Bahceci tup bebek

Sizde rahim dinleme oldumu ? Bilmiyorumkı banada gerçi komik geldı öğle istemekleri , ama ne yaparsın ıstyınce verıyorsun mecbur
Öyle düşünme bence çünkü ilaçlar falan çok yoruyor iki ay dinlenmesi mantıklı bence yani kime sorsan aynı şekilde mus

Sizde rahim dinleme oldumu ? Bilmiyorumkı banada gerçi komik geldı öğle istemekleri , ama ne yaparsın ıstyınce verıyorsun mecbur
evet evet, taze transfer yapılmadı bana da. toplamadan sonra iki regl dönemi bekliyoruz, şu an ikinciyi bekliyoruz hatta transfer sürecine başlamak için. çok haklısınız, istenince her şeye tamam olunuyor maksat evlat sahibi olmak olduğu için. bu durumu da biraz kullanıyor zaten klinikler hastaneler. çok üzücü.

Evet artık yumurta toplamış olay bitmiş nasıl vermıycrm diyesınkı işde inansın zayf noktaasında turyılwr mecbur , bende toplandı diğer regl yapıldı , sizde dınleme surecı 2 ay olcak ınshAllah güzel geçer güzel haberler alırsınız

Bende Mehmet reşit beye gidiyorum öyle bahsettiğiniz gibi bişeyle karşılaşmadım. Her hastaya farklı oluyor heralde hiperaktif bir doktor ama bişey sorduğumuzda detaylı kafamızdaki şeyleri biz sordukça tane tane anlattı

Oldunzmu transfer ?

Böyle şikateçi nedenım her randevuda 1 dakıka görüyürsun ne soryosun sorun deyil diyor ama sonda negatıf aldık cevap

Merhaba benim yumurtalar toplandı embriyo oluştu biopsi alındı şuan NGS testine gönderildi embriyolar. Sonucun çıkmasını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…