yorgunmf RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN Kayıtlı Üye 2 Aralık 2012 115 31 123 25 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yorgunmf #1 mrhblar ben ekim gibi tüp bebek tedavisine baslayacagım bahcecide erbil beyle haftayada ameliyet olcam cikolata kistinden dolayı bahcecide tüp bebek yaptıranlar bana umut olun ne olur
mrhblar ben ekim gibi tüp bebek tedavisine baslayacagım bahcecide erbil beyle haftayada ameliyet olcam cikolata kistinden dolayı bahcecide tüp bebek yaptıranlar bana umut olun ne olur
S samiramin Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2013 28 2 6 35 Van 25 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yorgunmf #2 Bende gecen ay bahceci kosuyolunda yaptirdim benimde cikolata kistim vardi Tedavimi suleyman bey devam ettirdi.ben cok memnun kaldim. Simdi transferimin 11.gunu 7. Gun: 7.16 8.gun :15.15 9.gun : 25.66 cikti az once tahlil verdim sonucu bekliyorum umarim seninde sonucun pozitif olur...
Bende gecen ay bahceci kosuyolunda yaptirdim benimde cikolata kistim vardi Tedavimi suleyman bey devam ettirdi.ben cok memnun kaldim. Simdi transferimin 11.gunu 7. Gun: 7.16 8.gun :15.15 9.gun : 25.66 cikti az once tahlil verdim sonucu bekliyorum umarim seninde sonucun pozitif olur...
yorgunmf RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN Kayıtlı Üye 2 Aralık 2012 115 31 123 26 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yorgunmf #3 samiramin .!.: Bende gecen ay bahceci kosuyolunda yaptirdim benimde cikolata kistim vardi Tedavimi suleyman bey devam ettirdi.ben cok memnun kaldim. Simdi transferimin 11.gunu 7. Gun: 7.16 8.gun :15.15 9.gun : 25.66 cikti az once tahlil verdim sonucu bekliyorum umarim seninde sonucun pozitif olur... Genişletmek için tıkla... öncelikle bebegin hayırlı olsun canım inş hayırlısıyla kucagınada almayı nasip eder rabbim bu senin ilk denemenmiydi?
samiramin .!.: Bende gecen ay bahceci kosuyolunda yaptirdim benimde cikolata kistim vardi Tedavimi suleyman bey devam ettirdi.ben cok memnun kaldim. Simdi transferimin 11.gunu 7. Gun: 7.16 8.gun :15.15 9.gun : 25.66 cikti az once tahlil verdim sonucu bekliyorum umarim seninde sonucun pozitif olur... Genişletmek için tıkla... öncelikle bebegin hayırlı olsun canım inş hayırlısıyla kucagınada almayı nasip eder rabbim bu senin ilk denemenmiydi?