Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci umut tüp bebek ( başarı hikayeleri) için bilgilerinize ihtiyaç var kızlaar

BAHÇECİ UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ NASIL BİR KURUMDUR?

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
evet canım. Doktorum süleyman bey.çok içten çok şeker biri maşallah. Bende çok heyecanlıyım. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah. Bol dua lazım bize

evet karnım ağrıyor resmen yarın birkaç testim var cumartesi günü görüşmeye gidicem ama okadar heyecanlıyım ki sankı yarın olucakmış gıbı hersey:))))

evet karnım ağrıyor resmen yarın birkaç testim var cumartesi günü görüşmeye gidicem ama okadar heyecanlıyım ki sankı yarın olucakmış gıbı hersey:))))

:))
Ben dün öyleydim canım :) sanki doğuma gidiyorum. Eşim şaştı kaldı. :) doktora soracağım şeyleri bile unuttum. Hatta kekeledim. :)))
Bir gün bizde o mucize kavuşmayı yaşayacağız hayırlısıyla inşallah.

:))
ben dün öyleydim canım :) sanki doğuma gidiyorum. Eşim şaştı kaldı. :) doktora soracağım şeyleri bile unuttum. Hatta kekeledim. :)))
bir gün bizde o mucize kavuşmayı yaşayacağız hayırlısıyla inşallah.

acaba herkez benim gibi mi diye merak ediyordum demek bunu yasayan herkez boyleymiş ultrasondaki kontrolden bile korkuyorum malesef kasıyorum kendimi

acaba herkez benim gibi mi diye merak ediyordum demek bunu yasayan herkez boyleymiş ultrasondaki kontrolden bile korkuyorum malesef kasıyorum kendimi

korkma canım kasılmada rahat ol.
büsüreç uzun ve sıkıntılı oluyor o yüzden fazla stres yapmak yokkk.:20:

merhaba kızlar
cumartesı gunu kontrolum super geçti harıka bır doktor aytun hnm sımdı regl olmayı beklıyıorum ama maalesef nerdeyse 6 gun gecıktım stresten sanırım olsamda baslasam artık....

merhaba kızlar
cumartesı gunu kontrolum super geçti harıka bır doktor aytun hnm sımdı regl olmayı beklıyıorum ama maalesef nerdeyse 6 gun gecıktım stresten sanırım olsamda baslasam artık....

Tüm ekip harika. :) Allah yardımcımız olsun. Stres yapma iyi olacak herşey inşallah. Stres değilde bebek olmasın gecikme nedeni.. :) bi test yapsan mı acaba

malesef test sonucum negatif
tarlusal verdi doktorum günde 3 defa içtim bugun bitti
ama hiç adet belirtisi yok onuda STRES yaptım ne zaman olurum bılmıyorum

Hayırlısı olsun canım. Ama baya bi gecikmiş adetin. Normaldede bu kadar gecikir mi?

daha önceler gecikirdi ama busene hep gunu gunune oldum ilk defa boyle oldu
umarım adet söktürücü işe yarar yoksa ben kafayı yicem bu gidişle ....

Sabır canım. Psikolojik olarak kedimizi çok etkiliyoruz ondan böle oluyor. Bak nedicem. Umut tüp bebek merkezinde tedavi gören hatunların bi topiği var bende ordayım. Oraya gel istersen. :) her hafta en az 1 tane hamile haberi var. İnsana umut veriyor bu topik. :) linki kopyalıyorum.geçen hafta 3 tane umut tüp bebek merkezinden hamiş çıktı. :))))

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...bebek-tedavisi-gorenler-724.html#post33120261

sabır canım. Psikolojik olarak kedimizi çok etkiliyoruz ondan böle oluyor. Bak nedicem. Umut tüp bebek merkezinde tedavi gören hatunların bi topiği var bende ordayım. Oraya gel istersen. :) her hafta en az 1 tane hamile haberi var. Insana umut veriyor bu topik. :) linki kopyalıyorum.geçen hafta 3 tane umut tüp bebek merkezinden hamiş çıktı. :))))

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...bebek-tedavisi-gorenler-724.html#post33120261

canım benım cok sagol buna ihtiyacım vardı hmn geliyorum:34:

Hamileyiiiiiiim şükürler olsun Allah ıma. Darısı başınıza.umut tüp bebek ve ULUN Beye çookkk teşekkür ederim. ...

Merhaba hanımlar ben umut tüp bebekte çocuk sahibi oldum dondurulmuş embirolarım vardı saklanıyor biliyordum malesefki benim haberim olmadan imha edilmiş yaşım 42 şuan belki bende yumurta yok kardeş istiyordum çocuğuma 4 adet 1 ci klitelerdi yıkıldım resmen o günden beri ağlıyorum umut tüp bebeği düşünürken dikkat edin lütfen

Back
X