Hayırlı olsun, evdeysen acilen bir meşgale bul kendine.. en çok o 15 günü beklemek zorlamıştı beni.. rakamın yüksekliğiyle pek ilişkisi yok çoğul gebeliğin.. zor ama umutlu ve nötr olmayı dene..Merhaba bende güvenç beyin hastasıyım en son 14. gün sonucum 1280 çıktı şimdi iki hafta beklemem gerekiyormuş doktor için çok zor bu beklemek çok şükür hiç bir sıkıntım yok uyku haricinde ama hep böyle endişeliyim acaba ordalarmı kaç taneler acaba diye :)
Yok Allahtan evde değilim çalışıyorum çokta yavaş geçmiyor zaman idare ediyorum acaba 2 hafta sonra gittiğimde vajinal ultrasonmu bakıyor doktor yoksa üstten gözüküyormu ben şehir dışındayım bulunduğum yerde bir doktorla devam edicemHayırlı olsun, evdeysen acilen bir meşgale bul kendine.. en çok o 15 günü beklemek zorlamıştı beni.. rakamın yüksekliğiyle pek ilişkisi yok çoğul gebeliğin.. zor ama umutlu ve nötr olmayı dene..
Canım hangi gün transfer oldun bende 5 hafta hamisim benimde ,28 mayıs kontrolüm ben kesemi gordum çok sukur hiçbir belirti yaşamıyorum nedense hamis degilim sanki..transferin 4 günü solda seyirme olmuştu tuttuğunu o zaman anlatmıştım bugun yine bir seyirme Hüseyin solda inş minisimin kalp atisidir..yıllarca kendimi çok dinledim bunlar çok farklı şeyler mis.Yok Allahtan evde değilim çalışıyorum çokta yavaş geçmiyor zaman idare ediyorum acaba 2 hafta sonra gittiğimde vajinal ultrasonmu bakıyor doktor yoksa üstten gözüküyormu ben şehir dışındayım bulunduğum yerde bir doktorla devam edicem
Yok Allahtan evde değilim çalışıyorum çokta yavaş geçmiyor zaman idare ediyorum acaba 2 hafta sonra gittiğimde vajinal ultrasonmu bakıyor doktor yoksa üstten gözüküyormu ben şehir dışındayım bulunduğum yerde bir doktorla devam edicem
Yok Allahtan evde değilim çalışıyorum çokta yavaş geçmiyor zaman idare ediyorum acaba 2 hafta sonra gittiğimde vajinal ultrasonmu bakıyor doktor yoksa üstten gözüküyormu ben şehir dışındayım bulunduğum yerde bir doktorla devam edicem
Benim transferim 2 mayısta oldu benim ne transferim den sonra nede şimdi hiç bir belirtim yok bende arada şüpheye düşüyorum :) bende kontrol için 28 mayısa randevu aldım ama ben kese görmeye gitmedim öncedenCanım hangi gün transfer oldun bende 5 hafta hamisim benimde ,28 mayıs kontrolüm ben kesemi gordum çok sukur hiçbir belirti yaşamıyorum nedense hamis degilim sanki..transferin 4 günü solda seyirme olmuştu tuttuğunu o zaman anlatmıştım bugun yine bir seyirme Hüseyin solda inş minisimin kalp atisidir..yıllarca kendimi çok dinledim bunlar çok farklı şeyler mis.
Nasil oldun canim ins biraz daha iyisindir dikkat et bebisede kendinede annesiÇok iyi olmuş bu sayfa Can'ım,bende bu zor günleri atlatmayı bekliyorum evde,inşallah geçer ...kendinize ıyı bakın,sevgiler
Çok iyi olmuş bu sayfa Can'ım,bende bu zor günleri atlatmayı bekliyorum evde,inşallah geçer ...kendinize ıyı bakın,sevgiler
Çok az var,yatıyorum hep.V
Var mı hala kanaman?
