- Konu Sahibi ayseggglll
-
Çok iyi ınshAllah güzel haberler alarsınız tutnurlwt güzelce , kaç tane transfer edilcekİste ama bahcecide çok şükür 9 tane dondurulmuş var şu an 5 tana 5.gun 4 tane 6. Gün embiriyorusu
Bir tane yaşım 27 olduğu için iki tane olmiyorÇok iyi ınshAllah güzel haberler alarsınız tutnurlwt güzelce , kaç tane transfer edilcek
Tedavi oldunuz mu yarım mi kaldı ne oldu ki ?Mehmet reşite gittim eşim dışarda dakika tuttu 1 dakika kalmadı yanımızda asla umutlarımızda çöpe düştü korkunç iğrenç
Öyle düşünme bence çünkü ilaçlar falan çok yoruyor iki ay dinlenmesi mantıklı bence yani kime sorsan aynı şekilde musSizde rahim dinleme oldumu ? Bilmiyorumkı banada gerçi komik geldı öğle istemekleri , ama ne yaparsın ıstyınce verıyorsun mecbur
evet evet, taze transfer yapılmadı bana da. toplamadan sonra iki regl dönemi bekliyoruz, şu an ikinciyi bekliyoruz hatta transfer sürecine başlamak için. çok haklısınız, istenince her şeye tamam olunuyor maksat evlat sahibi olmak olduğu için. bu durumu da biraz kullanıyor zaten klinikler hastaneler. çok üzücü.Sizde rahim dinleme oldumu ? Bilmiyorumkı banada gerçi komik geldı öğle istemekleri , ama ne yaparsın ıstyınce verıyorsun mecbur
Evet artık yumurta toplamış olay bitmiş nasıl vermıycrm diyesınkı işde inansın zayf noktaasında turyılwr mecbur , bende toplandı diğer regl yapıldı , sizde dınleme surecı 2 ay olcak ınshAllah güzel geçer güzel haberler alırsınızevet evet, taze transfer yapılmadı bana da. toplamadan sonra iki regl dönemi bekliyoruz, şu an ikinciyi bekliyoruz hatta transfer sürecine başlamak için. çok haklısınız, istenince her şeye tamam olunuyor maksat evlat sahibi olmak olduğu için. bu durumu da biraz kullanıyor zaten klinikler hastaneler. çok üzücü.
He bende 35 dı 2 tane konuldu bende olsa 3 derın koyunda 3 konulmuyon)Bir tane yaşım 27 olduğu için iki tane olmiyor
Bizde ilk randevuda kalmışsı 10 dakıkya yakın ama sonra öğle 1 dakıka , ama il raneevuda kaldıMehmet reşite gittim eşim dışarda dakika tuttu 1 dakika kalmadı yanımızda asla umutlarımızda çöpe düştü korkunç iğrenç
Oldunzmu transfer ?Bende Mehmet reşit beye gidiyorum öyle bahsettiğiniz gibi bişeyle karşılaşmadım. Her hastaya farklı oluyor heralde hiperaktif bir doktor ama bişey sorduğumuzda detaylı kafamızdaki şeyleri biz sordukça tane tane anlattı
Böyle şikateçi nedenım her randevuda 1 dakıka görüyürsun ne soryosun sorun deyil diyor ama sonda negatıf aldık cevapBende Mehmet reşit beye gidiyorum öyle bahsettiğiniz gibi bişeyle karşılaşmadım. Her hastaya farklı oluyor heralde hiperaktif bir doktor ama bişey sorduğumuzda detaylı kafamızdaki şeyleri biz sordukça tane tane anlattı
Ya çok saçma kim ne kdr istoyotsa koysun alla alla riski kabul ediyoruz belkiHe bende 35 dı 2 tane konuldu bende olsa 3 derın koyunda 3 konulmuyon)
Evet negatif sonuç oldu kalan embriyomu transfer ettiricem haftayaOldunzmu transfer ?
SlmSlm herkese bahcecide tup bebek yaptıranlar hangi asamadasiniz şu an biraz konuşalım mı çok heyecanliyim
Kaçıncı deneme acaba sıkıntı neydiMerhaba benim yumurtalar toplandı embriyo oluştu biopsi alındı şuan NGS testine gönderildi embriyolar. Sonucun çıkmasını bekliyorum
Hayırlısıyla olur inşallahMerhaba benim yumurtalar toplandı embriyo oluştu biopsi alındı şuan NGS testine gönderildi embriyolar. Sonucun çıkmasını bekliyorum
Araşdırdım kıbrısda başka ülkelerde 3 tane koyuluyo birde yaşda aslı deyil ne zaman istersenYa çok saçma kim ne kdr istoyotsa koysun alla alla riski kabul ediyoruz belkiçoğul gebelik olmasın diye sanırım o yüzden
Bende ilk denemede negatıf oldu şimdi regl olmayı beklıyorum bende donmus embyon var onu yapcam , pekı negatıfden ne kadar bekledınız ara vermeyı ?Evet negatif sonuç oldu kalan embriyomu transfer ettiricem haftaya
Bebenin pesinde kosma aşamasından selamSlm herkese bahcecide tup bebek yaptıranlar hangi asamadasiniz şu an biraz konuşalım mı çok heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?