Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende düşünüyorum canım sen ne zaman baslicaksinBahcecide tedaviye baslamayi düşünüyorum bana yardımcı olabilecek var mi aranızda kim iyidir nasil yer guvenilir mi sonuclar nasil vs.
evet benimde amh düşüktü ve rahimde perde vardı histereskopi yapıyor cem bey başarılı29 yasindayim ve amh 0.16 birde perde ameliyati olmam lazim orada yapılıyormu
Var tabiki benim ilki 4bc di tutmadi ikinci 3bb tuttu ona bakma senS smiley face @Yasnaz kızlar merhaba. Gebeliğiniz hayırlı olsun. Allah sağlıkla sonunu erdirsin inşallah. Ben de Cem hoca da tedavideyim. Bi 5bc, bi tane de 5cc iki embriyom var. Pgt’ye gidecekler inşallah. Heyecanlıyım, bakınıyorum burdan. Sizin aynı hocayla pozitif görünce çok sevindim gerçekten. Sizin deneyimlerinize göre şansım var mı bu kalite embriyolarla?
Saol canım. Darısı başıma ben de burdan yazarım inşallah. Allah tamamına erdirsin inşallah seni deVar tabiki benim ilki 4bc di tutmadi ikinci 3bb tuttu ona bakma sen![]()
Amin canim amiinSaol canım. Darısı başıma ben de burdan yazarım inşallah. Allah tamamına erdirsin inşallah seni de
Benim yaştan ve denemeden dolayı bir embriyo koyuldu kalitesi 5bc içini ferah tut , mevzu cem hoca işinde çok başarılıS smiley face @Yasnaz kızlar merhaba. Gebeliğiniz hayırlı olsun. Allah sağlıkla sonunu erdirsin inşallah. Ben de Cem hoca da tedavideyim. Bi 5bc, bi tane de 5cc iki embriyom var. Pgt’ye gidecekler inşallah. Heyecanlıyım, bakınıyorum burdan. Sizin aynı hocayla pozitif görünce çok sevindim gerçekten. Sizin deneyimlerinize göre şansım var mı bu kalite embriyolarla?
Canım altı ay içinde iki farklı merkezde yaptırdım. Yeni yıla girince fiyatlar değişti tam rakam veremem ama ben de arada çok birşey değişmedi. 2-3 bin liralık bi fark oldu iki merkez arasında.Normal tüp bebek merkezleri ile aralarında çok fark var mı. ?