuttuğuna göre yatmakada şart değil yani,çok sağol.sen Güvenç beye devammı gebelik içinde
Anladım sağol inşallah o günlere gelebilirsem dikkat ederim tabii.yarın opu var bakalım pek ümidim yok ama görcezYatmak şart değil ama 2 gün evde olsan iyi olur. Bence minibüs falan yapma. Ne olur ne olmaz. Ertesi gün ayakta duş alabilirsin demişlerdi. Ama vücut jeli falan yasak. Kokulu hiçbir şey kullanmamak gerekiyor. Parfümlü günlük ped de dahil. Hamilelik takibinde de devam ediyorum Güvenç Bey'le.
Hayırlı olsun, bir tane olsun senin olsun inşallah.Anladım sağol inşallah o günlere gelebilirsem dikkat ederim tabii.yarın opu var bakalım pek ümidim yok ama görcez
AminnnnHayırlı olsun, bir tane olsun senin olsun inşallah.
Transfer gunune embriyolar karar verecek demisti bize ki oyle oldu. benimde dondurulmustu. tesadufen oersembeye denk geldi pazartesiye kadar dinlendim. sende birkac gun yorucu aktivitelerden kacin bence. izin alamiyorsan rapor tazsin Guvenc Bey. kendisi cok yatiran bir insan degil hatta gayet rahat ben transferden bir hafta sonra bir haftaligina is icin Londraya gittim. Guvenc Bey de evet git zaman gecer testi dusunmezsin demisti.arkadaşlar ben daha transfer aşamasına gelmedim ama merak ediyorum,Bahçecideki doktorların hepsi farklı tedavi uyguluyor benim dr.Güvenç bey,kendisinde tedavi görenlere özellikle sorum,tabi diğer dr.lardakilerde yazarsa sevinirim.transferden sonra dinlenme ne kadar veriyor,transfer sonrası için ne diyor dr?bazıları 1 hafta yatın diyor,bazıları 2-3 gün dinlenin ve normal hayata dönün diyor e bende malum çoğunuz gibi çalışıyorum...birde transfer günüde ,opu günü nde olduğu gibi belli bir gün mü olmak zorunda,(benim dondurulmuş embriyo transferi olacak,taze değil.) transfer günün ayarlayabilirmiyiz yani(cuma filan olsa h.sonuyla birleştirip dinlenirim diye işe yeni girdimde izin sıkıntı olmasın.bilgisi olanlar lütfen aydınlatırmısınız benide.
Galiba memnun olan çok. Bende arastiriyorum.Hanımlar bende medicana beylikdüzünde 2 başarısız deneme yaşadım salı günü bahçeci güvenç bey için randevu aldım umarım yine yanlış seçim değildir çok fazla insanın orda gebe kaldığını ve memnun oldunu farkettim siz memnunmusunuz tedavi süreci nasıl ilerliyor
Galiba memnun olan çok. Bende arastiriyorum.Hanımlar bende medicana beylikdüzünde 2 başarısız deneme yaşadım salı günü bahçeci güvenç bey için randevu aldım umarım yine yanlış seçim değildir çok fazla insanın orda gebe kaldığını ve memnun oldunu farkettim siz memnunmusunuz tedavi süreci nasıl ilerliyor