Tüp Bebek Merkezleri bahceci klinizginde tup bebek deneyenler (2013-2014 yili arasi)

ayni merkezde bir asilama 1 tup bebek ama transferim iptal oldu embriyo olusmadigi icin 2 tup bebek iste bekliyorum

Cok gecmis olsun canim ya umarim hepimizin bebisleri sikica tutunur annelerine.benimdeilk denememde huc yumurtam olusmamisti endometriosiz var bendede. kac embrio transfer edildi peki?

Cok gecmis olsun canim ya umarim hepimizin bebisleri sikica tutunur annelerine.benimdeilk denememde huc yumurtam olusmamisti endometriosiz var bendede. kac embrio transfer edildi peki?

2 tane biri 8 hucreli 1.kalite digeri 6 hucreli 2.kalite %45 sans verdi doktorum Allah ol derse olur insallah senin kac tane

bende blasti forumlardan okudum benimkiler 3.gun embriyosun aslinda bunlsrin hepsi bahane Rabbim ol diycek ki olsun Rabbim verirse yüceligir vermesse imtihanimdir

2 tane biri 8 hucreli 1.kalite digeri 6 hucreli 2.kalite %45 sans verdi doktorum Allah ol derse olur insallah senin kac tane

bende blasti forumlardan okudum benimkiler 3.gun embriyosun aslinda bunlsrin hepsi bahane Rabbim ol diycek ki olsun Rabbim verirse yüceligir vermesse imtihanimdir

Aynen oyle bolbol dua etmekten baska elden bisi gelmez.olursa surpriz olur olmazsa olana kadar devam baska yapcak bisi yok zor bi surec..idrardada cikabilir senin ikiz gebelikler genelde erken cikabiliyor.kac gun sonra baktir dediler.bana 15 gun verdiler

Aynen oyle bolbol dua etmekten baska elden bisi gelmez.olursa surpriz olur olmazsa olana kadar devam baska yapcak bisi yok zor bi surec..idrardada cikabilir senin ikiz gebelikler genelde erken cikabiliyor.kac gun sonra baktir dediler.bana 15 gun verdiler

12 gun sonra bak dediler iste

Cnm bugun kanda baktirdim 8.gunumdu cikmadi 0.100 cikti degerim.morelim cok bozuk

canım çok üzüldüm ama vaktinde tekrardan yaptır belki değer yükselişe sonradan geçer
üzme kendini dr.unu aradın mı ne dedi?
yaaa inan bende çok korkuyorum cumartesi de ben test yaptıracağım

canım çok üzüldüm ama vaktinde tekrardan yaptır belki değer yükselişe sonradan geçer
üzme kendini dr.unu aradın mı ne dedi?
yaaa inan bende çok korkuyorum cumartesi de ben test yaptıracağım
Ins ji sonuclar alirsin bitanem ya.evet aradm.ctesi tekrarla dedi ama ses tonu ii degildi olmadi der gibiydi:( ins yukselir hala daha inanmak istemiyorum bunu yasadigima.kismet diyorum artik

Ins ji sonuclar alirsin bitanem ya.evet aradm.ctesi tekrarla dedi ama ses tonu ii degildi olmadi der gibiydi:( ins yukselir hala daha inanmak istemiyorum bunu yasadigima.kismet diyorum artik

canım çok üzüldüm gerçekten inşallah yükselir değerin Allah mucizesini enkısa zamanda yaşatsın sana tatlım
bende yarın kan testi yaptıracağım hakkımızdan hayırlısı artık

canım çok üzüldüm gerçekten inşallah yükselir değerin Allah mucizesini enkısa zamanda yaşatsın sana tatlım
bende yarın kan testi yaptıracağım hakkımızdan hayırlısı artık

Cnm naptin yaptirdin mi testi seni mrk ettim ins pozititir.ben bugun yine yaptirdim malesef benim negatif hakkimda hayirlisi buymus demek ki.ins senden guzel haberler aliriz

Cnm naptin yaptirdin mi testi seni mrk ettim ins pozititir.ben bugun yine yaptirdim malesef benim negatif hakkimda hayirlisi buymus demek ki.ins senden guzel haberler aliriz

canım ben yaptırdım testimi çok şükür pozitif çıktı inşallah sen de en kısa zamanda pozitif değeri alacaksın
Rabbim bana 3.tüp bebek denemem de nasip etti inşallah sana en kısa zamanda nasip eder

canım ben yaptırdım testimi çok şükür pozitif çıktı inşallah sen de en kısa zamanda pozitif değeri alacaksın
Rabbim bana 3.tüp bebek denemem de nasip etti inşallah sana en kısa zamanda nasip eder

