- Konu Sahibi IAMFREEDOM
Benim bugün transferin 6.günü yapıldığı gün ve ertesi günü yattım ama sonrasında kalktım yemeğimi filan yaptım. yatınca her yanıma ağrılar girdi. çok ağır iş yapmadan yumuşak yumuşak oyalanıyorum. oturup tv izliyorum. bir de çok düşünmeyeyim diye örgü örüyorum. bendede bazen ağrılar oluyor. hafif hafif genelde. özellikle jeli kullandktan sonra ağrı sıklaşıyor. inşallah tutar. 22 sine kadar dayanamam belki bende idrar testi yaparım. sizce kaçıncı gün yaptırayım 7.günde idrar testinte çıkabilr mi? bazen ilaçlardan pozitif çıkar diyorlar. bilemedim işte.
Çok yatmak kan akışı için iyi değil zaten. Transferden sonra 2 saat yatınca 15 dk yürüyeceksiniz demişlerdi. Ancak, yemek ve iş yapmamıştım.
Ayrıca, korktuğum için 5. ve 10. gün duş alabilmiştim. Ama jel rahatsız ettiği için bu süre içinde vücudumun alt kısmını sık sık yıkadım, ağrınada faydası olur.
7. Gün idrarda çıkacağını sanmam. Kendini ve bebeğini üzme. Bana 2 tane ve blast konmuştu, 7. gün kan testi yaptım ve çıktı.
amin inşallah yaaa o kadar heycanlıyım ki öncelikle kese ve kalp atışlarını inşallah duyalım![]()
İnşallah canım 1 hafta arayla görür ve duyarsın. Heyecanlandım diyince o günler aklıma geldi. Sonuç kağıdına sürekli bakıp bakıp duruyordum. İnanamıyordum, bu benim mi demek vs. güzel duygulardı :) Bundan sonrası içinde yeme içme ve hareketlerine dikkat et, kendine ve bebeğine iyi bak