Merhaba bende varım ikizlere hamileyim sabah kusmalarım ve bütün gün bulantılarım var cuma günü kontrolüm var bebişlerimi görcem pıtpıtları duyarım inşallah
Çok iyi oldu böyle bi sayfa açman canım senin nasıl geçti hamileliğin bugüne kadarAh canımm hoşgeldin, şahsen bu zorlu bekleyiş döneminde en çok gerildiğim zamandı, artan kan tahlillerinden sonra 15 gün beklemek.. hatta hemen yakında bir doktora gidenler de oldu ama ben sabrettim.
Gerçi sen de ikiz dediğine göre keseler için gitmişsin. Biz ikisi bir arada için beklemiştik. Kese+kalp atışı..
Hepsi geçecek, hiç merak etme...
Çok şükür ağır şeyler yaşamadım. Mide yanması, halsizlik ve bolca uyku.. çaresiz şeyler değildi yani. İşten de ayrıldığım için bolca miskinlik yapabildim. Bu hafta daha iyiceyim..Çok iyi oldu böyle bi sayfa açman canım senin nasıl geçti hamileliğin bugüne kadar
Hayırlı olsun, sağlıkla tamamla inşallah.. ben hiç yaşamadım bulantı. Ağır geçirenler olduğu gibi çok normal yaşayanlar da var. Şartlama kendini, hiçbiri olmak zorunda değil çünkü..Merhaba canlar bende varım hamisim..bu sayfa iyi olmuş...bende cumartesi kese gordum bende 5 hafta iki günlük bebisim şimdi kalp atışı gorucemi diye endişeleniyorsun sizde bulantıları kaç haftada başladı bende ağrı bulantı yok erkenmi daha canlar..
Senin nasıl gidiyor? Hepimizden büyüksün..Slm kizlar cok iyi oldu bu sayfa rabbim.hepimizn.hayirlisi.ile.kucagina almayi nasip.etsin ins
Yok canm.ben sehir disindan gelmistim istanbulda degilim cok sukur guzel gidiyor korku heycan hic bitmiyor hareketlerini hissetmedigim zamn omrumden omur gidiyor kucagimiza alana kadar bu korkular dev etcek allaha emanet bebislerimizSenin nasıl gidiyor? Hepimizden büyüksün..istanbulda mısın? Bahçeciye mi gidiyorsun hala?
Öyle, haklısın. Kaç haftada başladı kıpırdanmaları? Tüm gün rutin bi şekilde hissediyor musun hareketlerini? Vee öğrenmişsindir sen cinsiyetini ? Ben mümkünse istemiyorum öğrenmek ama bakalım, eşim de istiyor. Birimiz bilince nasıl tutacak ki içinde...Yok canm.ben sehir disindan gelmistim istanbulda degilim cor guzel gidiyor korku heycan hic bitmiyor hareketlerini hissetmedigim zamn omrumden omur gidiyor kucagimiza alana kadar bu korkular dev etcek allaha emanet bebislerimiz
Sağol canım biraz rahatladim inş bende sorunsuz bir hamilelik geciririm 28 mayıs kalp atışı için gidicem inş duyarim bende pit pitlari ...Hayırlı olsun, sağlıkla tamamla inşallah.. ben hiç yaşamadım bulantı. Ağır geçirenler olduğu gibi çok normal yaşayanlar da var. Şartlama kendini, hiçbiri olmak zorunda değil çünkü..
18da flan basladi hafif hafif kipirdamalar yok canm ara ara hissediyorum bazen hissetmiyorum cok korkuyor insan sende yasiycaksn yakinda her an elin karninda bekliyorsun resmen evet oglumuz olcak allahin izni ile valla buyuk sabir ister seninki nasil durcan ben olurum merakimdan hayrlisi olsn erkek kiz farketmez canimÖyl
Öyle, haklısın. Kaç haftada başladı kıpırdanmaları? Tüm gün rutin bi şekilde hissediyor musun hareketlerini? Vee öğrenmişsindir sen cinsiyetini ? Ben mümkünse istemiyorum öğrenmek ama bakalım, eşim de istiyor. Birimiz bilince nasıl tutacak ki içinde...anlaşamadık bu konuda..
18da flan basladi hafif hafif kipirdamalar yok canm ara ara hissediyorum bazen hissetmiyorum cok korkuyor insan sende yasiycaksn yakinda her an elin karninda bekliyorsun resmen evet oglumuz olcak allahin izni ile valla buyuk sabir ister seninki nasil durcan ben olurum merakimdan hayrlisi olsn erkek kiz farketmez canim
Nifty testini neden yaptırdım cnm ikili tarama yaptırmadınmi bildiğim kadarıyla hem maliyetli hemde şart değil diye biliyorum.hala bahceciye neden devam ediyorsun 4 ayımızdayız bence araştır iyi bir dr bul ve rutinlrine onunla devam etmen seni ve bebişini yormaz annecik :) bu arada iyiki bu sayfayı açtın cnmNe durumdasınız? Geçti mi rahatsızlıklar?
Geçen hafta Bahçeci de nifty test yaptırdım ben. Önümüzdeki hafta çıkacak sonuç. Şimdilik hala oraya gidiyorum ama önümüzdeki günlerde daha yakın bir doktor bulmam gerekecek. Zira taa Çatalcadan gidiyorum, eziyet gibi ...
Nifty testini neden yaptırdım cnm ikili tarama yaptırmadınmi bildiğim kadarıyla hem maliyetli hemde şart değil diye biliyorum.hala bahceciye neden devam ediyorsun 4 ayımızdayız bence araştır iyi bir dr bul ve rutinlrine onunla devam etmen seni ve bebişini yormaz annecik :) bu arada iyiki bu sayfayı açtın cnm
Canım merhaba,Merhaba
Hepınız tup bebekle hamıle kalmışşınız sanıyorum. Ben tedavıasamasında bırı olarak sorunlarınız nelerdı ve hangı tedavılerı gordunuz paylasırmısınız lütfen..
Saglıkla kucagınıza alın yavrularınızı ınş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?