- 16 Ağustos 2022
- 257
- 150
- 33
- 28
- Konu Sahibi hafizehanim25
10 taneSizin kaç embriyonun olustu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 taneSizin kaç embriyonun olustu
10 tane
Hakkımızda hayırlısı insallah pozitifi görürüz10 tane
Evet bende o yüzden belirti diyp hayal kirikligina uğramiycamsen nasl oldun canm
Kızlar yumurta toplamadan kaç gün sonra adet oldunuz ? 16 gün oldu bi kaç gün önce kahverengi akıntım oldu devamı gelmedi.Ne zaman sökülecek ilaç mı kullanmam lazım ?Çok ağrım var ya
Çok ağrım var ya sağdan sola dönemedim gece karnım çok şiş ve otobüsle o kadar saat yol gitmem lazım ben oturtamıyorum bile ne yapıcam hiç bilmiyorum
Canm ben 5 gün sonra olmştum sen geckmişsin doktoruna bir sor istersenKızlar yumurta toplamadan kaç gün sonra adet oldunuz ? 16 gün oldu bi kaç gün önce kahverengi akıntım oldu devamı gelmedi.Ne zaman sökülecek ilaç mı kullanmam lazım ?
Okuyorum herkes erken olmuşCanm ben 5 gün sonra olmştum sen geckmişsin doktoruna bir sor istersen
Hani kullandığmz ilaçlar adet söktürücü etksiide görüyomuş ya o yüzden olman lazmdıOkuyorum herkes erken olmuşinş bi sıkıntı yoktur ya iyice canım sıkıldı.
Yinede endişe etme 20 güne kadar bekle her bünye bir değildir elbet.Sonra da mutlaka doktorunla yada hemşireyle görüşOkuyorum herkes erken olmuşinş bi sıkıntı yoktur ya iyice canım sıkıldı.
Canım sen nerde tedavi oldun ? Benim hiç embriyomda oluşmadı. İnan öyle üzülüyorum ki artık. Takmıyorum diyorum ama neye el atsak olmuyor sanki .Yinede endişe etme 20 güne kadar bekle her bünye bir değildir elbet.Sonra da mutlaka doktorunla yada hemşireyle görüş
Benn diyarbakır bahçeci de oldm benmde tek embriyom oluştu onuda transfer ettiler olmadı malesef,sizin sıkıntınız nedir acabaCanım sen nerde tedavi oldun ? Benim hiç embriyomda oluşmadı. İnan öyle üzülüyorum ki artık. Takmıyorum diyorum ama neye el atsak olmuyor sanki .
Bizim bir sıkıntımız yok ama yumurtan kalitesizmiş dedi doktor dört yumurtanın hiç biri döllenmedi.25 görünce erzurum sandımBenn diyarbakır bahçeci de oldm benmde tek embriyom oluştu onuda transfer ettiler olmadı malesef,sizin sıkıntınız nedir acaba
Sen erzurum da mı yaptırdn canmBizim bir sıkıntımız yok ama yumurtan kalitesizmiş dedi doktor dört yumurtanın hiç biri döllenmedi.25 görünce erzurum sandım![]()
O zaman sende yumurtalarının kalitesini artırck vitaminler falan kullanıp tekrar deneme yap o zaman olur Allahın izniyleBizim bir sıkıntımız yok ama yumurtan kalitesizmiş dedi doktor dört yumurtanın hiç biri döllenmedi.25 görünce erzurum sandım![]()
İlk denemeydi evet vitamin verdi doktorum kullanmaya başladım.O zaman sende yumurtalarının kalitesini artırck vitaminler falan kullanıp tekrar deneme yap o zaman olur Allahın izniylekaç kez deneme yaptınz
Evet araştırma hastanesinde yaptırdımSen erzurum da mı yaptırdn canm![]()
İnsallah bu sefer güzel gider herşeyİlk denemeydi evet vitamin verdi doktorum kullanmaya başladım.
Hayır oraya gitmeyi hiç düşünmedim canım . Siz kaç senedir evlisiniz ilk tedavi mi ?İnsallah bu sefer güzel gider herşeyBuhara hastanesini duymuştm ama hiç memnun kalan olmamş ordan da
Biz 5 yıllık evliyiz ilk denemeye eylül ayında başladk ve bir hafta önce negatifle bitirdik malesef,geçen hafta bugün kan vermştim.Umarım o yaşadığım durumu kimse yaşamadan anne olur tez zamanda.2.deneme için kendimi toparlıyorm sizlerde dualarınızı eksik etmeyinHayır oraya gitmeyi hiç düşünmedim canım . Siz kaç senedir evlisiniz ilk tedavi mi ?
Amin canım bizimde dört senemiz doldu geçiyor.. evet erzurumluyuz siz ?Biz 5 yıllık evliyiz ilk denemeye eylül ayında başladk ve bir hafta önce negatifle bitirdik malesef,geçen hafta bugün kan vermştim.Umarım o yaşadığım durumu kimse yaşamadan anne olur tez zamanda.2.deneme için kendimi toparlıyorm sizlerde dualarınızı eksik etmeyin![]()
Ah senin canın yiyim hemşehrimAmin canım bizimde dört senemiz doldu geçiyor.. evet erzurumluyuz siz ?![]()