Bahceci umut tupbebek merkezi bulent erol

Merhaba eşiminde 1 tese geçmişi var. şuan bülent erolda tedavi görüyor. tekrar tese diyecek bize muhtelelen ama eşim tese istemiyor. herkesin gittiği a life hastanesinde mesut tül hoca varmış. normal çıkış için uğraşıyormuş. bence öncelik orayı deneyin. 10 mayısta bizde alife da başlıcaz tedaviye. eşimin patoloji sonucu sertoli cell gelmişti.

çok şey sordu size kusura bakmayın. ben trabzondan istanbula gideceğim. 27 mayısta randevu aldım bulent erol beye , dönüş biletimide almayı planlıyorum. bir gün içinde hallediliyor mu tedavinin ilk aşaması hani yarın şunuda yapın bunuda yapın oluyor mu? ilaç önerirse hemen o anda almak durumunda mıyız nasıl ilerliyor ilk süreç

Estağfurullah o nasıl laf sorun tabikide. Yani aslında ilk aşamada eğer bütün testlerinizi gitmeden yaptıysanız sadece nasıl bir yol izleyeceğiniz konuşuyor ilaç tedavisi ise Zaten eczaneden veya verdiği firmaya göre sipariş edebiliyorsunuz bu arada esinizde sorun neydi yani azosperm sebebi ne çünkü eşim mikro tese oldu Bülent hoca da fakat sperm bulunmadı ve hiç umutlu konuşmadı en ufak hücre dâhi yok dedi patoji sonucunu sertoli cell onlay olarak geldi şimdi kafanızı karıştırmak gibi olmasın kesinlikle ama hemen mikro tese olmayın derim bizim gibi anı karat alıp bu hattaya düşmeyin tabi sizin sorun ne şuan bilmiyorum fakat en son çareniz mikro tese olsun

Merhabalar benim eşim de 22 Nisan'da mikro tese oldu Bülent hocada bizim patoloji sonucu da aynısı geldi ve Bülent hoca hiç umutlu konuşmadı açıkçası zor dedi 6 ay sonra gelin konuslaim falan dedi kök hücre tedavisi bekleyelim falan fakat celalettin Peru bana önerdiler bu süre zarfında oda horman iğneleri ve fototerapi ile doğal çıkışlar yapabiliyorums size önerim lütfen ani kararla mikro tese olmayın hemen Instagram hesabından celalettin Peru inceleyin derim

merhabalar ben de yarın emsey de başlıyorum inşallah elinde kalmış ilaç olan var mı ? özellikle gonal-f ?

eşimin 1 tese ameliyatı olmuştu zaten bize de hiç umutlu konuşmadı ama alife hastanesinde o kadar çok sertoli cell patoloji sonucu olup tedaviyle normal çıkışı olan. o yüzden bizde yarın ankaraya gidicez ilk seviyemizi ögrenicez sonra tedaviye başlıcaz 2 teseyi en en son çare olarak düşünüyorum herşeyi denedikten sonra

Evet bizimde aynı celalettin Peru giymeyi düşmüyoruz bizde sizin Mesut tülü seçme nedensiz ne acaba aslında İstanbul bize de çok uzak mesut hocayı duymamıştım hiç şimdi araştırayım teşekkür ederim

Teşekkür ederim öncelikle. Şöyle bizde azosperm tanısı konuldu hiç çıkıs yok sperm testlerinde genetik test normal çıktı. Mikro tese dusunmuyorum öncesinde trabzonda bulundugum doktor olalım diyor hemen bende ilaç tedavisi istiyorum. Öncelikle ilaç odaklıyım

Evet kesinlikle hemen tese olmayın son çareniz olsun o. Bizimde 0 sperm di ve genetik test falan hepsi normaldi hata FSH değeri ilak azosperm dendiğinde 9 di sonra ilaçlar kulandi 13 yükseldi şuan test yapamadık ama kesin yükselmiştir lütfen bizim gibi anı karar vermeyin iyi araştırın

