Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Merhabalar :) bende bahçeci fulya da hamile kaldım.. inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alabiliriz... cumartesi günü öğrendim hamileliğimi pazartesi günü testi tekrarladık değerim katlanmış çok şükür... ama akşama doğru kahverengi leke geldi coasprini kesti hemşire bikaç gün içme dedi bugüm sabahtan beri bişey yoktu daha demin tekrar koyu sarı bi leke gelmiş kahveye dönük :KK43: bişey yok belki ama yine de tedirginim... yarın tekrar test yaptırıcam inşallah değerim katlanmış olur... sizlerden böyle lekelenme yaşayan oldu mu acaba bu arada progestan iğne kullanıyorum fitil kullanmıyorum
bende hamileliğimin 10.ve 25 haftasında kanama geçirmiştim ,dinlenerek ve dr.gözteiminde atlattım çok şükür,sende hemşireni ve doktorunu dinle,yorma kendini,inşallah sende ben gibi sorunsuz atkatırsın,bana iğne vermişti kalçadan 1 kez.

• Beğen
Reactions: zkd
kızlar tup bebekle hamile kalıp kontrolüne gittiği doktora tup Bebek olduğunu soylemeyen var mı aranızda ?
soylemek zorunda miyiz , henüz sonucumu öğrenmedim ins pozitiftir

Merhabalar...
Nasılsınız, iyi mi tüm bebekler ve cici anneleri?
Biz iyiyiz şükürler olsun, bir sağlık sorunumuz yok, önemlisi bu tabi.
Lakin kızım hacıyatmaz gibi, 2 saat deliksiz uyursa şükrediyorum, çok kısa sürüyor uykuları, onlar da ya memede şekerleme ya babasının omzunda göğsünde... hani yenidoğan çok uyurdu, kim dediyse halt yemiş.. bu da göreceliymiş demek...
C cigdemmm31 @mintyesil sizde durumlar nedir?@kelebek7977 sen nasılsın? İşe döndün..? Uyku için tavsiyen var mı, tecrübelisin..
doyuyor, gazı tuzu çıkıyor, kaka da yapıyor ama sanırım ehli keyfliğinden yatakta uyumayı reddedilir kısçem... bizim de canımıza minnet dedik ama , ama ama ama :KK66:
Mrh cnm artık pek sık görüşmiyoruz tlf elime alacak zama67 zamana
@Hurdunya selam canım biz de iyiyiz çok şükür,evet işe başladım 20 gün oldu,Nefese annem bakıyor tabi bende özlüorum ,çok ufacık daha 3,5 aylık ama napcan mecbuuurrr...ilk 40 gün nerdeyse gerçekten bizdede uyku sorunu oldu ama şöyle bizimki çok uyuyodu gündüz gece ,hatta anormal gelmişti bana sonra rayına oturdu çok şükür büyük bir sıkıntısı olmazsa ağrı gibi geceleri genelde ben kaldırıyorum mama yedirmek için;-))
Mrh cnm bizde iyiyiz çok şükür oğluşum 4 günlükken sarılık olduk onla uğraştık baya şimdi iyiyiz uyku sorunu hepimizde var galiba giderek düzene giriyor oda kuzum için uykusuz kalmak bile güzel rabbim bizlere bu güzelliği yaşattı ya isteyen herkese yaşatsın

kızlar tup bebekle hamile kalıp kontrolüne gittiği doktora tup Bebek olduğunu soylemeyen var mı aranızda ?
soylemek zorunda miyiz , henüz sonucumu öğrenmedim ins pozitiftir

Neden söylemek istemiyorsun ki? Söylemek senin Lehine olur tabi ki.. tedavinin devamı için..
henüz pozitifi almadan bunu nasıl düşünebildin.. enteresan:)
Umarım sağlıkla gerçekleşir gebeliğin ve doğumun.. şansın bol olsun..

Hurdunya Hurdunya selam canım biz de iyiyiz çok şükür,evet işe başladım 20 gün oldu,Nefese annem bakıyor tabi bende özlüorum ,çok ufacık daha 3,5 aylık ama napcan mecbuuurrr...ilk 40 gün nerdeyse gerçekten bizdede uyku sorunu oldu ama şöyle bizimki çok uyuyodu gündüz gece ,hatta anormal gelmişti bana sonra rayına oturdu çok şükür büyük bir sıkıntısı olmazsa ağrı gibi geceleri genelde ben kaldırıyorum mama yedirmek için;-))

Aman maşallah.. benim de öyle bir fantazim vardı, saat kurar kalkarım gece diye ama şimdi bakıyorum da çok iyimsermişim.. :) kuş gibi Deniz'in uykuları. 1,5 saat kesintisiz uyuduysa her gece 1 ya da 2 kere çok şanslı hissediyorum kendimi ;)
Huyu böyle, sevmio uykuyu... yine de bir kaç gündür daha iyi. Zamanla uzar belki süresi de..

