Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci umut tüp bebek ( başarı hikayeleri) için bilgilerinize ihtiyaç var kızlaar

BAHÇECİ UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ NASIL BİR KURUMDUR?

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
slm kızlar ben de başarı öykümü paylaşmak istedim bahçeci umutta yaptırdım ilk denememdi ve çok şükür ikizlerime hamile kaldım şimdi doğurdum ve bu gun tam 3 aylık oldular.bahçeci umut gerçekten başarılı bir merkezdi...doktorum ulun uluğ du şuan ayrılmış ordan...ama ben çok memnun kaldım...umarım sizlerde olumlu sonuçlarınızı en kısa zamanda alırsınız.....

mrb bende ulun
slm kızlar ben de başarı öykümü paylaşmak istedim bahçeci umutta yaptırdım ilk denememdi ve çok şükür ikizlerime hamile kaldım şimdi doğurdum ve bu gun tam 3 aylık oldular.bahçeci umut gerçekten başarılı bir merkezdi...doktorum ulun uluğ du şuan ayrılmış ordan...ama ben çok memnun kaldım...umarım sizlerde olumlu sonuçlarınızı en kısa zamanda alırsınız.....
mrb öncelikle güle güle büyütün bebeklerinizi maşallah allahım inş bizlerede nasip eder. bende Ulun beyin hastasıyım 2013 yılında 1. denemem negatif sonuclandı tam ikinciye başlarken hocam hastane değiştirdi malesef çok üzüldük . sizin probleminiz neydi kaçıncı gün transferiydi paylaşırmısınız . şimdiden cok tşkler..

Merhaba hanımlar ben umut tüp bebekte çocuk sahibi oldum dondurulmuş embirolarım vardı saklanıyor biliyordum malesefki benim haberim olmadan imha edilmiş yaşım 42 şuan belki bende yumurta yok kardeş istiyordum çocuğuma 4 adet 1 ci klitelerdi yıkıldım resmen o günden beri ağlıyorum umut tüp bebeği düşünürken dikkat edin lütfen
Ah canim cok uzuldum yaa benim de umut tup bebekte tedavi ile bi kizim var dondurulmusun yok hic iki tane dollenmisti sadece, bildigim kadariyla 1 yil ucretsiz sakliyolar sonra sen devam ettirmezsen imha ediliyo senin 1 yil dolmadan mi imha edildi

Merhaba arkadaşlar bende gecen hafta umut tüp bebek merkezinde tedaviye başladim.Doktorum Selen Sezginsoy. Kapidan ilk girdigim andan itibaren bende hep pozitif izlenim birakti bu merkez. Doktorundan, hemsiresine hatta bankoda gorevli arkadaslara kadar kendinizi iyi hissetmeniz icin elinden geleni yapiyorlar.Formlardan okadar cok yorum okudumki acaba abartiyorlarmi diye dusunurken soylenenlerin az bile oldugunu dusunmeye basladim. Dogrusunu soylemek gerekirse Selen hanimin isinde gayet basarili oldugunu biliyordunda ilgi ve alakasi bekledigimden cok daha iyi olucagini dusunmemistim. Guleryuzlu, mutevazi, en onemliside cok sabirli. muayneden cikarken aklinizda tek bir soru isareti bile kalmiyor. Ben cok memnunum hem doktorumdan hemde umut tup bebek merkezinden.

Arkadaşlar bende umutta tedavideyim. 4 ay falan önce ulun beyle başladım ama yumurtam döllenmedi iptal oldu. 2. Tedavimde selen hanımı tercih ettim ve çok memnunum. Yumurtam döllendi donduruldu şimdi transferi bekliyorum inşallah bu ay olacak allahın izniyle bebişimi alacağım kucağıma.

Back
X