O
Bende celalettin peruya gidecektim burdaki bir kaç yorumla bülent erol odaklı oldum. Suan bilemedim
bülent erola randevu aldım sizlede gorusmustuk hatta süreç iyi gidiyor gibiydi. Celalettin peruyuda çok dusundum sonra burda bi kaç yorumdan sonra bulent erola randevu aldım 27 sine, iptal etmeli miyim sizce? Celalettin peruya mı yonelmeliyim

İlk etapta tese odaklı mı oluyır doktor bey. Celalettin peru için de verdiği doğal şeyleri herkes yiyemiyor falan diyorlardı zorla karar vermistim aklım tekrar cok karıstı

İlk etapta tese odaklı mı oluyır doktor bey. Celalettin peru için de verdiği doğal şeyleri herkes yiyemiyor falan diyorlardı zorla karar vermistim aklım tekrar cok karıstı
Keske biri yolu gosterse ve bizde ilerlesek yol zaten zor birde ne yapacagını bilememek aşırı zor

Kesinlikle kafanızı karıştırmak istemem yani bizde olmadı diye sizde olmayacak diye bir şey yok tabiki naisp nereyse orası olur. Bn sadece bizim gibi olarlnlarin mikro tese de sperm bulunmayan yani daha çok celalettin Peru öneriyorlar çünkü en son çare olarak tese yapıyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Yani sizde süreç nasıl olur bilmiyorum ama genelikle ilaç tedavisi veriyor ilk etapta 3 ay sonar sperm testi istiyor eğer olumsuz olursa tekrar 3 ay dhaa 6 ayın sonunda tese yapıyor bir de size bir tavsiyem detaylı sperm testi yaptırın İstanbul da Andromed labaratuvarlarinda yapiliyor

Teşekkür ederim hayırlısı inşallah

biz 5 ay bülent erolda tedavi gördük ama hiç bi sonuç alamadık. a life hastanesinde tedaviye başladık şimdi . seviyemiz sc1 çıktı . bülent bey bize hatta herkese aynı tedaviyi uyguluyor. değerlerin onun için pek de önemi yok. klomen menupin ve nuteks. ama mesut tül e gittik bütün kan testlerine göre ilaç verdi . kan sulandırıcı iğne tedavisi falan verdi 45 gün sonra tekrar gidicez. bülent bey bize 3 ay ilaçları kullanın gelin dedi. takibi bile yok tese odaklı. ameliyat olarak evet bence en iyisi ama tedavi için değil.

Eşimde 6 ay ilaç tedavisi gördü aynı ilaçları kullandı mikro tese oldu fakat sperm bulunmadı patoloji sonucu geldi sertoli cell dedi çok unutlu konuşmadı kısacası boşuna uğraşmayın dedi bende şuan araştırıyorum celalettin Peru da önerdiler ama İstanbul biraz uzak ve eşim depremden dolayı oraya pek olumlu bakmıyor mecbur kaldığımız için gidelim dedik Mesut tül de duymuştum sizce nasıl eşim genetik fala temiz bir sorun yok fakat 0 sprm ve daha önce hiç detaylı sperm tetsi vermedik şuan ne durumdaisniz Mesut hocayı önerirmisniz

eşimin tese olurken testestorn düşüktü ( 197 ) diğer tüm değerleri olması gerektiği gibiydi. Perunun tedavisi çok pahalı aylık yaklaşık 75.000 tl tutuyor. tam olarak vitaminleri falan alalım derseniz. eşimin de genetik falan temizdi. şuan biz sc1 seviyesine geldik hiç hücre yoktu sertoli cell di patoloji sonucu. sa1 den başlanıyor. şuan iğne tedavisi vitamin ve ilaç tedavisiyle devam ediyor. 40 gün sonra tekrar a life a gidicez. mesut hoca ilgili bir doktor rahatlıkla konusabiliyorsunuz. bilgili de bir doktor bence. sperm testinde çıkan sonucu görmeden ilaç yazmıyor. kişiye özel tedavi uyguluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…