- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
selam canım,maşallah zaman ne çabuk geçiyor,bu uğurda çabalarken zaman geçmek bilmezdi...bizde iyiyiz çok şükür,6 ,5 aylık oldu Nefesim;-))iş- ev arası koşturmaca geçiyor günler,bir girip bakıyorum ne var ne yok diye arada bende kopamıyorum burdan;-))hey gidi günler hey,neler yaşadık beraberce burda,destek olduk birbirimize,şimdi bebeklerimizden bahsediyoruz şükürler olsun,ve isteyen ,uğraşan herkesede peş peşe gelsin inşallah bebişler.Uzun bir aradan sonra herkese merhaba kizlar. Kizim 3.5 aylik oldu bu surede hayattan biraz koptum, cok sikintili bir lohusalik gecirdim neyse ki yavas yavas toparlandi hayatimiz.Sizler nasilsiniz?Hurdunya , C cigdemmm31 ,
KELEBEK0908 bebisler nasil hersey yolunda mi?? Bizim kiz gunduzleri cok az uyuyor-max 3 saat- uyanik olmak gezmek etrafa bakmak istiyor. Geceleri biraz daha duzenli sayilir ama kesintisiz uyku yok tabi sizde nasil duurumlar? ozlemisim buraya yazmayi. @ysmnmrt canim allah sabir versin, en kisa zamanda hayirlisiyla bi evlat nasip etsin sana ki acin hafiflesin. Ama pes etme olur mu bizim bu dunyadaki sinavimiz da buymus yavrularimizi ne tedavilerden ne denemelerden sonra kucagimiza alabildik, guclu olmak zorundayiz.