Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Çok güzel bir motivasyon:KK9: hepinizi geçen seneden hatırlıyorum sen , Hurdunya Hurdunya M mintyesil görüyorum ki bebişlerinize kavuşmuşsunuz çok sevindim gerçekten darısı başımıza inşallah :KK73:sağolasın biraz rahatladım sayende:KK28:
umudunu kaybetme, mucadeleye devam:) bak ayni yollardan gectik, kuzuya kavustum sonunda..4 aylik olsu bile

Kizlar selam. Ben de bahcecideyim transferimin 2.gunu ama tek ve orta kalite embriyo transfer edildi ve doktorum bile umutsuzdu:cry: icinizde 2.kalite yani orta kaliteyle hamile kalan var mi acaba? Biz umudu simdiden kestik:KK31:
Canım hayırlı olsun hakinda Allahım kan can versin minislere bende orta kalite emriyo transfer olmuştum ve zar zor elde etmiştik o emriyoyu çok umutsuzdum ama şimdi kucağımda minisim çok şükür asla umutsuz olma canım Allahım ol desin yeterki..

Canım hayırlı olsun hakinda Allahım kan can versin minislere bende orta kalite emriyo transfer olmuştum ve zar zor elde etmiştik o emriyoyu çok umutsuzdum ama şimdi kucağımda minisim çok şükür asla umutsuz olma canım Allahım ol desin yeterki..
Ya gerçekten mi:KK17: hem umutlanmak istemiyorum hem de böyle duyunca ister istenez Umut oluyor. İnşallah güzel haner alırız biz de:KK66:

Olacak canim biz olumlu dusunelim bende regl oldum cycloya basladim 16 martta bitiyor insallah ozaman yola cikacqgim tabi kac gun sonra regl olurum bilemem

Çok güzel bir motivasyon:KK9: hepinizi geçen seneden hatırlıyorum sen , Hurdunya Hurdunya M mintyesil görüyorum ki bebişlerinize kavuşmuşsunuz çok sevindim gerçekten darısı başımıza inşallah :KK73:sağolasın biraz rahatladım sayende:KK28:

Çok şükür bizler kavuştuk, şimdi de uykusu, gazı tuzu onlarla uğraşıyoruz.
Bayrağı devrettik size, keşke hiç olmasa ama havadan mı, Sudan mı, stresten mi çok arttı bu iş..
ben özellikle moralin çok etkili olduğuna inanıyorum. Yani sen negatif düşünürsen uzun vadede mutlaka bir aksiliği çağırıyorsun. Ama pozitif düşünerek embriyonun tutunma ihtimalini kesinlikle arttırıyorsun. Bizim bebeğimiz 3.tedavide bize geldi, ben hepsinde bu bir tedavi, bu bir tedavi diye telkin ettim kendimi. Hatta o yüzden 17.haftada hareketlerini hissetmeye başladığımda inandım hamile olduğuma.. sonu dilerim iyi olur ama ne olursa olsun bu 15 gün sen hamilesin, tadını çıkar.. ;)
Şansı bol, kolları kuvvetli olsun bebişin :)

Çok şükür bizler kavuştuk, şimdi de uykusu, gazı tuzu onlarla uğraşıyoruz.
Bayrağı devrettik size, keşke hiç olmasa ama havadan mı, Sudan mı, stresten mi çok arttı bu iş..
ben özellikle moralin çok etkili olduğuna inanıyorum. Yani sen negatif düşünürsen uzun vadede mutlaka bir aksiliği çağırıyorsun. Ama pozitif düşünerek embriyonun tutunma ihtimalini kesinlikle arttırıyorsun. Bizim bebeğimiz 3.tedavide bize geldi, ben hepsinde bu bir tedavi, bu bir tedavi diye telkin ettim kendimi. Hatta o yüzden 17.haftada hareketlerini hissetmeye başladığımda inandım hamile olduğuma.. sonu dilerim iyi olur ama ne olursa olsun bu 15 gün sen hamilesin, tadını çıkar.. :KK66:
Şansı bol, kolları kuvvetli olsun bebişin :)
Sagol canım amin inşallah

canim senin bebe ek gida icin kucuk degil mi? kac aylikti? dr kontrolum var haftaya ek gida icin brn de sorarim bilgim olsub. sadece anne sutu alan bebeklerde ne zaman basliyolar acaba ek gidaya
4 bitecek cnm daha başlamadım 1 hafta sonra başla dedi sende sor bakalım ne önerecek Dr.unuz senin minik ne kadarlık oldu

4 bitecek cnm daha başlamadım 1 hafta sonra başla dedi sende sor bakalım ne önerecek Dr.unuz senin
canim senin bebe ek gida icin kucuk degil mi? kac aylikti? dr kontrolum var haftaya ek gida icin brn de sorarim bilgim olsub. sadece anne sutu alan bebeklerde ne zaman basliyolar acaba ek gidaya
anne sütü alanlar 6 Aydan sonra başlıyor diye biliyorum ben,almayanlarda doktoruna göre 4. 5. Ayda başlatıyorlar.

