Bahçeci Tüp Bebek Merkezi

Belirtınız var mıydı tutunduğu zaman
Regl olcakmis gbi agrim oldu normal regl gunumde basladi agri hala da ufak ufak devam ediyo zaten, 2 defa da belime kramp girmisti, gectikten sonraki 2.gun kan vermistim normalde 12.gundu test gunum ben 11
gun yaptirmistim suphelendigim icin bunlarin disinda bir belirtim olmadi

Regl olcakmis gbi agrim oldu normal regl gunumde basladi agri hala da ufak ufak devam ediyo zaten, 2 defa da belime kramp girmisti, gectikten sonraki 2.gun kan vermistim normalde 12.gundu test gunum ben 11
gun yaptirmistim suphelendigim icin bunlarin disinda bir belirtim olmadi
Normal belirtıler yaşamışsınız adet olacakmış gibi

Bir çok yerde araştırma Yaptım En son burayı duydum burda tedavi olupta Önerebileceğiniz bir doktor varmı ve bahçeci tüp bebek merkezi sadece tüp bebek tedavisi için mi gidiliyor normal yollardan da tedavi ediliyor mu Lütfen Giden Varsa bana bir umut olun
Merhaba bende 15 aralikda tedaviye basladim bahceci ankarada sadece aşılama ve tüp bebek icin gidiliyor oraya

Nasıl işledi süreciniz biraz bilgi verebilir misiniz? Raporlu mu gittiniz .

Raporlu gitmedim. Once her turlu testi istediler disarda yaptirdim gittim sonuca gore ignlere basladik reglin 2.veya 3.gunu. yaklasik 1 hafta sonra toplama oldu. 1.denemede 4.gun yavas gelisen embriyo transfer edildi negatif soniclandi. 2.denemede doktorum 5.gunu beklemek istedi ama o gune transfer edilecek embriyo kalmadi. 3.denememizde yine 5.gunu bekledi bu defa transfer oldu sukurler olsun ki pozitif sonuc aldik. Acikcasi biz umudumuzu kaybetmistik ama ne merkezi degistirdik ne doktorumuzu, varsa nasibimizde merkez doktor degistirmek gerekmez dedik. Maddi ve manevi olarak elbette yipratici ama O nun bizim icin planlari var, ol dedi ve oldu cok sukur. 3.de olmasaydi yurtdisina gidicektik 6 ay sonra donup deneyecektik ki gerek kalmadi.

Back
X