- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- En iyi cevaplar
- 1
- 372
- 43
- 32
- Konu Sahibi ayseggglll
-
Of of nerdeyse yüz bin dondurma ne için yapılıyorHekım kabulı 2800, tüp bebek odemesı 53 bın , rahım dınlendıtme olursa 9.500 , dondurma olursa 12 bın ,ilaçlar her kes için farklı diye bir giyat kesın dıyemem bende 25-26 bine yakın ilaça çıkdı
Mısal. Egatof olursa bir daha yumurta toplama yapmayın diye , ve ya bazıları tedavı ıle yumurta sayısı artlıuor bır daha yumurta toplamakda zorluk olmasın dıye. Mısal bende nrgstıf oldu, bır dahajuna donmuş embryonum var hazır sadece transfer işlemı yapdırcam , veya şimdi çoçugunuz oldu 2 ıl sora yıne ıstersenız gıdıb transfer yapa bılırsınız hazırdakı donmusdanOf of nerdeyse yüz bin dondurma ne için yapılıyor
Ya hoc sorma benimkide rezil ediyor ama haklıdan da öncelikleri hep para Allah için önce güzel ilgilenin işinizi yapın biz ztn hakkınızı vericez sizeEşim beyenmıyor her gitdiyimde iyi bir yer bulaydın buradı ne böğle diye diye kafamın eti yıyyor )
Benımde. Ekimde buraya 3 aydır karnım delık delık mosmor
Evet doktorlat ilgisiz doktor yuzu zar zor 1 dakıka goryorsun , ne bıleyım ama ne yapalım artık başladık , dondrulmusa orda mecbur orda devamYa hoc sorma benimkide rezil ediyor ama haklıdan da öncelikleri hep para Allah için önce güzel ilgilenin işinizi yapın biz ztn hakkınızı vericez size
Sizin il denemede burda olmusdu ?Ya hoc sorma benimkide rezil ediyor ama haklıdan da öncelikleri hep para Allah için önce güzel ilgilenin işinizi yapın biz ztn hakkınızı vericez size
Mısal. Egatof olursa bir daha yumurta toplama yapmayın diye , ve ya bazıları tedavı ıle yumurta sayısı artlıuor bır daha yumurta toplamakda zorluk olmasın dıye. Mısal bende nrgstıf oldu, bır dahajuna donmuş embryonum var hazır sadece transfer işlemı yapdırcam , veya şimdi çoçugunuz oldu 2 ıl sora yıne ıstersenız gıdıb transfer yapa bılırsınız hazırdakı donmusdan
Tabi yine para ödeyecegiz değil miMısal. Egatof olursa bir daha yumurta toplama yapmayın diye , ve ya bazıları tedavı ıle yumurta sayısı artlıuor bır daha yumurta toplamakda zorluk olmasın dıye. Mısal bende nrgstıf oldu, bır dahajuna donmuş embryonum var hazır sadece transfer işlemı yapdırcam , veya şimdi çoçugunuz oldu 2 ıl sora yıne ıstersenız gıdıb transfer yapa bılırsınız hazırdakı donmusdan
transfer içim sadece ilk odemler gibi deyılTabi yine para ödeyecegiz değil mi
Aslında doktorumdan memnunum çok iyi kibar bir doktor. biraz yoğun oldukları için belki yeterince çok göremiyoruz ama yumurta toplamadan sonra yanıma geldi herseyi anlattı sormak istediğin bir şey var mı hersey güzel olacak dedi gayet ilgiliydiEvet doktorlat ilgisiz doktor yuzu zar zor 1 dakıka goryorsun , ne bıleyım ama ne yapalım artık başladık , dondrulmusa orda mecbur orda devam
Hayır ilki fiyaskoydu ya adana da oldu doktoru hiç görmüyorum diye bilirdim hatta bazen başka doktor gelip bakıyordu 5 güne kdr 15 embiriyo var iyi dediler 5 gün hepsi kötü 4 tane kaldı birini transfer diğerleri çöp dedi artı donduruo cozduler kötü olduğu halde ztn de tutmadıSizin il denemede burda olmusdu ?
