- 16 Ağustos 2022
- 257
- 150
- 33
- 28
- Konu Sahibi hafizehanim25
Ay çok az kalmış belirti falan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk zamanlar sol kasığım belim bacağim çok agriyor du ama son günler çok birşeyim yok,birde ilaçlardan dolayida olabilirmiş ya belirtide diyemiyoruz o yüzdenAy çok az kalmış belirti falan var mı
Evet bende o yüzden belirti diyp hayal kirikligina uğramiycamAynen bende ilk aşılamada protestondan dolayı göğüslerim şişip ağrımışlar dı ve ciddi ciddi hamileyim sanmıştım ama sonra tam kan gönünde adet oldum
Evet bende o yüzden belirti diyp hayal kirikligina uğramiycamsen nasl oldun canm
Çok ağrım var ya sağdan sola dönemedim gece karnım çok şiş ve otobüsle o kadar saat yol gitmem lazım ben oturtamıyorum bile ne yapıcam hiç bilmiyorumEvet bende o yüzden belirti diyp hayal kirikligina uğramiycamsen nasl oldun canm
İyi tabiki canm insallah sperminde yumurtanında kalitesi iyi olurda çok döllenirKızlar şimdi aradılar 26 yumurtadan 20 si olgunmuş 14 tanesi döllenmiş gelişim takip edicez dediler sizce iyi mi
Yok testim yok elimde yoksa yapardm erken gebelik testin de artk silikte olsa birşeyler olmasi lazm yoksada yoktur.Direk kan vericem napiyim dayancam birgün daha cumartesi gidip vericemValla inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz test falan yaptın mı bugün
İnsallah canm hepimiz güzel haberler alalımHadi hayırlı haberler al inşallah
Konunuza rastladım bebeğiniz tutmuş galiba gözünüz aydınBnm azdı oyuzden taze oldu 8tanede bitane çıktı
Teşekkür ederik sizde hamilesiniz galiba sizde insallh sağ salim alırsınız kucaginizaKonunuza rastladım bebeğiniz tutmuş galiba gözünüz aydınRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
![]()
Bende teşekkür ederim evet canımTeşekkür ederik sizde hamilesiniz galiba sizde insallh sağ salim alırsınız kucaginiza
İnsallh canım sen ne zman öğrendikten kaç gün sonra kalp atışıni ogrnemeye gittinBende teşekkür ederim evet canımAminn inşallah inşallah
Rabbim diğer arkadaşlarada nasip etsin inşallah tez zamanda
![]()
7.haftada duyuldu kalp atışı ama değişebiliyor canım 6 da duyanda var 9 da duyandaİnsallh canım sen ne zman öğrendikten kaç gün sonra kalp atışıni ogrnemeye gittin
7.haftada duyuldu kalp atışı ama değişebiliyor canım 6 da duyanda var 9 da duyanda
Yaaaa neyse artık bnde 7de gideyim kesin olsun7.haftada duyuldu kalp atışı ama değişebiliyor canım 6 da duyanda var 9 da duyanda
Tabi ki keseniz görüldü mü yoksa hala beta hcg baktıruyomusunuzYaaaa neyse artık bnde 7de gideyim kesin olsun
Keseyede gitmedim valla daha işte yarın ikinci kanı vericem insallh artış görürurum ondan sonraa pazartesi doktora aticam ondan sonra o ne zman derse ozman artık gider görürüm insallh bakalım insallh yükselme olur valla şuan bacaklarım belim ve karnım agriyo korkuyorum daTabi ki keseniz görüldü mü yoksa hala beta hcg baktıruyomusunuz
Canım bebeğim cinsiyeti ne maslalh ins bende gelebilirimKeseyede gitmedim valla daha işte yarın ikinci kanı vericem insallh artış görürurum ondan sonraa pazartesi doktora aticam ondan sonra o ne zman derse ozman artık gider görürüm insallh bakalım insallh yükselme olur valla şuan bacaklarım belim ve karnım agriyo korkuyorum da