Ayyy cojkkkkkkk sevindim cnmbenim yaaa bugun aldigim enguzel haberdi bu.bolbol dinlen sakin kendini yorcak hareketler yapma:) degerin kac cikti insallah 2side tutmustur:) tebrikkkk ediyorum sizi coook sevindim.

merhaba arkadaşım allah tamamına erdirmeyi nasip etsin senin paylaşımlarını okudum bizim durumumuza çok benzettim ve bir sormak istedim benim eşimdede azoısperm var bir kere tese oldu 2kez tüp bebek denedik umut tüp bebekte olmadı doktorumuz ulun bey eşiminki emre beydi embrıyolar 3. güne kadar çok mükemmeller fakat 5. güne kadar gelişimleri yavaşlıyor eşim tekrar tese olacak sence umut ile fulya arasında bir fark varmı bende acaba 3. fulyada mustafa beylemi denesek diye düşünmeye başladım birde maliyet olarak ne kadar tutuyor fulyada eğer biz 3. umutta denersek bize indirim yapacaklardı tabi henüz karar vermedim ama daha sonra pişman olmamak için acaba mustafa bahçeci ilemi görüşsem dıyorum yardımcı olursan sevinirim canım rabbim sana ve tüm hamile olanlara hayırlısı ile bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin rabbim olmayanlarada kısa zamanda nasip etsin inş

merhaba arkadaşım allah tamamına erdirmeyi nasip etsin senin paylaşımlarını okudum bizim durumumuza çok benzettim ve bir sormak istedim benim eşimdede azoısperm var bir kere tese oldu 2kez tüp bebek denedik umut tüp bebekte olmadı doktorumuz ulun bey eşiminki emre beydi embrıyolar 3. güne kadar çok mükemmeller fakat 5. güne kadar gelişimleri yavaşlıyor eşim tekrar tese olacak sence umut ile fulya arasında bir fark varmı bende acaba 3. fulyada mustafa beylemi denesek diye düşünmeye başladım birde maliyet olarak ne kadar tutuyor fulyada eğer biz 3. umutta denersek bize indirim yapacaklardı tabi henüz karar vermedim ama daha sonra pişman olmamak için acaba mustafa bahçeci ilemi görüşsem dıyorum yardımcı olursan sevinirim canım rabbim sana ve tüm hamile olanlara hayırlısı ile bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin rabbim olmayanlarada kısa zamanda nasip etsin inş

canım bende ilk iki denememi umut tüp de yaptırdım malesef olumsuz oldu çok şükğr 3.denemede tuttu ama çok aşamadan geçtim
ben fulyadan çok memnun kaldım benim embiryoların özellikle 5.güne gitmesini mustafa bey istedi
3 ay kadar vitamşn kullandım sonra 1 ay doğum kontrol hapı kullandım sonra tedaviye başladık ama bu arada eşim 2.kez tese oldu
çok şükür bulunan taze spermler ile yumurtalarım döllendi ve Allaha çok şükür şimdi hamileyim
inşallah sende olacaksındır merkez çok önemli iyi düşün iyi karar ver ben çok memnun kaldım
maliyet olarak bizim sadece tüp bebek olmadığı için net bişey diyemiyorum çünkü bunların için eşimin ameliyatı ve gebelik aşısıda yaptırmıştım onların da maliyeti var
bu arada gebelik aşısını da sor ben onuda uygulattım belki sana da faydası olur canım:16::16:

Canım, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :nazar::49::nazar::emir_bebek::nazar:

Benim bugün transferin 6.günü yapıldığı gün ve ertesi günü yattım ama sonrasında kalktım yemeğimi filan yaptım. yatınca her yanıma ağrılar girdi. çok ağır iş yapmadan yumuşak yumuşak oyalanıyorum. oturup tv izliyorum. bir de çok düşünmeyeyim diye örgü örüyorum. bendede bazen ağrılar oluyor. hafif hafif genelde. özellikle jeli kullandktan sonra ağrı sıklaşıyor. inşallah tutar. 22 sine kadar dayanamam belki bende idrar testi yaparım. sizce kaçıncı gün yaptırayım 7.günde idrar testinte çıkabilr mi? bazen ilaçlardan pozitif çıkar diyorlar. bilemedim işte.

Back
X