Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Kızlar merhaba, Climara forte bant kullanan oldu mu, nerelere yapıştırdınız bu bandı. Çıkardığınız yere tekrar yapıştırıyor musunuz? tahriş olma durumu var mı?
Ben gobegimin sağına ve soluna y apistirdim sayı çok sa deliğin üç parmak altina da y apistirdim. gün aşırı kullanıldığı için aynı yerlere yapıştırma tahriş eder.koluna bacağına yapıştıran da var ben hep gobegi seçtim.elbisenin uc kısmına gelmemesine dikkat et bandı asindirarak çıkarabiliyor.

Vam
Ben gobegimin sağına ve soluna y apistirdim sayı çok sa deliğin üç parmak altina da y apistirdim. gün aşırı kullanıldığı için aynı yerlere yapıştırma tahriş eder.koluna bacağına yapıştıran da var ben hep gobegi seçtim.elbisenin uc kısmına gelmemesine dikkat et bandı asindirarak çıkarabiliyor.
Canım nasılsın uzun zamandan beri girmiyorsun doğum az kalmış son durumları mutlaka yaz canım neler yapıyorsun doğum tarihin ne zaman..

Vam

Canım nasılsın uzun zamandan beri girmiyorsun doğum az kalmış son durumları mutlaka yaz canım neler yapıyorsun doğum tarihin ne zaman..
Evet ya az kaldı heyecan korku sevinç bir arada...normal dogum dusunuyorum daha dogum tarihi belli değil, bu cumartesi kontrol var,epidural iyi mi bilmiyorum şikayet eden de var memnun olanda ...
Sen nasilsin Senin de ilerlemiş baya

Bende göbeğime yapıştırdım canım bantları

Evet ya az kaldı heyecan korku sevinç bir arada...normal dogum dusunuyorum daha dogum tarihi belli değil, bu cumartesi kontrol var,epidural iyi mi bilmiyorum şikayet eden de var memnun olanda ...
Sen nasilsin Senin de ilerlemiş baya
Canım genelde epidural oluyor burdaki arkadaslar sen normal doğum düşünüyorsun aslında sancıları çektikten sonra doğuma yakın epidural yapiyorlarmis o saatten sonra çokta gerekli değil diye yazışmalar okudum burda başka topiklerde..
Bizde iyiyz çok sukur hazırlıklar tam gaz devam ediyor ins doğuma kadar yetistirirm yapılacak çok şey var daha...

Bende göbeğime yapıştırdım canım bantları

Teşekkür ederim kızlar:.. göbek yetmedi bana:)) kalçamın üstüne doğru yapıştırdım denemek için bir de bacağıma. Bacak rahatsız etti göbek ve kalça üstüne yapıştırcam bundan sonra sanırım.

Canım genelde epidural oluyor burdaki arkadaslar sen normal doğum düşünüyorsun aslında sancıları çektikten sonra doğuma yakın epidural yapiyorlarmis o saatten sonra çokta gerekli değil diye yazışmalar okudum burda başka topiklerde..
Bizde iyiyz çok sukur hazırlıklar tam gaz devam ediyor ins doğuma kadar yetistirirm yapılacak çok şey var daha...
Hmm dogum gerçekleşeceği an kolaylık olsun diye epidural yapılıyor demek ki anladim canim..tabi onca sancı çek sonra ona gerek kalır mi oda ayrı bir konu...valla Benim hazırlıklar bile bitmedi ki daha uyku seti, kuvet seti almadım yarın çıkacağım ins bulur da alırım.kendime gogus kremi almadım cok mu gec kaldim onuda bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı hepsi biter :hamarat:

Hmm dogum gerçekleşeceği an kolaylık olsun diye epidural yapılıyor demek ki anladim canim..tabi onca sancı çek sonra ona gerek kalır mi oda ayrı bir konu...valla Benim hazırlıklar bile bitmedi ki daha uyku seti, kuvet seti almadım yarın çıkacağım ins bulur da alırım.kendime gogus kremi almadım cok mu gec kaldim onuda bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı hepsi biter :hamarat:
Bizde.bir hisimla badana işine kalkisttik alışveriş bitti yıkama ütüleme işi kalmisti sadece bitsin onları haledicem bende gogus ucu kremi alicam bakalım hangi marka karar veremedim..bence biran önce al kremine başla canim..