Merhaba arkadaslar, ben de Erbil Bey'in hastasiyim. Suan 8 haftalik, cuma gunu tekrar kontrole gidecegim umarim yolunda gider. Her muayene oncesi titreyerek gidip bulutlarin ustunde cikiyorum :) suana kadar aksamlari yemekten sonra mide kazintisi, goguslerde sislik ve nadirende olsa yine aksamlari midede hafif bir bayiklik disinda bir belirtim olmadi. Herkese guzel gecen bir hamilelik ve saglikli dogumlar diliyorum.
Çok az var,yatıyorum hep.
Tesekkurler, Evet cok renkli ve ic acici bir oda :) iki tane kiz cocugu varHoşgeldin, hep öyleyiz.. dilerim sağlıkla dewam edeceğiz hepimiz..
Erbil beyin odasına bayılıyorum, kendi çocuğu var mı onun?
Ben daha iyiyim cnm bulantılar geçti çok şükür şimdi iştahımız açıldı teyzesi yediriyor annesine :) nifty testini banada dedi Dr ama yaptırmadım Allah korusun bişey olmuş olsa aldıracanmı dedi ses bile çıkartamadım ama ikili tarama ve gelişimine göre bence gerek yok dedi birde bižim ve embriyonun genetiğinde baktırmıştım ya ondan da rahatım galiba rabbim sağlıklı sıhhatli aklı yerinde evlatlar nasip etsin hepimize cnm hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallahhGünaydın tatlım, evet biraz pahalı ama halen Güvenç beye gidiyorum ve farklarını öyle detaylı anlattı ki sen olsan sen de yaptırırdın. Ama kabaca şöyle düşündük, Allah korusun ikilide ufacık bir sıkıntı çıksa, ya amniyosentez ya yine bu yeni nesil testleri yaptırıyorsun. Ki biliyorsun amniyosentez düşük riski yaratan manasız bir işlem. Bunları düşününce de hazır muayeneye gitmişken verdik kanı. Güveniyorum oraya.. test sonucu da çıksın da kısmen yakında bir doktor buldum gibi. Yüzyüze de elektriğimiz uyarsa ona giderim. Ha bir de ikili teste göre daha fazla kromozom anomalisine, hatta dna kırıklarına falan bakılıyormuş niftyde. Sen nasılsın?
Tesekkurler, Evet cok renkli ve ic acici bir oda :) iki tane kiz cocugu var
Ben daha iyiyim cnm bulantılar geçti çok şükür şimdi iştahımız açıldı teyzesi yediriyor annesine :) nifty testini banada dedi Dr ama yaptırmadım Allah korusun bişey olmuş olsa aldıracanmı dedi ses bile çıkartamadım ama ikili tarama ve gelişimine göre bence gerek yok dedi birde bižim ve embriyonun genetiğinde baktırmıştım ya ondan da rahatım galiba rabbim sağlıklı sıhhatli aklı yerinde evlatlar nasip etsin hepimize cnm hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallahh
Canım bende erbil beyin hastasiyim ben bahcecide ilk denememdi başka merkezde 3 tüp negatif denenmem oldu..erbil beyin vesilesiyle hamis kaldin FSH tavandi zar zor bir yada iki yumurta oluyordu erbil beyin tedavisiyle 1 yilda 3 emriyomu oldu birde çikolata kistim vardı iki ay geçici menopoz sonrası transfer oldum ilk defa hamis kaldım Allahinda izni erbil beyin vesilesiyle..Tesekkurler, Evet cok renkli ve ic acici bir oda :) iki tane kiz cocugu var
İkimizde aynı gün gidicez ne güzel belki birbirimizi goruruz sarışın mavi gözlü birini görürsen kesin benim..ben hamileliğim mucize gibiydi bende 25 nisan transfer oldum erbil bey transferin 18 günü gel bakalım dedi keseyi gordum sukur inş kalp atışını da gorucez.. Benim 3 gün emriyosu canım bir hafta büyükuz sizden..senin kaçıncı gün emriyosuydu canım..Benim transferim 2 mayısta oldu benim ne transferim den sonra nede şimdi hiç bir belirtim yok bende arada şüpheye düşüyorum :) bende kontrol için 28 mayısa randevu aldım ama ben kese görmeye gitmedim önceden
Canım inş sağlıklı alicaksin meleğini kucağına dualariz seninle..Çok az var,yatıyorum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?