- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
Hepsini arastirdim kullanıcıları çok memnun ama.cidi derece fiyatlı ürünler sadece gogus ucu kremini alabilirim en temel ihtiyaç.. ilk etapta shapuan ve bebe yağını sebamed alicam büyük bir ihtimalle canım benim yegnler hep dalinle buyuduler hiçbir sorunda olmadı vücutlarinda..Ben Töpfer'i n11.com'dan aldım canım. İnternetten alırsan mutlaka açıklama kısmında yazan son kullanma tarihine dikkat et. Bazıları çok ucuza satıyor ama çoğunun son kullanma tarihi en fazla birkaç aylık. Sen 1 yıllık almaya çalış.
Pişik kremi Eart Mama Angel Baby aldım. Organik bi ürün, bunu da en ucuz n11.com'da bulabildim. Bunu günlük bakımında kullanıcam. Birde aktif pişik olursa diye içinde çinko olan Oksizinc isimli bi krem aldım. Bu ilaç sınıfına giriyor ama sadece pişik olursa kullanıcam.
Şampuan ve bebe yağını Burt's Bees aldım, yine bunlar da organik.
Göğüs ucu kremim de Earth Mama Angel Baby, organik ve emzirmeden önce göğsünü silmene gerek yok direk bebek emebiliyor. 28.hafta başladım ben de sürmeye.
Büyük gün yaklaştıkça içim bi tuhaf oluyor :) Bi yandan tekmelerini falan çok sevdim hep içimde kalsa diyorum, bi yandan da artık doğsun seviyim koklayayım istiyorum :)) Yine de zamanında doğsunlar tabi sağlıkları herşeyden önemli.