Kızlar merhaba, Climara forte bant kullanan oldu mu, nerelere yapıştırdınız bu bandı. Çıkardığınız yere tekrar yapıştırıyor musunuz? tahriş olma durumu var mı?
ben hep bacaklarıma yapıştırdım, çıkarınca aynı yere bir süre yapıştırmadım, kalçama doğru yapıştırıyordum orası daha rahattı.

Bizde.bir hisimla badana işine kalkisttik alışveriş bitti yıkama ütüleme işi kalmisti sadece bitsin onları haledicem bende gogus ucu kremi alicam bakalım hangi marka karar veremedim..bence biran önce al kremine başla canim..
Canım meme ucu kremi önemli ona başla sonra ağrı acı çekme hiç

Merhabalar ;)
Epeydir almıyordum telefonu elime, şimdi hızlıca bir baktım yazışmalara ve yaşadıklarımı, yaptıklarımı paylaşmak istedim.
Bizim 12.günümüz kızımla, herşey yolunda, herşey onun istediği gibi, ne zaman ne isterse kabul ederseniz, kendinizi de buna göre organize ederseniz hiç sorun olmuyor.
Göğüslerle ilgili endişesi olan arkadaşlarım için;
Son 1,5 ay lansinoh ve sanıyorum son 15 gün evicap e vitamini kapsülü kullandım ama Doğumdan sonra vakum gibi yapışan ( maşallah, şikayetçi değilim ;) bir bebek varsa acı kaçınılmaz. Bir hafta sonra geçiyor, minimuma iniyor. Hala kullanıyorum ama emdikten sonra kendi sütümü de sıkıp bırakıyorum ucunda, o da kurumasını engelliyor. Memeler Yen'i ayakkabı gibi, açılıyor zamanla..
Deniz için bir yakınımız zeytinyağı üreticisi, oradan saf zeytinyağı TEM'in ettim, poposuna da vücuduna da onu kullanıyorum. Ayrıca sebamed almıştım pişik için , ben sebamedi kendim kullandığım için . Şahsen sorun yaşamadım. Zaten çok sık değişiyor, bezler kaliteli, pişecek zaman Yok.
Benim kızım banyoyu, suyu çok sevdi. Umarım hepinizinki öyle olur. İnanılmaz uysallaşıyor suyla temas edince, kendim yıkayabiliyorum.
Mama kullanmadım, çok şükür sütüm geldi ve yetiyor şimdilik. Doğumdan sonra 200 gram düşmüştü ödemler sebebiyle, 4-5 günde tamamlamışız eksiği.
Endişe, stres yapmayın mümkün mertebe, faydası Yok zararı var hep söylerim. O sizin bebeğiniz ve bir türlü anlatıyor kendini. Birkaç gün içinde hangi mıkırtıda ne sıkıntısı var, ne istiyor anlıyor insan. Zaten çokta bir sıkıntısı olmuyor.. meme, gaz ve bez ;)
Diliyorum tüm arkadaşlarım sağlıkla alsınlar bebeklerini kucaklarına...
yardımcı olabileceğim şeyler olursa ara ara girip bakacağım.
Sancılı günler geçirdik bu forumda pek çok arkadaşımla, o aşamaları atlattık çok şükür. Elimden geldiğince aklımda kalanları her zaman paylaşırım..
sevgiyle kalın ..

ben hep bacaklarıma yapıştırdım, çıkarınca aynı yere bir süre yapıştırmadım, kalçama doğru yapıştırıyordum orası daha rahattı.

bende ilk bacak iç kısma denedim ama olmadı, bugün dış kısma yapıştırdım daha rahat gerçekten:) bu arada kontrolden ne zaman sonra transfer oldu. bu cuma kontrol var benim. Salı günü olur mu acaba? 5.gün embriyosu olacak büyük ihtimal.

Arkadaslar Merhaba
Bugün kontrolümüz vardı ense kalınlığı ölçümü yapıldı 2.4 çıktı. Doktor biraz fazla olduğunu söyledi bizde endişelendik, tarama testlerini yaptırdık bide ayrıca prena testi varmış ayrıntılı bakiliyormus yurtdışında onu da istedi. Diğer hersey normal çıktı aksi bi durum olduğunda onlar da anormal çıkıyormuş düzeleceğini düşünüyorum dedi doktor. 3 olunca anormal kabul ediyorlarmış.
Sizce de normal mi arkadaşlar bu ölçüm böyle bişey yaşayan oldu mu? Cinsiyetini de büyük ihtimalle erkek dedi.

Back
X