• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahceci tup bebek

Bende ilk denemede negatıf oldu şimdi regl olmayı beklıyorum bende donmus embyon var onu yapcam , pekı negatıfden ne kadar bekledınız ara vermeyı ?
ilaçları bıraktıktan sonra 1 hafta içinde adet oldum adetin 2,3 günü muayene gittim tekrardan ara vermeden transfer için hazırlığa başladık

ilaçları bıraktıktan sonra 1 hafta içinde adet oldum adetin 2,3 günü muayene gittim tekrardan ara vermeden transfer için hazırlığa başladık
Aslında banda öğledidiler ama yılbaşı için yurt dışına çıkcam , hem moralım yerıne gelsın hemde dedım vucudum 1 ay dinlesin karnımda morluk da yer yok

Aa ne güzel surecini kısaca anlatir misin
2.denemede oldu bizim. Ilki taze transferdi. Ikincisi ise donmuş embriyo. 5.gune bi tane embriyo ulaşmıştı. Oda tuttu cok sukur. Bizde sorun sperm sayisi idi bende herhangi bisey yoktu.2.denem3de rahim dinlendirme de yapildi.

Kaçıncı deneme acaba sıkıntı neydi
2. Denemem. İlk deneme başkent üniversitesinde yaptım doktorum çok iyiydi ama transfer masasından kendim kalktım sedyeye odaya geçtim 10 dk yattım kalkabilirsiniz dediler oyuzden tutmadı bence kalitesi 5AA di embriyonun.
Gebe kalmaya bir sıkıntım yokdu. 1 düşük yaptım 2 dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı dış gebelikde. Diş gebelik tekrarladığı için ve tüpler de hasar oluştuğu için tüp bebek yaptırıyoruz yine dış gebelik oluşmasın diye

Selam bahçecıdemı? Beren teste gonderıldıkl ?
Evet Ankara bahçeci de . Normalde bizim eş olarak genetik problemimiz yok ama tekrareden kayıplardan dolayı NGS yapılsın istedik daha başarılı sonuç aliniyormus.
Sizin tedaviniz nerede sizde sorun neydi genetik probleminiz varmi

Evet Ankara bahçeci de . Normalde bizim eş olarak genetik problemimiz yok ama tekrareden kayıplardan dolayı NGS yapılsın istedik daha başarılı sonuç aliniyormus.
Sizin tedaviniz nerede sizde sorun neydi genetik probleminiz varmi
Ben umut bahçceci altunzade , bende ilk deneme eşimde spermde morfolojo bozuklugu var , kımysal gebelık oldu ılk . 2 cı yapcagız 2 ay sora , genetıye yok yolamadı doktor 3 denemede yoluyoruq dedı

Back
X