16 Haziran'da randevu aldık nasipse bakalımmuhteleleen zaten çok da ugrastırıcı . sonunda da alamayınca insanın siniri bozuluyo o da ayrı bir durum. ne zaman gidiceksiniz hastaneye
Sizede doğuştan dedi üretim yerinde yok dedi ? Patoloji sonucunuz ne geldi ? Ne önerdi Bülent bey acabaÖncelikle çok geçmiş olsun yani ne diyeceğim bilmiyorum yaa neden Herkes aynı şey söylenmiş benim bı arkadaş da aynı gün oldu onada aynısı denmiş. Şuan mesut tül randevu aldık 16 Haziran'da nasipse oraya gideceğiz inşallah
Bizde çok uğraştım fakat en ufak hücre dâhi yok dedi sanırım doğuştan dedi bu arda bizim genetik testler falan temiz yani bı sorun yok patoloji sonucumuz da sertoli cell geldi Bülent hoca umutsuz konuştu bişi yapmayın dinlenin dedi 6 ay veya 1 yıl sonra yolunuz buraya düşerse gelin bı konuşalım dedi kök hücre tedavisi bekleyelim falan dedi yaa umutsuzdu yaniiiSizede doğuştan dedi üretim yerinde yok dedi ? Patoloji sonucunuz ne geldi ? Ne önerdi Bülent bey acaba
Aynı şeyleri bizim içinde kullandı bilmiyorum bide yumurta büyütme için iğneler vuruluyordum karnım aşırı şiş opu olamadı sperm bulunamadığı ıcın, siz Bülent hocanın ılaclarına devam edıyor musunuz suan pekiBizde çok uğraştım fakat en ufak hücre dâhi yok dedi sanırım doğuştan dedi bu arda bizim genetik testler falan temiz yani bı sorun yok patoloji sonucumuz da sertoli cell geldi Bülent hoca umutsuz konuştu bişi yapmayın dinlenin dedi 6 ay veya 1 yıl sonra yolunuz buraya düşerse gelin bı konuşalım dedi kök hücre tedavisi bekleyelim falan dedi yaa umutsuzdu yaniii
Bende yumuta büyütme falann oldum opu olmadım Zaten iğneler bıraktım diye 5 gün sonra âdet oldum bn eşim ilaç tedavisi görmüyor zaten Bülent hoca ilaç falan vermedi. Başka bir doktor randevu aldık nasipse ona gideceğiz mikro tese de sperm bulunmayan kişilerin genellikle tercih ediyor onuAynı şeyleri bizim içinde kullandı bilmiyorum bide yumurta büyütme için iğneler vuruluyordum karnım aşırı şiş opu olamadı sperm bulunamadığı ıcın, siz Bülent hocanın ılaclarına devam edıyor musunuz suan peki
Öyle umutsuz oldum ki hani artık şey modundayım tamam bizim demek ki çocuğumuz olmayacak modundayım bilmiyorum hiç bir şeye hevesim kalmadı tabiki saglıgımız yerinde olsun en önemli bu ama ınsan mafoluyıor, bu bulduğunuz kışının ücretleri ne boyutta acaba tedavisi nasılBende yumuta büyütme falann oldum opu olmadım Zaten iğneler bıraktım diye 5 gün sonra âdet oldum bn eşim ilaç tedavisi görmüyor zaten Bülent hoca ilaç falan vermedi. Başka bir doktor randevu aldık nasipse ona gideceğiz mikro tese de sperm bulunmayan kişilerin genellikle tercih ediyor onu
Çok haklısınız bende aynı durumdaydım.en çok da eşime üzülüyordum istemsizce kendini suçluyor. Umudunuzu kaybetmeyin lütfenÖyle umutsuz oldum ki hani artık şey modundayım tamam bizim demek ki çocuğumuz olmayacak modundayım bilmiyorum hiç bir şeye hevesim kalmadı tabiki saglıgımız yerinde olsun en önemli bu ama ınsan mafoluyıor, bu bulduğunuz kışının ücretleri ne boyutta acaba tedavisi nasıl
Aa öyle mi evet peruyu duydum ama fiyat olarak zorlayabilir biz İstanbul’da oturuyoruz ankaraya aslında gidilebilir peki siz ne düşünüyorsunuz gerçekten yararlı olur mu vereceği iğneler vs ? Çok örnekte göremedim hep mesaj yoluyla teşekkür edilmiş Mesut hocaya, insan hep korkarak ilerliyor bahceciyede çok para harcandı sizin tese ameliyatınız ne zaman olmuştu ?Çok haklısınız bende aynı durumdaydım.en çok da eşime üzülüyordum istemsizce kendini suçluyor. Umudunuzu kaybetmeyin lütfenpes etmek yok .
