- Konu Sahibi ayseggglll
Selam bahçecıdemı? Beren teste gonderıldıkl ?Merhaba benim yumurtalar toplandı embriyo oluştu biopsi alındı şuan NGS testine gönderildi embriyolar. Sonucun çıkmasını bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam bahçecıdemı? Beren teste gonderıldıkl ?Merhaba benim yumurtalar toplandı embriyo oluştu biopsi alındı şuan NGS testine gönderildi embriyolar. Sonucun çıkmasını bekliyorum
Ayyy ne güzel sağlıkla büyütün , bize kismet doktorunuz kimdı ?Bebenin pesinde kosma aşamasından selam![]()
Valla ben hic olumsuz bisey yasamadim. Cok sukur bebegimi de kucagima aldimBen bahceciye büyük Bi umutla gitmiştim ama doktorun bilgisizliği ve aşırı para düşkünü bir kurum oldugunu düşünüyorum acaba gidenlerde bu şekilde görüyor mu
Ebru özturkAyyy ne güzel sağlıkla büyütün , bize kismet doktorunuz kimdı ?
Ben de ebru öztürk e gitmeyi düşünüyorumEbru özturk![]()
Bende ılk Mehmet hocayalA Ebru Hoca arasında kaldım instagrama bakıb Mehmet hocaya gitdimEbru özturk![]()
Insallah sonuc pozitif olurBende ılk Mehmet hocayalA Ebru Hoca arasında kaldım instagrama bakıb Mehmet hocaya gitdim
Dogru bi tercihBen de ebru öztürk e gitmeyi düşünüyorum
Ilk negatıf oldu şimdi 2 cıye hazırlanıyorumInsallah sonuc pozitif olur![]()
Yani hastanın kararı olmalı bu benceAraşdırdım kıbrısda başka ülkelerde 3 tane koyuluyo birde yaşda aslı deyil ne zaman istersen
Aa ne güzel surecini kısaca anlatir misinBebenin pesinde kosma aşamasından selam![]()
Diğer ülkelerde öğle burda yaş sınırıladırlması embyon sınıldırmasıYani hastanın kararı olmalı bu bence
ilaçları bıraktıktan sonra 1 hafta içinde adet oldum adetin 2,3 günü muayene gittim tekrardan ara vermeden transfer için hazırlığa başladıkBende ilk denemede negatıf oldu şimdi regl olmayı beklıyorum bende donmus embyon var onu yapcam , pekı negatıfden ne kadar bekledınız ara vermeyı ?
Aslında banda öğledidiler ama yılbaşı için yurt dışına çıkcam , hem moralım yerıne gelsın hemde dedım vucudum 1 ay dinlesin karnımda morluk da yer yokilaçları bıraktıktan sonra 1 hafta içinde adet oldum adetin 2,3 günü muayene gittim tekrardan ara vermeden transfer için hazırlığa başladık
Hayırlı olsun ınshAllah bu sefer mutlu güzel hayrlı haberler alınilaçları bıraktıktan sonra 1 hafta içinde adet oldum adetin 2,3 günü muayene gittim tekrardan ara vermeden transfer için hazırlığa başladık
2.denemede oldu bizim. Ilki taze transferdi. Ikincisi ise donmuş embriyo. 5.gune bi tane embriyo ulaşmıştı. Oda tuttu cok sukur. Bizde sorun sperm sayisi idi bende herhangi bisey yoktu.2.denem3de rahim dinlendirme de yapildi.Aa ne güzel surecini kısaca anlatir misin
2. Denemem. İlk deneme başkent üniversitesinde yaptım doktorum çok iyiydi ama transfer masasından kendim kalktım sedyeye odaya geçtim 10 dk yattım kalkabilirsiniz dediler oyuzden tutmadı bence kalitesi 5AA di embriyonun.Kaçıncı deneme acaba sıkıntı neydi
Evet Ankara bahçeci de . Normalde bizim eş olarak genetik problemimiz yok ama tekrareden kayıplardan dolayı NGS yapılsın istedik daha başarılı sonuç aliniyormus.Selam bahçecıdemı? Beren teste gonderıldıkl ?
Ben umut bahçceci altunzade , bende ilk deneme eşimde spermde morfolojo bozuklugu var , kımysal gebelık oldu ılk . 2 cı yapcagız 2 ay sora , genetıye yok yolamadı doktor 3 denemede yoluyoruq dedıEvet Ankara bahçeci de . Normalde bizim eş olarak genetik problemimiz yok ama tekrareden kayıplardan dolayı NGS yapılsın istedik daha başarılı sonuç aliniyormus.
Sizin tedaviniz nerede sizde sorun neydi genetik probleminiz varmi
İnşallah rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasınHayırlı olsun ınshAllah bu sefer mutlu güzel hayrlı haberler alın![]()