umudunu kaybetme, mucadeleye devam:) bak ayni yollardan gectik, kuzuya kavustum sonunda..4 aylik olsu bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umudunu kaybetme, mucadeleye devam:) bak ayni yollardan gectik, kuzuya kavustum sonunda..4 aylik olsu bile
İnşallah canım. Orası öyle her seferinde rabbim güç veriyor en azından. Sağolasınumudunu kaybetme, mucadeleye devam:) bak ayni yollardan gectik, kuzuya kavustum sonunda..4 aylik olsu bile
Canım hayırlı olsun hakinda Allahım kan can versin minislere bende orta kalite emriyo transfer olmuştum ve zar zor elde etmiştik o emriyoyu çok umutsuzdum ama şimdi kucağımda minisim çok şükür asla umutsuz olma canım Allahım ol desin yeterki..Kizlar selam. Ben de bahcecideyim transferimin 2.gunu ama tek ve orta kalite embriyo transfer edildi ve doktorum bile umutsuzduicinizde 2.kalite yani orta kaliteyle hamile kalan var mi acaba? Biz umudu simdiden kestik
![]()
Ya gerçekten miCanım hayırlı olsun hakinda Allahım kan can versin minislere bende orta kalite emriyo transfer olmuştum ve zar zor elde etmiştik o emriyoyu çok umutsuzdum ama şimdi kucağımda minisim çok şükür asla umutsuz olma canım Allahım ol desin yeterki..
Sagol canım amin inşallahÇok şükür bizler kavuştuk, şimdi de uykusu, gazı tuzu onlarla uğraşıyoruz.
Bayrağı devrettik size, keşke hiç olmasa ama havadan mı, Sudan mı, stresten mi çok arttı bu iş..
ben özellikle moralin çok etkili olduğuna inanıyorum. Yani sen negatif düşünürsen uzun vadede mutlaka bir aksiliği çağırıyorsun. Ama pozitif düşünerek embriyonun tutunma ihtimalini kesinlikle arttırıyorsun. Bizim bebeğimiz 3.tedavide bize geldi, ben hepsinde bu bir tedavi, bu bir tedavi diye telkin ettim kendimi. Hatta o yüzden 17.haftada hareketlerini hissetmeye başladığımda inandım hamile olduğuma.. sonu dilerim iyi olur ama ne olursa olsun bu 15 gün sen hamilesin, tadını çıkar..
Şansı bol, kolları kuvvetli olsun bebişin :)
4 bitecek cnm daha başlamadım 1 hafta sonra başla dedi sende sor bakalım ne önerecek Dr.unuz senin minik ne kadarlık olducanim senin bebe ek gida icin kucuk degil mi? kac aylikti? dr kontrolum var haftaya ek gida icin brn de sorarim bilgim olsub. sadece anne sutu alan bebeklerde ne zaman basliyolar acaba ek gidaya
4 bitecek cnm daha başlamadım 1 hafta sonra başla dedi sende sor bakalım ne önerecek Dr.unuz senin
anne sütü alanlar 6 Aydan sonra başlıyor diye biliyorum ben,almayanlarda doktoruna göre 4. 5. Ayda başlatıyorlar.canim senin bebe ek gida icin kucuk degil mi? kac aylikti? dr kontrolum var haftaya ek gida icin brn de sorarim bilgim olsub. sadece anne sutu alan bebeklerde ne zaman basliyolar acaba ek gidaya
Canım nifty testi ben yaptırdım bir çok değeri tarıyor çocuğumun sağlığı için önemli diye düşündüm korkma inşallah güzel çıkar sonucunKızlar merhaba. Bende bahceci fulyadan. 12 haftalık gebeyim. İlk tüp bebek denememdi. 2 li test sonucum kombine risk 1/357 cıktı. Nifty önerdi. Korktum bişi var mı diyeyaptıran var mı. ?
Canım üzülme zaten kromozomlar kötü çıkarsa o embriyo tutunmuyor umarım hayırlısı olur sen içini ferah tutBenimde ilk denememdi dr cok umutluydu baya yüksek sansın en ıyı emb kalıtedede dıyordu ama 58 kan değerimdi sonrada 7 oldu kımyasal gebelıkle sonuçlandı neden oldu anlamadım cok ozen gostermıstı ılaclar vıtamınler vs ama kan pıhtılaşma testı ve genetık kromozom yaptırıyorum suan sonuç bekliyorum kan pıhtılaşmasında heterezıgot 2 ckmıs nedemek bılmıorum dondurulmuş 2 emb var kromozomda sorun çıkarsa çöp tabi.hakkımızda en hayırlısı olsun uzuluyorsun ama allahın takdırrı zamanı gelınce yazımızda vars a mutlaka bızımle olcak bebıslerımız bende cok ıstıorum ama olmadı teste gore pgd vs ne çıkarsa bakılcak snaırım
Yaptırdım cnm sonucu bekliyorum inşallah iyi gelir. Sende bahcecide mi yaptırdın?c
Canım nifty testi ben yaptırdım bir çok değeri tarıyor çocuğumun sağlığı için önemli diye düşündüm korkma inşallah güzel çıkar sonucun
Evet canım bahçecide yaptırdım bende orda yapınca tüp bebeği testleride orda yaptıralım dedik sonuçta bütün süreçlere hakimler diyeYaptırdım cnm sonucu bekliyorum inşallah iyi gelir. Sende bahcecide mi yaptırdın?
Benimde ilk denememdi dr cok umutluydu baya yüksek sansın en ıyı emb kalıtedede dıyordu ama 58 kan değerimdi sonrada 7 oldu kımyasal gebelıkle sonuçlandı neden oldu anlamadım cok ozen gostermıstı ılaclar vıtamınler vs ama kan pıhtılaşma testı ve genetık kromozom yaptırıyorum suan sonuç bekliyorum kan pıhtılaşmasında heterezıgot 2 ckmıs nedemek bılmıorum dondurulmuş 2 emb var kromozomda sorun çıkarsa çöp tabi.hakkımızda en hayırlısı olsun uzuluyorsun ama allahın takdırrı zamanı gelınce yazımızda vars a mutlaka bızımle olcak bebıslerımız bende cok ıstıorum ama olmadı teste gore pgd vs ne çıkarsa bakılcak snaırım