• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci Tüp Bebek Merkezi İzmir

40yaş amh0.15 düşük dendi ama Alper bey muayene de amh sonucuna göre yumurta sayın oldukça fazla diyerek unut verdi bana sanırım yumurtaların kalitesine göre gidişat belli olacak
Amha hic bakmayın gerçekten sözde benim 1.93 ama 5 yumurta çıktı.benim seviyelerde 10 yumurta çıkması lazımmış mesela ama çıkmadı. Şaşırdım hatta

40yaş amh0.15 düşük dendi ama Alper bey muayene de amh sonucuna göre yumurta sayın oldukça fazla diyerek unut verdi bana sanırım yumurtaların kalitesine göre gidişat belli olacak
Kaç yumurta gördü sizde. Mesela bende 4 gördü fakat 5 topladı inanılmaz sevindim

Kaç yumurta gördü sizde. Mesela bende 4 gördü fakat 5 topladı inanılmaz sevindim
6yumurta çıktı dah önce üniv Hastanesi'nde tüp bebek sürecine basladim amh dusuk diye direkt tüp bebeğe yönlendirdi ama ilgi bilgi sıfır tüm psikolojim altüst oldu tedaviyi yarıda bıraktım Alper bey sagolsun umut verdi Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere kolaylıkla tez zamanda

6yumurta çıktı dah önce üniv Hastanesi'nde tüp bebek sürecine basladim amh dusuk diye direkt tüp bebeğe yönlendirdi ama ilgi bilgi sıfır tüm psikolojim altüst oldu tedaviyi yarıda bıraktım Alper bey sagolsun umut verdi Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere kolaylıkla tez zamanda
Demek üniversite hastanelerine gitmek mantikli değil baksanıza sizi de üzmüşler 😞 inşallah tez zamanda hayırlısı güzeli olsun hepimize 🤲🏼

Maşallah yumurtalara. Ben de 37yim 🥴 bana da yaşına göre güzel diyolar. İyi olmasa iyi demezler. Siz sayıya da takılmayın sonuç olarak bir yumurta bir sperme bakiyo

Benim 37 ben de geç kaldım sanmıştım. Doktor tam zamanında gelmişsin dedi. Aslında tamamen vücudun gidisatiyla ilgili bir durum37 de bile menopoza giren de var 50de giren de sonuçta
Kesinlikle öyle ama özellikle 40 yaş üstü yumurta kalitesi çok aşırı düşüyor benim korkum bu. Ben geç evlendim başta insan doğal yolla denemek istiyor. Bir dusugum oldu 39 yaşındayken 6 haftalıkti. Dr süre verdi işte Ağustosa kadar gebe kalmazsan gel bana dedi. bir ay sonra kimyasal gebelik oldu.sonra beş altı ay olmayınca tüp deneyelim artık dedik. Yani bu kadar geç kalmasak iyiydi ama benim hormon amh değerlerim hep iyiydi. Düşük olunca da normal olur belki diye uzattık.. yapcak bişey yok. Bazi şeyler kader kısmet.. ama size tavsiye bu işte 40 yaş nirvana onu geçince çok zorlaşıyor. Ben yaptım siz yapmayin.bir de biz tüp bebeğe 41yasinda başladık ama saolsun üniversite hastaneleri çok yavaş taaa Aralık'ta başladım nisana kadar sürdü . Spermiyogrami iki ay sonraya verdikleri için 🙄 e tabi yaş da ilerledi. Neyse vardır bunda da bir hayır..

