- 24 Temmuz 2020
- 5
- 1
- 6
- 37
Ne güzel haber Allah tamamını erdırsın bızım için dua edinPozitif sonuc aldik sukurler olsun ki insalah siz de alirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel haber Allah tamamını erdırsın bızım için dua edinPozitif sonuc aldik sukurler olsun ki insalah siz de alirsiniz
Belirtınız var mıydı tutunduğu zamanNe güzel haber Allah tamamını erdırsın bızım için dua edin
Regl olcakmis gbi agrim oldu normal regl gunumde basladi agri hala da ufak ufak devam ediyo zaten, 2 defa da belime kramp girmisti, gectikten sonraki 2.gun kan vermistim normalde 12.gundu test gunum ben 11Belirtınız var mıydı tutunduğu zaman
Normal belirtıler yaşamışsınız adet olacakmış gibiRegl olcakmis gbi agrim oldu normal regl gunumde basladi agri hala da ufak ufak devam ediyo zaten, 2 defa da belime kramp girmisti, gectikten sonraki 2.gun kan vermistim normalde 12.gundu test gunum ben 11
gun yaptirmistim suphelendigim icin bunlarin disinda bir belirtim olmadi
Öncelikle Rabbim Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı Nasip etsinPozitif sonuc aldik sukurler olsun ki insalah siz de alirsiniz
Amin insallah darsi isteyen herkesin basinaÖncelikle Rabbim Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı Nasip etsinNerede tedavi gördün ve doktorun kimdi acaba
Amin İlk denemende mi oldu pekiAmin insallah darsi isteyen herkesin basinafulya bahcecide tedavi gordum Ozkan Ozdamar doktorum
Hayir 3.denemeydiAmin İlk denemende mi oldu peki
Merhaba bende 15 aralikda tedaviye basladim bahceci ankarada sadece aşılama ve tüp bebek icin gidiliyor orayaBir çok yerde araştırma Yaptım En son burayı duydum burda tedavi olupta Önerebileceğiniz bir doktor varmı ve bahçeci tüp bebek merkezi sadece tüp bebek tedavisi için mi gidiliyor normal yollardan da tedavi ediliyor mu Lütfen Giden Varsa bana bir umut olun
Ayıp olmazsa ne kadara mal oldu. Raporlumuydunuz ?Mustafa Bahceciydi doktorum ama takiplerimi Kübra hanım ve Lale Hanım yaptı ikisindende çok memnundum
Nasıl işledi süreciniz biraz bilgi verebilir misiniz? Raporlu mu gittiniz .Amin insallah darsi isteyen herkesin basinafulya bahcecide tedavi gordum Ozkan Ozdamar doktorum
Nasıl işledi süreciniz biraz bilgi verebilir misiniz? Raporlu mu gittiniz .