Neden söylemek istemiyorsun ki? Söylemek senin Lehine olur tabi ki.. tedavinin devamı için..
bilmem düşündüm iste , 3. denemem ins olur
tsk ederim ins . kucuk bi yerde yasıyorum duyulsun istemiyorum esimle ben dışında kimse bilmiyor tedaviyi ins tutar ne biliyim oyle sorayım dedim :) umarım pozitiftir

bilmem düşündüm iste , 3. denemem ins olur

tsk ederim ins . kucuk bi yerde yasıyorum duyulsun istemiyorum esimle ben dışında kimse bilmiyor tedaviyi ins tutar ne biliyim oyle sorayım dedim :) umarım pozitiftir

Hasta sırrı diye birşey var doktor akraba vs değilse.. yine de rica edersin o halde.. bilemedim ;)

Merhaba kızlar bende güvenç beyin hastasıyım 8+3 gebeyim çok şükür crinone jel kullanıyorum bugün açık pembemsi bi akıntı geldi çok korktum dra koştum bebeğimde çok şükürki hiç bişi yok herhangi bi kanama filan bu jelin yaptını soledi dr yinede insan çok geriliyo böyle bişey yaşayan varmı allah kimseye yaşatmasın bu durumu bide ara ara adet sancısı gibi bişi oluyo idrara çıkınca geciyo bu durumları yaşayan varmı

Merhaba kızlar bende güvenç beyin hastasıyım 8+3 gebeyim çok şükür crinone jel kullanıyorum bugün açık pembemsi bi akıntı geldi çok korktum dra koştum bebeğimde çok şükürki hiç bişi yok herhangi bi kanama filan bu jelin yaptını soledi dr yinede insan çok geriliyo böyle bişey yaşayan varmı allah kimseye yaşatmasın bu durumu bide ara ara adet sancısı gibi bişi oluyo idrara çıkınca geciyo bu durumları yaşayan varmı

Hepimiz bu endişeleri yaşadık :) evet o jelden kaynaklı oluyor rahat ol, sancılar da normal. Biz 3.5 aylık olduk yeri gelio benimde kramp gibi ağrılarım oluyor. Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayi nasip etsin inşallah.

Hepimiz bu endişeleri yaşadık :) evet o jelden kaynaklı oluyor rahat ol, sancılar da normal. Biz 3.5 aylık olduk yeri gelio benimde kramp gibi ağrılarım oluyor. Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayi nasip etsin inşallah.
Ay amin inş insan korkuyo zor sahip olduk ondan panik oluyo ya bu jeli nekadar kullancaz sinir oluyorum bu jele psikolojimizi bozuyo resmen allah bebişlerimizi sağlıkla kucamıza aldırsın inşallah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

Ay amin inş insan korkuyo zor sahip olduk ondan panik oluyo ya bu jeli nekadar kullancaz sinir oluyorum bu jele psikolojimizi bozuyo resmen allah bebişlerimizi sağlıkla kucamıza aldırsın inşallah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
Canım o jel bebeğin maması şuan bana doktorum öyle demişti 12haftada bırakılıyor yalnıs hatırlanıyorsam..hafif adet ağrıları normal bebisin büyüyor annesi..

Canım o jel bebeğin maması şuan bana doktorum öyle demişti 12haftada bırakılıyor yalnıs hatırlanıyorsam..hafif adet ağrıları normal bebisin büyüyor annesi..
Kızlar iyki varsınız içimi rahatlattınız ya çok kafama takmıştım insanın aynı şeylerden geçmiş kişilere danışması çok iyi oluyo ya

arkadaşlar bebeğim 10 + 5 iken aniden kalbi durdu ve kürtajla alındı :KK43: ve herşey yolulnda giderken, bir önceki kontrolde kalp atımları çok iyiyken rutin kontrole gittiğimizde ultrasonda kalbinin durduğunu gördü doktor çok perişanım, genetik teste gönderdi erbil bey kafam karmakarışık ne yapacağımı şaşmış haldeyim.
Çok geçmiş olsun, benimde iki kez 8. haftada kalbi durdu, 3. tedavimde olumsuz oldu, bir sonraki tedavinizi oldunuz mu, yeni bir tedavi yapıldımı?

Çok geçmiş olsun, benimde iki kez 8. haftada kalbi durdu, 3. tedavimde olumsuz oldu, bir sonraki tedavinizi oldunuz mu, yeni bir tedavi yapıldımı?
BEyaz melek ilk denemenmiydi canım genetik testleriniz flan yapılmışmıydı çok geçmiş olsun canım inş tekrar hamile kalırsın

Merhaba arkadaslar, doktorla belirledigimiz dogum tarihimiz 19 aralikti, ancak oglumuz daha fazla beklemek istemedi ve bugun geldigimiz kontrolde doktor artik dogum tarihinin doldugunu soyleyip 16.00 da sezeryana aldi. Suan ikimiz de cok iyiyiz. Bekleyen annelere sabirlar ve saglikli dogumlar diliyorum.

Sevgiler

Merhaba arkadaslar, doktorla belirledigimiz dogum tarihimiz 19 aralikti, ancak oglumuz daha fazla beklemek istemedi ve bugun geldigimiz kontrolde doktor artik dogum tarihinin doldugunu soyleyip 16.00 da sezeryana aldi. Suan ikimiz de cok iyiyiz. Bekleyen annelere sabirlar ve saglikli dogumlar diliyorum.

Sevgiler
Gözünüzaydın,Allah güzel günlerde huzurla büyütmek nasip etsin;-))

Sevgiler

Hadi gözünüz aydın... fazla fazla doldurmuş gününü zaten, daha çok stres olmadan gelivermiş be güzel...
Şansı açık, mutlu bir Bebek olsun dilerim..
İsmi ne oldu?

Back
X