• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tüp bebek muayene olacağım lütfen bilgi verin

1 yıla yakındırda yumurta gözükmüyor 😞 e2 20lerde çoğunlukta fsh 100 lerde 😞 sizin durumunuz nedir
E2 bu ay benimde 12 cıktı böyle olunca yumurta olmuyor mu acaba ? Hangi ilaçla adet oluyorsunuz? Açıkçası benim bi ara 147 cıktı menapoz dediler. 3 aydır diyetisyenle beslenme yaparak böyle düşürebildim şimdide kendim sağlıklı besleniyorum inşallah daha da düşer bende şimdiye kadar 1.5 senedir hiç düşürmeyi beceremedim be yazık ki

Merhaba ben bahçeci tüp Bebek merkezi hakkında bilgi almak istiyorum daha önce giden var mı amh değeri düşük olan ama amh değerim 0.01 sizin de amh 0.01 olup ta bahceciye giden var mı Mehmet reşit asoğlu giden var mı sosyal medya dünyasında çok var amah değeri düşük olan
Merhaba doğal adet oluyormusunuz acaba fsh kaç? Yumurta gözüküyor mu ?

4 ay ilaç içerek adet oldum bu ay ilaç içmeden bekle bakalım dedi diyetisyenle olabikcekmisib dedi kendi kendime bu ay oldum.
bu adette testim

Fsh 45
Lh 9
E2 : 12 cıktı
Bende bu ay ilacı bıraktım olurmuyum bilmiyorum doktor bana da ilacı bırak olursan gel dedi siz hangi doktora gidiyorsunuz

Back
X