Y
ysmnmrt
canım benim önce sakin olmaya çalış Dicem ama çok zor biliyorum aynı şeyleri yaşadım bende
Hurdunya
nın dediği gibi bizdede detaylı usg yi yaptırdığımızda hiçbir sorun yoktu 24. Haftalarda gittiğim perinatolog safra kesesini göremedi 2-3 haftada bir tekrar baktı 3 kez yoktu görünmüyordu ,güvenç beye gittiğimde tabi işin uzmanı değildi bu konuda ama moral verdi hep, Atıl beyi duymuştum bende bu işte 1 numara diye ama 2 ay sonrasına randevu alabildim ki Doğum yapmış olacaktım neyse uzattım güvenç beyler hemen randevu aldılar benim için ama şunuda ekledi,"Atıl bey bu ilet 1 numara,otorite ama unutma yanılma payı var sakin ol doğumu beklicez Dedi.çok çok zor günlerdi ,hamileliğimin en güzel ayları hep bu sorunla acabalarla geçti,Atıl beye gittim inşallah görür diye çok iyi bir Dr Babacan ,oda göremedi maalesef ama oda Doğumdan sonra görülebilme ihtimalini söyledi,amniyosentezi söyledi ama ben o sırada 6,5 7 aylıktım nerdeyse çok geçti benim için,doğumu bekledik ama ne beklemek ,doğumu yaptırır yaptırmaz güvenç bey önceden organize ettiği gibi hemen daha odaya gelmeden bebeği ultrasona alıp safra kesesine bakmışlar ve göründü şükür,ne ağladım ne sevindim anlatamam.duurmumuz benzer olsada biraz farklı ama diyeceğim şu seni çok çok iyi anlıyorum ama kalbini ferah tutmaya çalış, dua et .tabi bizlerde .internette derin araştırmaya girme çünkü hep en kötü senaryo yazıyor ben bu hataya düştüm. atıl beye git inşallah güZel haberlerle gel