Ben iki doktor arasında kararsız kaldım başta celalettin Peru önerdiler ve alanında çok iyi biriymiş sperm bulunmayan insanlarda hormon iğneleri ve takviye edici gıdalarla bazı hastalarda doğal yoldan sperm çıkışı olabiliyormuş fakat maddi yönden çok pahalı yani gitmedim ama burda bir arkadaş gitmişti sanırım ayda nerdeyse 60 bin buluyor dedi Bizim durumumuz da olan biri yani hücre dahi olmayan bazen tedavi süreci bir yıl bulabiliyormus buda madi olarak ciddi rakamlar demek. Sonra Anka da mesut tül var onuda çok önerdiler o madi olarak daha Uygun ve oda ayni şekilde ilaç ve iğne falan veriyormuş biz Mesut hocaya randevu aldık giriş ücreti 1200 dediler sanirim bir de detaylı sperm testi var oda yaklaşık bin beşyüz falan rakam üç aşağı beş yukarı böyle yani celalettin Peru nün üçte biri diyeyim.
Celalettin Peru gitseydik eğer olduki naisp olmadı tekrar bı sürece başlaya bilmek için en az 6 yıl bekleyecek tik çünkü madi olarak anca toparlanır dik ve aynı zamanda eşim İstanbul gelmek çok istemiyor Ankara bize daha yakın diye orayı tercih etik eğer sizin de tekrar deneme gibi bir durumunuz varsa çok gecikmeyin çünkü ordan parça aldıkları için eğer tedaviye erken başlarsak hücre üretimi daha iyi olur diyorlar
Merhaba Mesut hocada doğal gebelik mi oluyor nasıl oluyor acaba suan esınızde spermler var mı ? Bizde Bülent hocaya dün ameliyat olduk olumsuz üretim yeri yok dedi patolojiye gönderdi doğuştan dedi Mesut hocanın tedavi sekıl nasıl surecınız nasıl olacak bahcecıdekı gibi mibiz 5 ay bülent erolda tedavi gördük ama hiç bi sonuç alamadık. a life hastanesinde tedaviye başladık şimdi . seviyemiz sc1 çıktı . bülent bey bize hatta herkese aynı tedaviyi uyguluyor. değerlerin onun için pek de önemi yok. klomen menupin ve nuteks. ama mesut tül e gittik bütün kan testlerine göre ilaç verdi . kan sulandırıcı iğne tedavisi falan verdi 45 gün sonra tekrar gidicez. bülent bey bize 3 ay ilaçları kullanın gelin dedi. takibi bile yok tese odaklı. ameliyat olarak evet bence en iyisi ama tedavi için değil.
Evet bahçeci de biraz pahalıydı yaa 22 nisanda mikro tese oldu eşimAa öyle mi evet peruyu duydum ama fiyat olarak zorlayabilir biz İstanbul’da oturuyoruz ankaraya aslında gidilebilir peki siz ne düşünüyorsunuz gerçekten yararlı olur mu vereceği iğneler vs ? Çok örnekte göremedim hep mesaj yoluyla teşekkür edilmiş Mesut hocaya, insan hep korkarak ilerliyor bahceciyede çok para harcandı sizin tese ameliyatınız ne zaman olmuştu ?
Merhaba, doğal yolla değil yine tüp bebek. ancak tedaviyle 3-5 tane bile olsa sperm çıkışı saglayabiliyor. Eşimin de tese de bulunamadı. patoloji sonucu sertoli cell geldi. ekim ayında tese olmuştu. sa1 seviyesi ile başladık ilk testimizde hicre yok olarak çıktı. iğgne ve takviyelerle sc1 seviyesine geldik. tedavimiz devam ediyor. 8-9 ay sonra mesut hoca çıkış olabilieceğini söyledi. sonra tüp bebek denicez inşallah. bizde 0 dan başladıkk. şuan tam yarıdayız. aylık ilaç masrafımız 25.000 tl tutuyor.Merhaba Mesut hocada doğal gebelik mi oluyor nasıl oluyor acaba suan esınızde spermler var mı ? Bizde Bülent hocaya dün ameliyat olduk olumsuz üretim yeri yok dedi patolojiye gönderdi doğuştan dedi Mesut hocanın tedavi sekıl nasıl surecınız nasıl olacak bahcecıdekı gibi mi
Peki hani oraya gidip olumlu sonuç alabilen var mı hamile kalıp bebeğini kucağına alabilen o kadar umutsuzum ki hoca doğuştan diyince üretim yeri yok diyince dünyam başıma yıkıldı birde tansel kaplandan diye bi dr var biliyor musunuzMerhaba, doğal yolla değil yine tüp bebek. ancak tedaviyle 3-5 tane bile olsa sperm çıkışı saglayabiliyor. Eşimin de tese de bulunamadı. patoloji sonucu sertoli cell geldi. ekim ayında tese olmuştu. sa1 seviyesi ile başladık ilk testimizde hicre yok olarak çıktı. iğgne ve takviyelerle sc1 seviyesine geldik. tedavimiz devam ediyor. 8-9 ay sonra mesut hoca çıkış olabilieceğini söyledi. sonra tüp bebek denicez inşallah. bizde 0 dan başladıkk. şuan tam yarıdayız. aylık ilaç masrafımız 25.000 tl tutuyor.
