- 2 Ağustos 2016
- 816
- 775
- 103
- 39
amin canım inşallah güzel haberler alırızTamam cnm çok teşekkür ederim.. Umarım bende aranıza katılırım hamile olarak:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah güzel haberler alırızTamam cnm çok teşekkür ederim.. Umarım bende aranıza katılırım hamile olarak:)
evet psikologa gorun ilk once, ilac gerekirve psikiyatriye yonlendirirlerse doktorlarina durumu anlatirsin. Kolay gelsinŞimdi buradakiler saçma sapan ilaç falan verebilirler ben görüştüm doktorla falan dire psikologla mi görüşmem napsam bilemedim
Ben gobegimin sağına ve soluna y apistirdim sayı çok sa deliğin üç parmak altina da y apistirdim. gün aşırı kullanıldığı için aynı yerlere yapıştırma tahriş eder.koluna bacağına yapıştıran da var ben hep gobegi seçtim.elbisenin uc kısmına gelmemesine dikkat et bandı asindirarak çıkarabiliyor.Kızlar merhaba, Climara forte bant kullanan oldu mu, nerelere yapıştırdınız bu bandı. Çıkardığınız yere tekrar yapıştırıyor musunuz? tahriş olma durumu var mı?
Canım nasılsın uzun zamandan beri girmiyorsun doğum az kalmış son durumları mutlaka yaz canım neler yapıyorsun doğum tarihin ne zaman..Ben gobegimin sağına ve soluna y apistirdim sayı çok sa deliğin üç parmak altina da y apistirdim. gün aşırı kullanıldığı için aynı yerlere yapıştırma tahriş eder.koluna bacağına yapıştıran da var ben hep gobegi seçtim.elbisenin uc kısmına gelmemesine dikkat et bandı asindirarak çıkarabiliyor.
Evet ya az kaldı heyecan korku sevinç bir arada...normal dogum dusunuyorum daha dogum tarihi belli değil, bu cumartesi kontrol var,epidural iyi mi bilmiyorum şikayet eden de var memnun olanda ...Vam
Canım nasılsın uzun zamandan beri girmiyorsun doğum az kalmış son durumları mutlaka yaz canım neler yapıyorsun doğum tarihin ne zaman..
İhlamurun zararı yok canım bende grip oldum bir ay önce sabah akşam bal.limon ıhlamur içtim öyle geçti çok sukur ateş varsa bir Doktora git yinede canım..Mrb kızlar grip oldum ıhlamur içersem bi zararı olur mu
Canım genelde epidural oluyor burdaki arkadaslar sen normal doğum düşünüyorsun aslında sancıları çektikten sonra doğuma yakın epidural yapiyorlarmis o saatten sonra çokta gerekli değil diye yazışmalar okudum burda başka topiklerde..Evet ya az kaldı heyecan korku sevinç bir arada...normal dogum dusunuyorum daha dogum tarihi belli değil, bu cumartesi kontrol var,epidural iyi mi bilmiyorum şikayet eden de var memnun olanda ...
Sen nasilsin Senin de ilerlemiş baya
Ben gobegimin sağına ve soluna y apistirdim sayı çok sa deliğin üç parmak altina da y apistirdim. gün aşırı kullanıldığı için aynı yerlere yapıştırma tahriş eder.koluna bacağına yapıştıran da var ben hep gobegi seçtim.elbisenin uc kısmına gelmemesine dikkat et bandı asindirarak çıkarabiliyor.
Bende göbeğime yapıştırdım canım bantları
Hmm dogum gerçekleşeceği an kolaylık olsun diye epidural yapılıyor demek ki anladim canim..tabi onca sancı çek sonra ona gerek kalır mi oda ayrı bir konu...valla Benim hazırlıklar bile bitmedi ki daha uyku seti, kuvet seti almadım yarın çıkacağım ins bulur da alırım.kendime gogus kremi almadım cok mu gec kaldim onuda bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı hepsi biterCanım genelde epidural oluyor burdaki arkadaslar sen normal doğum düşünüyorsun aslında sancıları çektikten sonra doğuma yakın epidural yapiyorlarmis o saatten sonra çokta gerekli değil diye yazışmalar okudum burda başka topiklerde..
Bizde iyiyz çok sukur hazırlıklar tam gaz devam ediyor ins doğuma kadar yetistirirm yapılacak çok şey var daha...
Bizde.bir hisimla badana işine kalkisttik alışveriş bitti yıkama ütüleme işi kalmisti sadece bitsin onları haledicem bende gogus ucu kremi alicam bakalım hangi marka karar veremedim..bence biran önce al kremine başla canim..Hmm dogum gerçekleşeceği an kolaylık olsun diye epidural yapılıyor demek ki anladim canim..tabi onca sancı çek sonra ona gerek kalır mi oda ayrı bir konu...valla Benim hazırlıklar bile bitmedi ki daha uyku seti, kuvet seti almadım yarın çıkacağım ins bulur da alırım.kendime gogus kremi almadım cok mu gec kaldim onuda bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı hepsi biter![]()
ben hep bacaklarıma yapıştırdım, çıkarınca aynı yere bir süre yapıştırmadım, kalçama doğru yapıştırıyordum orası daha rahattı.Kızlar merhaba, Climara forte bant kullanan oldu mu, nerelere yapıştırdınız bu bandı. Çıkardığınız yere tekrar yapıştırıyor musunuz? tahriş olma durumu var mı?
Canım meme ucu kremi önemli ona başla sonra ağrı acı çekme hiçBizde.bir hisimla badana işine kalkisttik alışveriş bitti yıkama ütüleme işi kalmisti sadece bitsin onları haledicem bende gogus ucu kremi alicam bakalım hangi marka karar veremedim..bence biran önce al kremine başla canim..
kızlar tedavısı devam eden yokmu gelısmelerı yazın yahu :):)
ben hep bacaklarıma yapıştırdım, çıkarınca aynı yere bir süre yapıştırmadım, kalçama doğru yapıştırıyordum orası daha rahattı.
Ay hadi hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsınben transfer aşamasındayım cnm, bantları kullanıyorum bu cuma transfer günüm belli olacak nasipse.:)