Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

A tabi Bebek emmese de sen sağ göğüslerini, süt gelmeye başlarsa ki bu da boşaltılmasıyla ve bol sıvı almanla mümkün, onun da emmesi, tutması kolaylaşacaktır.
Canım bebisimin memeyi tutma ve eme reflekside çok zayıf 10 gün önce doğdu ve söylenen kilosunun altında dogdu bugün ikinci günümüz inş bu dünya uyum sagliycak benim bebisimde inatla meme alma ive çekişme ile geçiyor saatlerinin..Senin kızın nasıl basladimi etmeye siz artık buyudunuz düzene girmiştir herşey..

Canım memeyi almayınca da artı sut olmayınca annelik iç güdüsü bebekte aglayinca çareler arıyorsun acmi doymuyormu birsuru soru işaretleri olusuyor kafada..Annelik dünyanın en güzel.duygusu gece 15 dk uykuya ayaktâyim bebeğimiz biraz gazli ama inan hiç sikayetimde yok bu durumdan..Avent göğüs ucu cikaricisini eczaneden bulabilirmiyim sen nerden buldun aldinmi canım..Senin nasıl gidiyor hamislik sancı varmı yarinmi kontrolün..
Dünyaya alışmaya çalışıyor bebiş desene :) Kısa zamanda düzene girersiniz inşallah canım dualarım sizinle.

Benim göğüs ucum var ama pek büyük değil. O yüzden her ihtimale karşı göğüs ucu silikonu aldım ama bu aparattan henüz almadım. Sıkıntı yaşarsam, silikon uç çözüm olmazsa o zaman alıcam.
Eczanelerde var mı bilmiyorum ama E-bebek ve joker'de var. N11.com, hepsiburada falan daha uyguna satıyor ama kargo bekleyemem acil lazım dersen sana en yakın e-bebek mağazasından aldırabilirsin canım.

Canım bebisimin memeyi tutma ve eme reflekside çok zayıf 10 gün önce doğdu ve söylenen kilosunun altında dogdu bugün ikinci günümüz inş bu dünya uyum sagliycak benim bebisimde inatla meme alma ive çekişme ile geçiyor saatlerinin..Senin kızın nasıl basladimi etmeye siz artık buyudunuz düzene girmiştir herşey..

Her anı ayrı şenlik anneliğin, ebeveynliğin.. memede sorunumuz yok ama uyumuyor kısçem, zor dalıyor uykuya.. her gün huyu değişiyor, bazen adeta bir melekken bazen de.... ;)
Neyse işte hep dediğimiz gibi, sağlıklı olsunlar da... sütte gelir, uç ta çıkar, sen kafanı kolla, ilk bir hafta ben de neredeyse uyumadım ama sonra halüsinasyonlar görmeye başladım. Elimden düştü sandım, uyudum ezdim sandım neler neler.. Allah korusun. Zaten sütünün gelmesi için De dinlenik ve iyi moralli olman mühim.
Allah yardımcın olsun.. hepsi geçecek, gazı da bitecek, karnı da doyacak.. sen rahat ol.

Canlar bende doğum yaptım çok şükür sağlıcakla aldim pasami bugün ilk günüm sütüm gelmedi göğüs ucum yok bebek almak istemiyor silikon meme ucu aldık onlarda fazla çekmiyor bizde hastanede ebeuc saat bir mama verin emzirmeyide bırakmayın dedi mallesef gündüz meme az da olsa alırken gece almak istemiyor sürümde yok birbirimizle mücadele veriyoruz resmen..Silikon göğüs uçlarında tavsiye ettiğiniz bir marka yada başka bir çözüm ne olabilir inş pasamla birbirimize alışırım en yakın zamanda
Gozunuz aydin, saglikla buyut insallah yavrunu. Gogus ucunu cikartici aparatlar vardi yanlis hatirlamiyorsam. Ayse oner'in bir egitiminde gormustum. Bulmaya calisayim ne oldugunu. Sutu kafana takma, taktikca daha cok etkilenirsin her kosulda beslenecek nasilsa.

Canlar bende doğum yaptım çok şükür sağlıcakla aldim pasami bugün ilk günüm sütüm gelmedi göğüs ucum yok bebek almak istemiyor silikon meme ucu aldık onlarda fazla çekmiyor bizde hastanede ebeuc saat bir mama verin emzirmeyide bırakmayın dedi mallesef gündüz meme az da olsa alırken gece almak istemiyor sürümde yok birbirimizle mücadele veriyoruz resmen..Silikon göğüs uçlarında tavsiye ettiğiniz bir marka yada başka bir çözüm ne olabilir inş pasamla birbirimize alışırım en yakın zamanda
Bahsettigim aparati derin yazmis, ayni seyden bahsediyordum.

