Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci umut tüp bebek ( başarı hikayeleri) için bilgilerinize ihtiyaç var kızlaar

BAHÇECİ UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ NASIL BİR KURUMDUR?

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
Hos bulduk canim.bizim problemimiz spermdi o da cok sukur teseyle bulundu ilk denemede olur diyoduk tutmayinca genetik testi yapildi pihtilasma cikti. 2. Denememde iki dondurulmus embriyo koyuldu igne kullanmama ragmen yine olmadi 3.yu deneyelim dedi doktor o da malesef tutmadi doktorla gorusmeye gittigimizde bakalim nasil bir yol cizecegiz hazirandan beri azimle deniyorum ins hayirlisiyla olur

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz canım
Sizin sıkıntınız nedir?

Allah bizi inşallah sonun sevindirecek. Sabırla ve azimle o günü bekleyeceğiz inşallah.
Hos bulduk canim
Bizim sperm problemimiz vardi canim o da cok sukur teseyle bulundu ilk deneme olur diyoduk tutmadi genetik testi yapildi kan pihtilasmasi cikti 2. Denemede 2 dondurulmus embriyo koyuldu yine olmadi 3.yu deneyelim dedi doktorum yine 2 embriyo koyuldu o da olmadi bakalim doktorum ne diycek gorusmeye gidicez

Merhaba arkadaşlar bende bahceci ile yola basladım doktorum aytun hanım kendisinin enerjisi bana cok büyük destek oldu ve onda karar kıldık.
Cumartesi görüşmem var kendisiyle kaç gunde bir gidiliyor yumurta toplama işleminden önce neler yapılıyor onu merak edıyorum yardımcı olursanız sevinirim .

Hos bulduk canim
Bizim sperm problemimiz vardi canim o da cok sukur teseyle bulundu ilk deneme olur diyoduk tutmadi genetik testi yapildi kan pihtilasmasi cikti 2. Denemede 2 dondurulmus embriyo koyuldu yine olmadi 3.yu deneyelim dedi doktorum yine 2 embriyo koyuldu o da olmadi bakalim doktorum ne diycek gorusmeye gidicez

Allah yardımcınız olsun inşallah. Allah'ın izniyle 4.de kavuşursun yavruna. :)
Bizimde sebepsiz infertiliteymiş. İlk denememiz olacak inşallah. Doktorum süleyman bey dediki ilkte tutmazsa genetiğe bakarız dedi. Hiç sorun görünmezken olmuyorsa genetiğe bağlı olabiliyormuş. İnşallah ilk denemede olur hayırlısıyla. Bir gün hepimiz cici bici anneler olacağız inşallah. Seneye anneler gününü bizde kutlarız inşallah. :))

Merhaba arkadaşlar bende bahceci ile yola basladım doktorum aytun hanım kendisinin enerjisi bana cok büyük destek oldu ve onda karar kıldık.
Cumartesi görüşmem var kendisiyle kaç gunde bir gidiliyor yumurta toplama işleminden önce neler yapılıyor onu merak edıyorum yardımcı olursanız sevinirim .

Adetin 2. ya da 3. Gunu gidiyosun doktor muayenesinden sonra ignelere basliyosun 5 gun sonra yumurta takibine gidiyosun gelisimine bakiliyo sonra 3 gun sonra gidiyosun tekrar bakiliyo sonra 2 gun arayla bakiliyo daha sonra catlatma ignesi veriliyo onu yaptiktan 35 36 saat icinde yumurta toplama islemi yapiliyo canim

Allah yardımcınız olsun inşallah. Allah'ın izniyle 4.de kavuşursun yavruna. :)
Bizimde sebepsiz infertiliteymiş. İlk denememiz olacak inşallah. Doktorum süleyman bey dediki ilkte tutmazsa genetiğe bakarız dedi. Hiç sorun görünmezken olmuyorsa genetiğe bağlı olabiliyormuş. İnşallah ilk denemede olur hayırlısıyla. Bir gün hepimiz cici bici anneler olacağız inşallah. Seneye anneler gününü bizde kutlarız inşallah. :))

Ins canim hakkinda hayirlisi olsun gercekten kolay degil ama pozitif ol doktoruna guven gercekten islerini hakkiyla yapiyolar ins karsilasiriz :) bi aksilik olmazsa bende dondurulmusla deniycem tekrar