Kızlar merhaba. Bende bahceci fulyadan. 12 haftalık gebeyim. İlk tüp bebek denememdi. 2 li test sonucum kombine risk 1/357 cıktı. Nifty önerdi. Korktum bişi var mı diye :( yaptıran var mı. ?

Benimde ilk denememdi dr cok umutluydu baya yüksek sansın en ıyı emb kalıtedede dıyordu ama 58 kan değerimdi sonrada 7 oldu kımyasal gebelıkle sonuçlandı neden oldu anlamadım cok ozen gostermıstı ılaclar vıtamınler vs ama kan pıhtılaşma testı ve genetık kromozom yaptırıyorum suan sonuç bekliyorum kan pıhtılaşmasında heterezıgot 2 ckmıs nedemek bılmıorum dondurulmuş 2 emb var kromozomda sorun çıkarsa çöp tabi.hakkımızda en hayırlısı olsun uzuluyorsun ama allahın takdırrı zamanı gelınce yazımızda vars a mutlaka bızımle olcak bebıslerımız bende cok ıstıorum ama olmadı teste gore pgd vs ne çıkarsa bakılcak snaırım

c
Kızlar merhaba. Bende bahceci fulyadan. 12 haftalık gebeyim. İlk tüp bebek denememdi. 2 li test sonucum kombine risk 1/357 cıktı. Nifty önerdi. Korktum bişi var mı diye :KK43: yaptıran var mı. ?
Canım nifty testi ben yaptırdım bir çok değeri tarıyor çocuğumun sağlığı için önemli diye düşündüm korkma inşallah güzel çıkar sonucun

Benimde ilk denememdi dr cok umutluydu baya yüksek sansın en ıyı emb kalıtedede dıyordu ama 58 kan değerimdi sonrada 7 oldu kımyasal gebelıkle sonuçlandı neden oldu anlamadım cok ozen gostermıstı ılaclar vıtamınler vs ama kan pıhtılaşma testı ve genetık kromozom yaptırıyorum suan sonuç bekliyorum kan pıhtılaşmasında heterezıgot 2 ckmıs nedemek bılmıorum dondurulmuş 2 emb var kromozomda sorun çıkarsa çöp tabi.hakkımızda en hayırlısı olsun uzuluyorsun ama allahın takdırrı zamanı gelınce yazımızda vars a mutlaka bızımle olcak bebıslerımız bende cok ıstıorum ama olmadı teste gore pgd vs ne çıkarsa bakılcak snaırım
Canım üzülme zaten kromozomlar kötü çıkarsa o embriyo tutunmuyor umarım hayırlısı olur sen içini ferah tut

Yaptırdım cnm sonucu bekliyorum inşallah iyi gelir. Sende bahcecide mi yaptırdın?
Evet canım bahçecide yaptırdım bende orda yapınca tüp bebeği testleride orda yaptıralım dedik sonuçta bütün süreçlere hakimler diye

selam kızlar,buralar sessizleşti doğal olarak hepimiz kuzularla uğraşmaktan vakit bulamaz olduk ben de dahil;-)
ben doktorum Güvenç Bey için bir konu açtım,içimizde katılmak isteyen olursa link aşağıda,aslında sosyal paylaşımda face de grup kurmak istiyorum ama herkes kullanmıyor olabilir ve bu platform tüp bebek için araştırma yapan bayanlar tarafından daha sık kullanılıyor diye düşündüm.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dr-guvenc-karlikaya-ve-melekleri.1035654/

Merhaba arkadasim bende umut tup bebekte yaptirdim ama bos kese oldu.sen ne gibi genetik testler yaptirdin kurtaj oldunmu

merhba kızlar benim de 2.ci denemem de tuttu baya zmn oldu ama yazamadım 5aylık hamileyim erkek bekliyoruz hayırlısıyla inş allahım tammaına erdırır ısteyen herkezede allahım nasıp etsın yılmadan devam edın umudunuzu tuketmeyın

Ahhh kızlarr yazılarınızı okudukca bir içç çektim ki anlatamam.::) bende müstecep beyin hastasıyım. 3 tumurtamı pgt ye gönderdik. Sonucunu bekliyoruz ondan sonra transfer yapılcak. Yazdıklarınızı okuyunca bende sizin gibi hamileyim keseyi gördüm kalp atışını duydum diyebilcekmiyim acabaaa ayy ayy

Back
X