Kızlar merhaba, benim sizlere bir sorum var. 8 haftalık olduk ama son bir haftadır crinone jel sürekli koyu kahve şeklinde geri geliyor. Güvenç bey kırmızı olmadıkça sorun yok dedi ama bu kadar çok gelmesi normal mi hiç geçmedi. Akıntım normal şeffaf sadece jelin kalıntıları koyu kahve. Bir de kese yanında ufak bir kanama alanı vardı o mu buyudu diye kafama taktım iyice. Sizlerde böyle bir şey oldu mu?
Bu arada ne güzel hepiniz kavuştunuz bebişlerinize, sağlıkla büyütün inşallah:) :nazar:

Oncelikle tebrikler, saglikla kucagina al bebegini insallah :)). Bu jel pek cok kiside kahverengi geliyor. Benim de oyle oldu hamile oldugumu anladiktan sonra hep koyu kahve sekilde geri geldi. Bende de kanama alani vardi hatta 8. hafta buyuk bir kanama gecirdim cok korkttum ama bebis tuttundu kanama alani gecti. 13. haftadan sonra da jeli braktim 14. haftaya kadar da hafif lekelenme sekilde kanama devam etti sonra bitti. Kahverengi jeli kafana takma, ama daha cok kucuk tabi senin ki, dr larin dedigi gibi 12. haftayi da atlatirsan hersey guzel olacak.

Kızlar merhaba, benim sizlere bir sorum var. 8 haftalık olduk ama son bir haftadır crinone jel sürekli koyu kahve şeklinde geri geliyor. Güvenç bey kırmızı olmadıkça sorun yok dedi ama bu kadar çok gelmesi normal mi hiç geçmedi. Akıntım normal şeffaf sadece jelin kalıntıları koyu kahve. Bir de kese yanında ufak bir kanama alanı vardı o mu buyudu diye kafama taktım iyice. Sizlerde böyle bir şey oldu mu?
Bu arada ne güzel hepiniz kavuştunuz bebişlerinize, sağlıkla büyütün inşallah:) :nazar:

alinti yapmadan sana cevep yazmisim. Bir ustteki senin mesajina karsilikti :))

Canım simdi okudum hayirli olsun gözünüz aydin Allah size bağışlasın yavrunuzu.Canım ben philips avent.. in silikon uclarini kullandim ilk bir hafta surekli kullandim almak istemeyince mama damlattim boylece cekmeye basladi biraz biraz gogus uclari ve sutler gelmeye başladı.philips in gogus kalkan oda var o hem tahriş olan meme ucunu koruyo hemde deliksiz olan kapaklarına dökülen sutlerini tazeyken verebilirsin sadece saatlerce üstünde tutma goguslere çok baskı yapmaması gerekiyormuş.bol sıvı tüketmeye calis sut için humana steel tea ve malt içecekleri tuket gerçekten sut artıyor.

Canım birde gogus ucu kremlin var miydi bilmiyorum ben lansinoh lanolin kullanıyorum acıyı yarayı o iylestiriyor.eczanede bu tip şeyler çok pahalı ben bez dahil birçok şeyi hepsi buradan dan aldim.

gözünaydın canım :) bebeğin hoşgelmiş dünyaya ;)

Merhaba
Bahcecideki bayan Dr ile ilk aşamasını götürüp hamile kalan varmı veya tavsiye ettiğiniz erkek Dr???
Ve aşılama işlemi zormu kaç dkk sürüyor çok acır mı biraz korkuyorum da yardımcı olursanız sevinirim

Oncelikle tebrikler, saglikla kucagina al bebegini insallah :)). Bu jel pek cok kiside kahverengi geliyor. Benim de oyle oldu hamile oldugumu anladiktan sonra hep koyu kahve sekilde geri geldi. Bende de kanama alani vardi hatta 8. hafta buyuk bir kanama gecirdim cok korkttum ama bebis tuttundu kanama alani gecti. 13. haftadan sonra da jeli braktim 14. haftaya kadar da hafif lekelenme sekilde kanama devam etti sonra bitti. Kahverengi jeli kafana takma, ama daha cok kucuk tabi senin ki, dr larin dedigi gibi 12. haftayi da atlatirsan hersey guzel olacak.

Çok teşekkür ederim canım:) Bende kendimi teskin etmeye çalışıyorum ama her lavaboya gittiğimde moralim bozuluyor. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur. Sende yarıyı geçmişsin ne güzel. Doktorun kimdi? ne kadar süre Bahçeciye devam ettin?

