Bahceci tup bebek

Of of nerdeyse yüz bin dondurma ne için yapılıyor
Mısal. Egatof olursa bir daha yumurta toplama yapmayın diye , ve ya bazıları tedavı ıle yumurta sayısı artlıuor bır daha yumurta toplamakda zorluk olmasın dıye. Mısal bende nrgstıf oldu, bır dahajuna donmuş embryonum var hazır sadece transfer işlemı yapdırcam , veya şimdi çoçugunuz oldu 2 ıl sora yıne ıstersenız gıdıb transfer yapa bılırsınız hazırdakı donmusdan

Eşim beyenmıyor her gitdiyimde iyi bir yer bulaydın buradı ne böğle diye diye kafamın eti yıyyor )

Benımde. Ekimde buraya 3 aydır karnım delık delık mosmor
Ya hoc sorma benimkide rezil ediyor ama haklıdan da öncelikleri hep para Allah için önce güzel ilgilenin işinizi yapın biz ztn hakkınızı vericez size

Ya hoc sorma benimkide rezil ediyor ama haklıdan da öncelikleri hep para Allah için önce güzel ilgilenin işinizi yapın biz ztn hakkınızı vericez size
Evet doktorlat ilgisiz doktor yuzu zar zor 1 dakıka goryorsun , ne bıleyım ama ne yapalım artık başladık , dondrulmusa orda mecbur orda devam

Tabi yine para ödeyecegiz değil mi

Evet doktorlat ilgisiz doktor yuzu zar zor 1 dakıka goryorsun , ne bıleyım ama ne yapalım artık başladık , dondrulmusa orda mecbur orda devam
Aslında doktorumdan memnunum çok iyi kibar bir doktor. biraz yoğun oldukları için belki yeterince çok göremiyoruz ama yumurta toplamadan sonra yanıma geldi herseyi anlattı sormak istediğin bir şey var mı hersey güzel olacak dedi gayet ilgiliydi

Sizin il denemede burda olmusdu ?
Hayır ilki fiyaskoydu ya adana da oldu doktoru hiç görmüyorum diye bilirdim hatta bazen başka doktor gelip bakıyordu 5 güne kdr 15 embiriyo var iyi dediler 5 gün hepsi kötü 4 tane kaldı birini transfer diğerleri çöp dedi artı donduruo cozduler kötü olduğu halde ztn de tutmadı

selam herkese, bir konu dikkatimi çekti, rahim dinlendirme sürecinde ne gibi bir işlem yapılıyor da bunun için ekstra ücret talep ediyorlar? ben de dondurulmuş transfer olacağım, rahim dinlendirme sürecinde ilaç bile kullanmadım. eğer bu süreçte rahim filmi vs. çekiyorlarsa anlarım ama aksi halde ek bir ücret talep ediyor olmaları enteresan geldi.
Rahim dinlednirmede 9.500 alınıyot ılave , dondırmada toplam alınıyor sayşa diyil 12 bınde ondan alındı ama o mecbur deyil istemzsen yapdırma

Aaa yok burda gun be gun arıyıb bu kadar emvryonuz ve boyle oldu oyle dıyolar

Hiç bir şey yapmıyolar) evde dınlenıb gelıyorsun sadece sen gelene kadar embryonlarını saklıyolar galıba onun parası 1 aylık yanı ılave para alsınlar dıyw ama tum yerlerde alıyolar buraya has dıyıl bıldıyım kadar ıle

Bızım doktorda çok övüyolarda ama işde yüZü göremiyoruz hastası çok diye

Evet o zmnda aradılar hep iyi dediler besin ci gün kötü dediler sadece bir tane kaldı dediler
Asa garıpmiş birden nasıl yanı , bende ilk 13 topladı hastanede dedıler eve geldım aradılarkı 12 sı dölledi 1 tanesı yok, sabah aradılar 11 kaldı 3 cıgun aradılar 8 kaldı 5 cı gun aradılarkı 7fı kaldı bende rahım dınleme ıdı dıye dındıryuz 7 dısı ıyı kalıte hepsı boyle oldu surec

diğer hastane ve kliniklerden haberdar değilim ama ben ataşehir acıbademde tedavi oluyorum, böyle bir ücret talep edilmedi bizden. yumurta toplama ve transfer için bir tutar ve embriyoların bir yıllık dondurma ücreti olarak bir tutar ödedik. bahçeci çok bilinen bir klinik ve eminim işlerinde iyilerdir fakat belli ki gerçekten çok maliyetli oluyor.

İste ama bahcecide çok şükür 9 tane dondurulmuş var şu an 5 tana 5.gun 4 tane 6. Gün embiriyorusu

Ben bahceciye büyük Bi umutla gitmiştim ama doktorun bilgisizliği ve aşırı para düşkünü bir kurum oldugunu düşünüyorum acaba gidenlerde bu şekilde görüyor mu
Mehmet reşite gittim eşim dışarda dakika tuttu 1 dakika kalmadı yanımızda asla umutlarımızda çöpe düştü korkunç iğrenç

Sizde rahim dinleme oldumu ? Bilmiyorumkı banada gerçi komik geldı öğle istemekleri , ama ne yaparsın ıstyınce verıyorsun mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…