• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci tüp bebek merkezi

Arkadaşlar merhabalar en kısa zamanda bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek yapmayı düşünüyoruz hangi doktor ile bu hayırlı işe başlayacağımızda kararsıziz orda bulunan doktorlardan tecrübesi olan yada bize doktor tavsiyesinde bulunabiliceğiniz doktor varmıdır hangisi daha iyi daha ehildir sizce
Bende şuan bahçecide tedavi görüyorum Ankara'da tek kelimeyle berfu demir benim doktorum çok memnunum hem çok ilgililer hem de çok güler yüzlüler hemşireler asistanlar şuan ben transfer beklemesindeyim inanıyorum ki gebelikte olacak inşaallah

Herkes genelde cem beyi öneriyor
Merhaba arkadaşlar bende 3 aylık evliyim yaşım 40 bizde tüp bebek tedavisi düşünüyoruz Ankara yada İstanbul olabilir şuan Kars’ta yaşıyorum🤦‍♀️ Mecbur gidip geleceğim ama hem doktor hem fiyat bilgisi verebilir misiniz teşekkür ederim

Bende şuan bahçecide tedavi görüyorum Ankara'da tek kelimeyle berfu demir benim doktorum çok memnunum hem çok ilgililer hem de çok güler yüzlüler hemşireler asistanlar şuan ben transfer beklemesindeyim inanıyorum ki gebelikte olacak inşaallah
Geçmiş olsun canım bu süreç nasıl ilerliyor ilk gidince neler istiyor ve yaptırıyorlar çok mu pahalı

Merhaba arkadaşlar bende 3 aylık evliyim yaşım 40 bizde tüp bebek tedavisi düşünüyoruz Ankara yada İstanbul olabilir şuan Kars’ta yaşıyorum🤦‍♀️ Mecbur gidip geleceğim ama hem doktor hem fiyat bilgisi verebilir misiniz teşekkür ederim
Canım ilk tedavi 35bine falan geliyo tutmazsa dondurulmuş embriyolardan 20 bine geliyo ortalama

Çok sağol kuzum sonucu güzel olsun da ne yapalım biraz kemerleri sıkcaz sen yaptırdın mu sonucu ve doktorunu yazar mısın
Ben sabri hocaya yaptırdım 2. De olumsuz oldu tutunmaya kadar her şey sorunsuz geldi ama tutunmuyor 🥺 sabri hoca iyi güler yüzlü ama doktorlar çok yoğun olduğu için aşırı bi ilgi bekleme canım

Geçmiş olsun canım bu süreç nasıl ilerliyor ilk gidince neler istiyor ve yaptırıyorlar çok mu pahalı
Süreç haliyle biraz yorucu oluyor yumurta büyütme toplama derken yoruluyorsun daha çok kafan yoruluyor hastaneden hastaneye değişiyor fiyatlar ama daha çok ilaçlar pahalı 30 u geçmiştir heralde ödediğimiz

Süreç haliyle biraz yorucu oluyor yumurta büyütme toplama derken yoruluyorsun daha çok kafan yoruluyor hastaneden hastaneye değişiyor fiyatlar ama daha çok ilaçlar pahalı 30 u geçmiştir heralde ödediğimiz
Çok teşekkür ederim hangi aşamadasınız olumlu oldu mu birde hangi hekim

Merhaba ben de 41 yaşındayım 6 ay önce evlendim. Şişli memorial de tedavi oldum. Orada 20 gün kaldık. 40 yaş üstü olunca embiryoya pgt yapıyorlar. Semra Kahraman hoca hocaların hocası. Fiyatlar diğer yerlere göre daha uygun.

Merhaba ben de 41 yaşındayım 6 ay önce evlendim. Şişli memorial de tedavi oldum. Orada 20 gün kaldık. 40 yaş üstü olunca embiryoya pgt yapıyorlar. Semra Kahraman hoca hocaların hocası. Fiyatlar diğer yerlere göre daha uygun.
Çok teşekkür ederim sonuç nasıl canım inş rabbim herkesi sevindirsin

Hayırlısı olsun. Benim ablamda 10 sene sonra berfu hoca sayesinde kızını kucağına aldı şuan 1 yaşında ablam şimdi kendiliğinden hamile kaldı

Back
X