Çok moralim bozuk.. sakındığım göze çöp battı :(
Kızım bir gün önce çok değil 3-4 defa öhö öhö yaptı, sonra bişi yok. Aynı gece sabaha karşı yine öksürdü, huzursuzlandı. Sabah oldu, gün içinde de memeye isteksiz, mutsuz.. az az öksürük.. burun tıkandı hafiften.. doktoruna yazdım, burnunu açın. Ateş yoksa takip dedi ama akşam içim rahat etmedi, emmeye de başlamıştı yine ama hastalıklar gece azar ya, gece olmadan gittik, faranjit olmuş minnağım ve savunma sistemleri neredeyse gelişmemiş olduğu için, bronşit salgını olduğu ve bir kaç saat içinde bronşite çevirebileceği ve bronşit olursa hastane tedavisi gerekeceği için.. hoop antibiyotik.. milli olduk anlayacağınız.. ilaçtan sakınırım hep ama ince bir çizgi var, gece verdim sonra daha yoğun öksürdüğünü farkettim, doğru bir kararmış. Şimdi takip edeceğiz, şükür Ateş yok. Bu kadarcık Bebek öksürmeyi nereden biliyor ama bildi işte :(
Bununla kalsın tabi ama ...

Çok teşekkür ederim canım:) Bende kendimi teskin etmeye çalışıyorum ama her lavaboya gittiğimde moralim bozuluyor. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur. Sende yarıyı geçmişsin ne güzel. Doktorun kimdi? ne kadar süre Bahçeciye devam ettin?
Kahverengi gelen jelden korkma ama kanama falan olursa da dogrudan gidersin zaten doktora. Ne kadar can sikici oldugunu cok iyi biliyorum ama hersey guzel olacak insallah. Benim doktorum Guvenc beydi, yurtdisinda yasadigim icin oraya hic devam edemedim.

Çok çok geçmiş olsun canım benim o minik bedeni nerden kapmış ki faranjiti...benimde bugünlerde korktuğum şeylerden birisi soğuk alması..bebekler hasta olunca memeye daha düşkün olur diye bilirdim senin ki sancidan mi almıyor acaba..yine de çok fazla üzülüp kızını da uzme annesi insallah çarçabuk geçecek oksurugu..

Çok moralim bozuk.. sakındığım göze çöp battı :KK43:
Kızım bir gün önce çok değil 3-4 defa öhö öhö yaptı, sonra bişi yok. Aynı gece sabaha karşı yine öksürdü, huzursuzlandı. Sabah oldu, gün içinde de memeye isteksiz, mutsuz.. az az öksürük.. burun tıkandı hafiften.. doktoruna yazdım, burnunu açın. Ateş yoksa takip dedi ama akşam içim rahat etmedi, emmeye de başlamıştı yine ama hastalıklar gece azar ya, gece olmadan gittik, faranjit olmuş minnağım ve savunma sistemleri neredeyse gelişmemiş olduğu için, bronşit salgını olduğu ve bir kaç saat içinde bronşite çevirebileceği ve bronşit olursa hastane tedavisi gerekeceği için.. hoop antibiyotik.. milli olduk anlayacağınız.. ilaçtan sakınırım hep ama ince bir çizgi var, gece verdim sonra daha yoğun öksürdüğünü farkettim, doğru bir kararmış. Şimdi takip edeceğiz, şükür Ateş yok. Bu kadarcık Bebek öksürmeyi nereden biliyor ama bildi işte :KK43:
Bununla kalsın tabi ama ...
Cok gecmis olsun canim bende faranjit oldum dogum yaptiktan sonra ses gitti sonra bebisim burnu tıkalı geldi doğumdan sonra yanımıza o gece sesi gitti gibi kısık sesle ağlamaya başladı..Çocuk doktoruna sordum ses acilir yeni doğdu dendi benim bebiste çok huzursuz canım meme almıyor sagrak veriyorum burnu tıkalı diye damla verilmişti açıldı için fazla kullanmadık aman hala meme almiyor acaba benim bebiste hasta çok kucuguz daha kıyamam Allahım bebislerimizi saglik versin inş..

Kizlar selam.bn bu ay tup bebek tedavisi icin gdicem bahceciye nasipse.fsh 10 19 amh 3.6 sansim nasil szce ?bir de bu ay regl ken gtsem en yakin ne zaman transfer yapilir dr erbil

Merhaba
Bahcecideki bayan Dr ile ilk aşamasını götürüp hamile kalan varmı veya tavsiye ettiğiniz erkek Dr???
Ve aşılama işlemi zormu kaç dkk sürüyor çok acır mı biraz korkuyorum da yardımcı olursanız sevinirim
Cnm tup bebek degl de neden asilama tercih etti drlar

Back
X