Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Hayırlı olsun, evdeysen acilen bir meşgale bul kendine.. en çok o 15 günü beklemek zorlamıştı beni.. rakamın yüksekliğiyle pek ilişkisi yok çoğul gebeliğin.. zor ama umutlu ve nötr olmayı dene..

Hayırlı olsun, evdeysen acilen bir meşgale bul kendine.. en çok o 15 günü beklemek zorlamıştı beni.. rakamın yüksekliğiyle pek ilişkisi yok çoğul gebeliğin.. zor ama umutlu ve nötr olmayı dene..
Yok Allahtan evde değilim çalışıyorum çokta yavaş geçmiyor zaman idare ediyorum acaba 2 hafta sonra gittiğimde vajinal ultrasonmu bakıyor doktor yoksa üstten gözüküyormu ben şehir dışındayım bulunduğum yerde bir doktorla devam edicem

Canım hangi gün transfer oldun bende 5 hafta hamisim benimde ,28 mayıs kontrolüm ben kesemi gordum çok sukur hiçbir belirti yaşamıyorum nedense hamis degilim sanki..transferin 4 günü solda seyirme olmuştu tuttuğunu o zaman anlatmıştım bugun yine bir seyirme Hüseyin solda inş minisimin kalp atisidir..yıllarca kendimi çok dinledim bunlar çok farklı şeyler mis.

Elbette vajinal bakılacak annesi, çünkü çok minik daha
Bahçecide 12 hafta bitene kadar vajinal bakıyorlar. Ense, burun ölçümleri daha sağlıklı oluyormuş. Ama ben 10.haftada sırf göreyim diye rastgele bir doktora gittim, karından baktı. Karından bakmak onların da kolayına geliyor. Geçen hafta hem vajinal hem karından baktı bana, vajinal çok daha net..

Elbette vajinal bakılacak annesi, çünkü çok minik daha
Bahçecide 12 hafta bitene kadar vajinal bakıyorlar. Ense, burun ölçümleri daha sağlıklı oluyormuş. Ama ben 10.haftada sırf göreyim diye rastgele bir doktora gittim, karından baktı. Karından bakmak onların da kolayına geliyor. Geçen hafta hem vajinal hem karından baktı bana, vajinal çok daha net..

Benim transferim 2 mayısta oldu benim ne transferim den sonra nede şimdi hiç bir belirtim yok bende arada şüpheye düşüyorum :) bende kontrol için 28 mayısa randevu aldım ama ben kese görmeye gitmedim önceden

Çok iyi olmuş bu sayfa Can'ım,bende bu zor günleri atlatmayı bekliyorum evde,inşallah geçer ...kendinize ıyı bakın,sevgiler

Merhaba arkadaslar, ben de Erbil Bey'in hastasiyim. Suan 8 haftalik, cuma gunu tekrar kontrole gidecegim umarim yolunda gider. Her muayene oncesi titreyerek gidip bulutlarin ustunde cikiyorum :) suana kadar aksamlari yemekten sonra mide kazintisi, goguslerde sislik ve nadirende olsa yine aksamlari midede hafif bir bayiklik disinda bir belirtim olmadi. Herkese guzel gecen bir hamilelik ve saglikli dogumlar diliyorum.

Hoşgeldin, hep öyleyiz.. dilerim sağlıkla dewam edeceğiz hepimiz..
Erbil beyin odasına bayılıyorum, kendi çocuğu var mı onun?

Ben daha iyiyim cnm bulantılar geçti çok şükür şimdi iştahımız açıldı teyzesi yediriyor annesine :) nifty testini banada dedi Dr ama yaptırmadım Allah korusun bişey olmuş olsa aldıracanmı dedi ses bile çıkartamadım ama ikili tarama ve gelişimine göre bence gerek yok dedi birde bižim ve embriyonun genetiğinde baktırmıştım ya ondan da rahatım galiba rabbim sağlıklı sıhhatli aklı yerinde evlatlar nasip etsin hepimize cnm hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallahh

İnşallah, hepsi sağlıkla doğsun tatlım..
Aklımın ucuna dahi getirmek istemiyorum. Ama tıp bu kadar ilerlemişken gözlerimiz kapalı yaşayamayız. Elbette böyle bir tercih kimse yapmak zorunda kalmasın ama bu sorunun derecesine göre de değişir. Tütütüttüüüü Allah korusun ...
Ben de meyvaya düştüm. Yemek pek canım istemiyor çok şükür.. 2,5 kilo aldım zaten çokta almamam lazım. Bu ara biraz evle uğraşıyorum. Minik eklentiler yaptık. Çokta becerikli olmadığım için işim uzun sürüyor. Sonra yürüyüşe başlayacağım...

Orda Hüseyin yazmıştım yalnis olmuş hamis kafası normaldir..
Tesekkurler, Evet cok renkli ve ic acici bir oda :) iki tane kiz cocugu var
Canım bende erbil beyin hastasiyim ben bahcecide ilk denememdi başka merkezde 3 tüp negatif denenmem oldu..erbil beyin vesilesiyle hamis kaldin FSH tavandi zar zor bir yada iki yumurta oluyordu erbil beyin tedavisiyle 1 yilda 3 emriyomu oldu birde çikolata kistim vardı iki ay geçici menopoz sonrası transfer oldum ilk defa hamis kaldım Allahinda izni erbil beyin vesilesiyle..

Benim transferim 2 mayısta oldu benim ne transferim den sonra nede şimdi hiç bir belirtim yok bende arada şüpheye düşüyorum :) bende kontrol için 28 mayısa randevu aldım ama ben kese görmeye gitmedim önceden
İkimizde aynı gün gidicez ne güzel belki birbirimizi goruruz sarışın mavi gözlü birini görürsen kesin benim..ben hamileliğim mucize gibiydi bende 25 nisan transfer oldum erbil bey transferin 18 günü gel bakalım dedi keseyi gordum sukur inş kalp atışını da gorucez.. Benim 3 gün emriyosu canım bir hafta büyükuz sizden..senin kaçıncı gün emriyosuydu canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…