Bahçeci klinik mi?memorial hast.semra kahraman mi?acil yardiiiim lütfen....

dkus merhaba çok tşk.ederim,
benimde içimden bahçeci geçiyor ama bugünlerde kafam biraz karıştı.sen nerede tedavi görüyorsun?

selam fulumcum bende semra hocayı gitmekte karasızdım arkadaşım hani yoğun ilgilenemez diye ama istedikten sonra ilgileniyormuşbelki aynı dönem gideriz

Teşekkür ederim canım. daha önce Bahçeci kliniğinde 2 deneme yaptım. Fakat yaşım 40 Semra Hanıma daha önce gelen arkadaşım çok memnun kaldı. ve 39 yaşında 1 denemesinde bebeği oldu.İhşallah hesrşey istediğimiz gibi olur.

Teşekkür ederim canım. daha önce Bahçeci kliniğinde 2 deneme yaptım. Fakat yaşım 40 Semra Hanıma daha önce gelen arkadaşım çok memnun kaldı. ve 39 yaşında 1 denemesinde bebeği oldu.İhşallah hesrşey istediğimiz gibi olur.

Ne guzel bir haber bana da umut oldu arkadasin insallah seninde bu sefer bebegin seninle olur allah hepimize en yakin zamanda bebegimize kavusturur insallah.:emir_bebek:

bende 6. tüpbebegimi memorialde yaptırdım nisan ayında ama negatif.......birde geçen sene 12. ayda memorialde sol tüpüm alındı dr semra kahraman ve müstecep beydi..........çok güzel bir merkez bende memorialden bebegim oldu diyebilmeyi çok isterdim..........ama istanbul bana çok uzak.....birdaha gidemem zor oluyor konaklama yeri.birde otele para versennnnnn ooooooooooo.........işte böyle.....birdahada tüp yaptırmayacagım zaten......:74::74::74::74::74:

Semra Kahrama nı bekler iken yeni arkadaşlarla tanıştım. Başka merkezlerde 5 kez denemişler 'Bebeğiniz olmaya bilir denmiş.' Semra hanımın tedavisi ile hamile olduğunu kontrol için geldiklerini söylediler. Benimde yumutlarım çok iyi geliştiğini söylediler. Ben Semra Hanımın yaklaşımlarını çok beğendim. Bana güven verdi. Çok mutluyum..
Bence ümidinizi yok etmeyin tekrar deneyin ihşallah olur.

cnm sen soralı baya olmuşş şu nada n yaptırdın bilemem ama ben bahçecinin hastasıyımm çokk mamnun um mustafa beyde burçak hn da çok ii doktorlarr herkzee tavsiyee ederimm.

Ben şu anda memorıal hastanesinde tedavi görüyorum....daha önceden 3 kere Antalya da özel bir merkezde yaptırdım fakat olmadı...Bir arkadaşımın tavsiyesiyle geldim çok memnunum...Yapılan tedavi aşamaları farklı diyebilirim...Ancak her iki mekezinde çok iyi olduğunu biliyorum istediğiniz yere gidebilirsiniz pişman olmazsınız

Öncelikle Merhabalar

Yazdıklarınızı tek tek okudum kızlar :34: Ben geçtiğimiz şubat ayında memorialda tüp bebek tedavisine başladım ve ilk denememizde çok şükür hamile kaldım...Sizlerin Semra hoca ilgilenirmi diye kaygılarınızı fark ettim...Arkadaşlar Memorialda herşey ekip kararıyla alınıyor...Ben mesela Semra hocaya hiç muayne olmadım ve görüşmedımde...Çünku izlenen yolu hastaneye gitmeden öğrenmiştım...Benim doktorum Nur Dokuzeylül hocaydı...Nur hoca hergün rutin kontrollerimi yaptı ama Nur hoca benimle alakalı hiçbirşeye tek başına karar vermedi...Hergün kontroldan birkaç saat sonra doktorlar Semra hocanın başkanlığında toplanıp kime ne dozda ilaç veriliceğini veya tedavide izlenıcek yolu belirleyip bize bilgi veriyolardı...Ben evime geldikten birkaç saat sonra şu ilacı şu dozda al diye telefon açılıyordu....Onun için Memorialda herşey ekip işi...Semra hoca ilgılenmez diye kaygılanmayın...Sizinle bir doktor değil aslında tüm doktorlar ilgilenıyor...Ben çok memnun kaldım...Allahım inş. bir daha böyle bir tedaviye ihtiyaç duymam ama ihtiyaç duyarsam kesinlikle Memoriali tercih ederim:34: Tedavinizde bol şanslar...Allahım yanınızda olsun...

bende memorial şişli de tedavi oldum 1. denemem 21 nisan 2012 de oldu dün sonucum başarosozlıkla sonuçlandı çok üzüldüm semra hanım çok iyi bir dr. ama aynı zamanda hast. başhekimi tüp bebek bölümünün o yüzden birebir kendisi ilgilenemiyo hastalarıyla

ben mustafa bey'e gittim ilk denememiz başarız ama gene onu tercih ediyorum herşey kader kısmet o elinden geleni yaptı

Arkadaşlar dün yücel karaman'a gittim gerçekten harika bir doktor.kafamdaki soru işaretlerini tamamen kaldırdı.ayrıca belçika 'da çalışması büyük bir artı.çünkü teknoloji anlamında yenilikleri getirmesi eşim ve benim çok dikkatimi çekti.ayrıca çok babacan bir yapısı var.ticari düşünmüyor.bunlar bizim için çok önemli.tedaviye adetimin 2. Günü başlayacağız.içim çok rahat kesinlikle tavsiye ederim... İnternet sitelerindeki hasta konuşmalarını mutlaka izleyin bir sürü gebe kalan hastası var.www.brukseltupbebek.com - ANASAYFA

Arkadaşlar dün yücel karaman'a gittim gerçekten harika bir doktor.kafamdaki soru işaretlerini tamamen kaldırdı.ayrıca belçika 'da çalışması büyük bir artı.çünkü teknoloji anlamında yenilikleri getirmesi eşim ve benim çok dikkatimi çekti.ayrıca çok babacan bir yapısı var.ticari düşünmüyor.bunlar bizim için çok önemli.tedaviye adetimin 2. Günü başlayacağız.içim çok rahat kesinlikle tavsiye ederim... İnternet sitelerindeki hasta konuşmalarını mutlaka izleyin bir sürü gebe kalan hastası var.www.brukseltupbebek.com - ANASAYFA

merhaba belli yücel beyle tedavin nasıl gecti bende yücel beye gitmeyi düşünüyorum senin sorunun neydi yücel beyin tüp bebek fiyatı ne yazabilirmisin

kesinlikle bahçeci derim ben. erbil bey benim hayatımı değiştirdi. arada mutsuzluklarım umutsuzluklarım oldu ama sonunda mutlu son :))) 3. denememde hamile kaldım ;))) arkadaşlar tedavi süresince doktorunuzla sürekli iletişim halinde olmak çok önemli ihtiyacınız olan her anda ulaşabiliyor olmanız gerekiyor bunu atlamayın derim ben. Herkese başarılar. Allah isteyen herkese bu mutluluğu (tabii hakkında hayırlısıysa) yaşatsın İNŞALLAH...

Back
X