- 25 Eylül 2022
- 451
- 199
- 23
- 28
- Konu Sahibi hafizehanim25
Biz 7 de çıktık bizimde ilden ile gibi uzak vallaEvet canim yoldayız biraz heyecanlı hissediyorumsiz çıkmadiniz dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz 7 de çıktık bizimde ilden ile gibi uzak vallaEvet canim yoldayız biraz heyecanlı hissediyorumsiz çıkmadiniz dimi
Heyecanlanma Allah bizimledirEvet canim yoldayız biraz heyecanlı hissediyorumsiz çıkmadiniz dimi
Yaa sanki 9da cikicam demiştin bizde 7.30da çıktıkBiz 7 de çıktık bizimde ilden ile gibi uzak valla
Yok dokuz gibi orda oluruz demişimdir, çünkü erken gelmeye çalışın dedilerde kan için, bizde yoldayız hala az kaldi bizim sizin kaç saat sürüyoYaa sanki 9da cikicam demiştin bizde 7.30da çıktık
Öyle tabiki gece uyumadım doğru düzgün şuandada acayip uykum varr rabbim emekelrimizi boşa çıkarmasın inşallah herkes nerelerden gelip gidiyo valla allh yardımcıları olsun allhtan biz gidip gelebikiyoruz çok şükür S sadeceleyla napti acaba gittinmi geri döndünmu burdami merak ettim vallaHeyecanlanma Allah bizimledir![]()
Bizde çınar ilçesi herhalde bura ordayız bziimde çok kaldı sayılmazYok dokuz gibi orda oluruz demişimdir, çünkü erken gelmeye çalışın dedilerde kan için, bizde yoldayız hala az kaldi bizim sizin kaç saat sürüyo
Gerçekten uzakmis hangi koydesiniz biz başka ilden gelmemize rağmen nerdeyse aynı gelicezYok dokuz gibi orda oluruz demişimdir, çünkü erken gelmeye çalışın dedilerde kan için, bizde yoldayız hala az kaldi bizim sizin kaç saat sürüyo
Bende dün sordmda hiç girmedi galiba yoksa görürdü mesajlariÖyle tabiki gece uyumadım doğru düzgün şuandada acayip uykum varr rabbim emekelrimizi boşa çıkarmasın inşallah herkes nerelerden gelip gidiyo valla allh yardımcıları olsun allhtan biz gidip gelebikiyoruz çok şükür S sadeceleyla napti acaba gittinmi geri döndünmu burdami merak ettim valla
Aynn bende sordum girmemis ins sıkıntı çıkmamıştırBende dün sordmda hiç girmedi galiba yoksa görürdü mesajlari
Biz geldik canmAynn bende sordum girmemis ins sıkıntı çıkmamıştır
NerdesinBiz geldik canm![]()
Bize assagida bekleyin dediler siz napiyosunuzNerdesinsanki sevgilimle bulusucak gibiyim hahaha biz assagidayiz
Kuzum ben hemen geldim içeri aldılar üstümü çıkardım ins günaha girmiyozdur heryerimiz açık vallaGeldim aşaği da hiç kapalı yoktu kız![]()
İnşallah canm ya keşke, biz eczaneye geldik ilaçlari alıp anlatımını yapcklar sonra çıkarız ya, Rabbim yardımcın olsnKuzum ben hemen geldim içeri aldılar üstümü çıkardım ins günaha girmiyozdur heryerimiz açık vallaçok heycanliyim sana anlatamam ins gerilmem sen gidicekmisin hemej keşke hep beraber dışarıda yemek yedek hahah
Henüz girmedin galiba zeki hoca odadaydı aman bugün ne gergin içerideki iki hemşireye iy patlıyoKuzum ben hemen geldim içeri aldılar üstümü çıkardım ins günaha girmiyozdur heryerimiz açık vallaçok heycanliyim sana anlatamam ins gerilmem sen gidicekmisin hemej keşke hep beraber dışarıda yemek yedek hahah
Yaaa nasıp değilmiş transfer ne zaman olacak söylediler mi ne dedi doktor bana dua et cnmİnşallah canm ya keşke, biz eczaneye geldik ilaçlari alıp anlatımını yapcklar sonra çıkarız ya, Rabbim yardımcın olsn
Yaaaa bnimi buldu gerginliği haha zaten bnde gerginimmHenüz girmedin galiba zeki hoca odadaydı aman bugün ne gergin içerideki iki hemşireye iy patlıyo![]()
Şuan serum taktılar bekliyorumYaaaa bnimi buldu gerginliği haha zaten bnde gerginimm
Yok hastaya güleryüzlü canmŞuan serum taktılar bekliyorum