Çok teşekkür ederim 🥰 hepimiz o mutluluğu yaşarız umarım. Ben tedaviye 9 Eylül üniversitesinde başladım bir prof.a. yumurta olgunlaşma sürecinde bir muayeneyi elimde olmayan sebeplerle aksattigim için başladığım tedavi iptal oluyordu. O ara Alper beyi buldum çok sağolsun hemen süreci devraldı. İlaçlarımı düzgün bir şekilde devam ettirdiler gerçekten işlerinde profesyoneller. Birkaç güne opu oldum 25 Nisan'da. 5 yumurta toplandı. Yaştan dolayı. Çok şükür 4 tanesi dollendi. Cuma günü de 3. Gün embriyosu transfer edildi. 2 tanesi donduruldu. ilk defa yaptırıyorum heyecanlı bir süreç. Allah güzel sonuclar versin inşallah.
Selamlar bende şuan dokuz eylülde tedavi görüyorum. Mehmet hocanın hastasıyım. Mayıs reglinde tüp bebeğe başlanacak. Memnun muydunuz acaba? Taze transfer mi yapacak donduracak mı hiç bilmiyorum :/

Selamlar bende şuan dokuz eylülde tedavi görüyorum. Mehmet hocanın hastasıyım. Mayıs reglinde tüp bebeğe başlanacak. Memnun muydunuz acaba? Taze transfer mi yapacak donduracak mı hiç bilmiyorum :/
Ben de orasi ile başlamıştım. Dr ile hiç bir problemim olmadı ordaki problem herşeyin yavaş islemesi ve bazı diğer personel.. bana sorarsanız kesinlikle tavsiye etmem.. bir sperm testi için iki ay beklettiler yaş ileri olmasına rağmen. Sizin zamanınız sıkıntı değilse devam edin tabiki. Beni orası inanılmaz mağdur etti. İlaç tedavisine basladim tam opu olacağım muayeneye elimde olmayan sebeplerle geç kaldım ama devlet oldgu için mesaileri 3 te bitiyor beni almadılar o gün. Özele geçmek zorunda kaldım. Hicbirsey bilmemeniz normal çünkü hicbirsey söylemiyorlar..

Ben de orasi ile başlamıştım. Dr ile hiç bir problemim olmadı ordaki problem herşeyin yavaş islemesi ve bazı diğer personel.. bana sorarsanız kesinlikle tavsiye etmem.. bir sperm testi için iki ay beklettiler yaş ileri olmasına rağmen. Sizin zamanınız sıkıntı değilse devam edin tabiki. Beni orası inanılmaz mağdur etti. İlaç tedavisine basladim tam opu olacağım muayeneye elimde olmayan sebeplerle geç kaldım ama devlet oldgu için mesaileri 3 te bitiyor beni almadılar o gün. Özele geçmek zorunda kaldım. Hicbirsey bilmemeniz normal çünkü hicbirsey söylemiyorlar..
Benim elimde tüm testlerim vardı. O yüzden hızlı ilerledi süreç bende özelden geçtim devlete. Büyük talihsizlik olmuş sizin umarım güzel sonuç alırsınız şimdi herşeyde bi hayır vardır 🌸

Kızlar bu fiyatlar şaka mııı rahim dinlendirmeye esktra para almakta nedir yazık gerçekten. tam 1 ocakta tedavim başladı ve tüp bebek tedavi ücretim 60.000tl ekstra embriyo dondurmak için 8.000 tl civarı bir ücret ödedim haricinde 5 kuruş para almadı benden doktorum ve hastanem. İlaçlar var onlarda özel olduğu için mecbur ücret ödüyorsun. Umarım hepimiz bebişlerimize tez vakitte kavuşuruz. Allah yardımcımız olsun

Kızlar bu fiyatlar şaka mııı rahim dinlendirmeye esktra para almakta nedir yazık gerçekten. tam 1 ocakta tedavim başladı ve tüp bebek tedavi ücretim 60.000tl ekstra embriyo dondurmak için 8.000 tl civarı bir ücret ödedim haricinde 5 kuruş para almadı benden doktorum ve hastanem. İlaçlar var onlarda özel olduğu için mecbur ücret ödüyorsun. Umarım hepimiz bebişlerimize tez vakitte kavuşuruz. Allah yardımcımız olsun
Siz nerde tedavi gördünüz

Back
X