bülent hoca da 5 ay tedavi gördük biz sonra mesut tüle geçtik. mesut tul daha açıklayacı sekilde konusuyor. kişiye göre tedavi uyguluyor. bülent hoca gibi herkese klomen nuteks menupin vermiyo
Hayırlısı olsun inşallah ben çok korkuyorum tekrar bir tedaviye başlamaya eşimde artık Bülent hocanın o klomen vs kullanmaktan çok sıkıldı Sımdı tekrardan hormon iğneleri vs bılemıyorum iyi mi olur kötü mü olur hanı sonuç alan hamıle olan var mı acaba ? Bide tansel kaplancan diye bırısı daha varmış bılıyor musunuz16 Haziran'da randevu aldık nasipse bakalım
Öncelikle sağ olun Allah razı olsunHayırlısı olsun inşallah ben çok korkuyorum tekrar bir tedaviye başlamaya eşimde artık Bülent hocanın o klomen vs kullanmaktan çok sıkıldı Sımdı tekrardan hormon iğneleri vs bılemıyorum iyi mi olur kötü mü olur hanı sonuç alan hamıle olan var mı acaba ? Bide tansel kaplancan diye bırısı daha varmış bılıyor musunuz
Anladım peki ne zaman gideceksiniz Mesut hocaya nasıl randevu aldınızÖncelikle sağ olun Allah razı olsundilerim Rabbim en kısa zamanda hepimize hayırlı haberler vermeyi nasip eder. dediğiniz doktoru hiç duymadım araştırayım biraz. Çoğu kişi zaten Mesut tül ve Celaleddin peru'yu önerdi. Bu kulüpte de bir kişinin gidip çocuğu olduğunu yazmıştı. Hatta hikayesi beni çok etkilemişti sanırım azospermi Umut dolu hikâyem di başlık o da aynı bizim durumumuzdaymış en son Kıbrıs'a gitmeyi düşünmüş ama burada bir kişinin önerisiyle Mesut hoca'ya gitmiş ve çocuğu olmuş.
Nasip olursa 16 Haziran'da gideceğiz a layf aradım mesut tül için randevu aldım Etimesgut da zaten kendisi. Öncelikle detaylı sperm testi verecek eşim orda saat 9 randevu aldım doktor randevusu da öğleden sonra saat ikiye aldım maksat sonuçlar falan çıksın ona göre görüşme yapalım dedikAnladım peki ne zaman gideceksiniz Mesut hocaya nasıl randevu aldınız
İstanbul’da oturuyoruz siz nereden oturuyorsunuz zor olur mu acaba gidip gelmek bilemedim ve tüp bebek olacak diyelim hayırlısıyla o merkezde heralde kadında devam ediyor degıl mıNasip olursa 16 Haziran'da gideceğiz a layf aradım mesut tül için randevu aldım Etimesgut da zaten kendisi. Öncelikle detaylı sperm testi verecek eşim orda saat 9 randevu aldım doktor randevusu da öğleden sonra saat ikiye aldım maksat sonuçlar falan çıksın ona göre görüşme yapalım dedik
Bizde Malatya da oturuyoruz bizim için de İstanbul gidip gelemek çok zordu. Zaten 45 günde bir oluyormuş sanırım görüşme sperm tetsi verme yani seveye öğrenmek için.İstanbul’da oturuyoruz siz nereden oturuyorsunuz zor olur mu acaba gidip gelmek bilemedim ve tüp bebek olacak diyelim hayırlısıyla o merkezde heralde kadında devam ediyor degıl mı
Peki bahcecide ki gibi mi olursa eğer ınsallah hani aynı zamanda mı başlamayı düşünürsünüz esınızle yumurta büyütme ıslemlerıne yoksa sperm bulunduktan sonra mı başlarsınız yumurta büyütme ıslemlerıneBizde Malatya da oturuyoruz bizim için de İstanbul gidip gelemek çok zordu. Zaten 45 günde bir oluyormuş sanırım görüşme sperm tetsi verme yani seveye öğrenmek için.
Tüp bebek merkezi zaten orda devam edilebiliyor ama açıkçası sürece tam hakim değilim henüz başladık diye bakalım gitigimizde başka merkeze taşıma imkanımız varmı spermleri diye de soracağım
Sperm bulunduktan sonra başlarım zaten hani kaç ay sürer tedavi beli değil orda da öyle ilerliyormus bildiğim kadarıyla önce sperm sonra yunurta büyütme hem tekrar olmasa neden boşu boşuna okadar iğne ilaç kullanayım kiPeki bahcecide ki gibi mi olursa eğer ınsallah hani aynı zamanda mı başlamayı düşünürsünüz esınızle yumurta büyütme ıslemlerıne yoksa sperm bulunduktan sonra mı başlarsınız yumurta büyütme ıslemlerıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?