Merhaba
Benimde ilk görüşmem dündü. Tedaviye başlamadım henüz. (Umut tüp bebekte tedavi görenler)bu topiğe bakarsan umut tüp bebekde işlem gören arkadaşlar var.onlar çok bilgili canım

adetin 2. Ya da 3. Gunu gidiyosun doktor muayenesinden sonra ignelere basliyosun 5 gun sonra yumurta takibine gidiyosun gelisimine bakiliyo sonra 3 gun sonra gidiyosun tekrar bakiliyo sonra 2 gun arayla bakiliyo daha sonra catlatma ignesi veriliyo onu yaptiktan 35 36 saat icinde yumurta toplama islemi yapiliyo canim

cok tesekkur ederim ben cumartesi gidicem ama bugun yarın sanki adet olucakmışım gibi acaba ozaman muayenede karından mı bakılır merak ettım

Ins canim hakkinda hayirlisi olsun gercekten kolay degil ama pozitif ol doktoruna guven gercekten islerini hakkiyla yapiyolar ins karsilasiriz :) bi aksilik olmazsa bende dondurulmusla deniycem tekrar

İnşallah canım. Sağlıklı ve çifter çifter gelsinler inşallah.
Ben ocak başında başlayacağım inşallah. Seninde ayne zanlardaysa mutlaka karşılaşırız.
:)
Kaç yaşındasın

cok tesekkur ederim ben cumartesi gidicem ama bugun yarın sanki adet olucakmışım gibi acaba ozaman muayenede karından mı bakılır merak ettım

Rica ederim
Adetinin 3. Günü gidiyorsan alttan muayene oluyorsun. Mühim olan adetliyken görmek. Ve alttan kontrol ediliyor.

İnşallah canım. Sağlıklı ve çifter çifter gelsinler inşallah.
Ben ocak başında başlayacağım inşallah. Seninde ayne zanlardaysa mutlaka karşılaşırız.
:)
Kaç yaşındasın

Negatifimi yeni ogrendim gorusmeye gittigimiZde belli olcak canim 2 adet suresi gecmesi gerekiyo ssbirsizlikla bekliycem artik. Ben 22 yasindayim sen

Negatifimi yeni ogrendim gorusmeye gittigimiZde belli olcak canim 2 adet suresi gecmesi gerekiyo ssbirsizlikla bekliycem artik. Ben 22 yasindayim sen

Hayırlısı olsun canım.
Oyy çok gençsin canım.kaç yaşında evlendinde tedaviye başladın . Maşallah sana :))
Ben kazık kadar oldum :)) 33 yaşındayım canım.

Hayırlısı olsun canım.
Oyy çok gençsin canım.kaç yaşında evlendinde tedaviye başladın . Maşallah sana :))

19 da evlendim evlendikten 2 sene sonra esimin azosperm oldugunu ogrendim hazirandan beri inatla pesini birakmadim olana kadar ugrascam ins. Sen kac yildir ugrasiyosun İnshayirli haberlerini alirim rabbim isteyen herkese versin

19 da evlendim evlendikten 2 sene sonra esimin azosperm oldugunu ogrendim hazirandan beri inatla pesini birakmadim olana kadar ugrascam ins. Sen kac yildir ugrasiyosun İnshayirli haberlerini alirim rabbim isteyen herkese versin

Aminnnn inşallah.
Ben evlendiğim günden beri korunmuyorum.olmadı 1 yıl sonra başladım doktor gezmelerine.3 yıllık evliyim. 2 kez aşılama oldu tutmadı. Hayırlısı bakalım tüp bebekte başarılı olacakmıyız.

Hayırlısı olsun canım.

19 yasinda evlendim evlendikten 2 sene sonra esimin azosperm oldugunu ogrendik hazirandan beri pesini birakmiyorum iste. Sen ne zamandir ugrasiyosun

Aminnnn inşallah.
Ben evlendiğim günden beri korunmuyorum.olmadı 1 yıl sonra başladım doktor gezmelerine.3 yıllık evliyim. 2 kez aşılama oldu tutmadı. Hayırlısı bakalım tüp bebekte başarılı olacakmıyız.

Msjlarda karisillik oldu kbakma :) ins olur moralini yuksek tut sadece sen elinden geleni yap hakkinda hayirliysa nasip olucaktir zaten sana

Kızlar ben cok heyecanlıyım anlatamam okdr merak edıyorum kı sonuç ne olucak ne bıtıcek urkuyorum bu tup bebekten....allah herseyin hayırlısını versin hepimize

Back
X