Rahim dinlednirmede 9.500 alınıyot ılave , dondırmada toplam alınıyor sayşa diyil 12 bınde ondan alındı ama o mecbur deyil istemzsen yapdırma
Aaa yok burda gun be gun arıyıb bu kadar emvryonuz ve boyle oldu oyle dıyolarHayır ilki fiyaskoydu ya adana da oldu doktoru hiç görmüyorum diye bilirdim hatta bazen başka doktor gelip bakıyordu 5 güne kdr 15 embiriyo var iyi dediler 5 gün hepsi kötü 4 tane kaldı birini transfer diğerleri çöp dedi artı donduruo cozduler kötü olduğu halde ztn de tutmadı
Hiç bir şey yapmıyolar) evde dınlenıb gelıyorsun sadece sen gelene kadar embryonlarını saklıyolar galıba onun parası 1 aylık yanı ılave para alsınlar dıyw ama tum yerlerde alıyolar buraya has dıyıl bıldıyım kadar ıleselam herkese, bir konu dikkatimi çekti, rahim dinlendirme sürecinde ne gibi bir işlem yapılıyor da bunun için ekstra ücret talep ediyorlar? ben de dondurulmuş transfer olacağım, rahim dinlendirme sürecinde ilaç bile kullanmadım. eğer bu süreçte rahim filmi vs. çekiyorlarsa anlarım ama aksi halde ek bir ücret talep ediyor olmaları enteresan geldi.
Bızım doktorda çok övüyolarda ama işde yüZü göremiyoruz hastası çok diyeAslında doktorumdan memnunum çok iyi kibar bir doktor. biraz yoğun oldukları için belki yeterince çok göremiyoruz ama yumurta toplamadan sonra yanıma geldi herseyi anlattı sormak istediğin bir şey var mı hersey güzel olacak dedi gayet ilgiliydi
Evet o zmnda aradılar hep iyi dediler besin ci gün kötü dediler sadece bir tane kaldı dedilerAaa yok burda gun be gun arıyıb bu kadar emvryonuz ve boyle oldu oyle dıyolar
Asa garıpmiş birden nasıl yanı , bende ilk 13 topladı hastanede dedıler eve geldım aradılarkı 12 sı dölledi 1 tanesı yok, sabah aradılar 11 kaldı 3 cıgun aradılar 8 kaldı 5 cı gun aradılarkı 7fı kaldı bende rahım dınleme ıdı dıye dındıryuz 7 dısı ıyı kalıte hepsı boyle oldu surecEvet o zmnda aradılar hep iyi dediler besin ci gün kötü dediler sadece bir tane kaldı dediler
diğer hastane ve kliniklerden haberdar değilim ama ben ataşehir acıbademde tedavi oluyorum, böyle bir ücret talep edilmedi bizden. yumurta toplama ve transfer için bir tutar ve embriyoların bir yıllık dondurma ücreti olarak bir tutar ödedik. bahçeci çok bilinen bir klinik ve eminim işlerinde iyilerdir fakat belli ki gerçekten çok maliyetli oluyor.Hiç bir şey yapmıyolar) evde dınlenıb gelıyorsun sadece sen gelene kadar embryonlarını saklıyolar galıba onun parası 1 aylık yanı ılave para alsınlar dıyw ama tum yerlerde alıyolar buraya has dıyıl bıldıyım kadar ıle
İste ama bahcecide çok şükür 9 tane dondurulmuş var şu an 5 tana 5.gun 4 tane 6. Gün embiriyorusuAsa garıpmiş birden nasıl yanı , bende ilk 13 topladı hastanede dedıler eve geldım aradılarkı 12 sı dölledi 1 tanesı yok, sabah aradılar 11 kaldı 3 cıgun aradılar 8 kaldı 5 cı gun aradılarkı 7fı kaldı bende rahım dınleme ıdı dıye dındıryuz 7 dısı ıyı kalıte hepsı boyle oldu surec
Mehmet reşite gittim eşim dışarda dakika tuttu 1 dakika kalmadı yanımızda asla umutlarımızda çöpe düştü korkunç iğrençBen bahceciye büyük Bi umutla gitmiştim ama doktorun bilgisizliği ve aşırı para düşkünü bir kurum oldugunu düşünüyorum acaba gidenlerde bu şekilde görüyor mu
Sizde rahim dinleme oldumu ? Bilmiyorumkı banada gerçi komik geldı öğle istemekleri , ama ne yaparsın ıstyınce verıyorsun mecburdiğer hastane ve kliniklerden haberdar değilim ama ben ataşehir acıbademde tedavi oluyorum, böyle bir ücret talep edilmedi bizden. yumurta toplama ve transfer için bir tutar ve embriyoların bir yıllık dondurma ücreti olarak bir tutar ödedik. bahçeci çok bilinen bir klinik ve eminim işlerinde iyilerdir fakat belli ki gerçekten çok maliyetli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?