Bahçeli ev fobisi🤦‍♀️

Annesevgisi

👪
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
499
328
18
Evet benim böyle bi fobim var çok sacma gelebilir size ama bahçeli evlerden oldum olası korkuyorum, şuan dairedeyiz ve eşim mantıklı olarak arsa alıp üzerine ev yapcak çocuk için bahçe süper doğal yiyecekler vs. için de cok güzel bir şey ama bende fobi var korkuyorum neyden korkuyorsunuz diceksiniz gece o bahcede durmak bile beni ürkütüyor, evden bahce kapısına karanlıkta yürüyemem mesela, abimin evi bahçeli müstakil sanki biri beni izliyor gibi cok ürküyorum.. Daire hiç sağlıklı değil komşuluk vs. dedigim gibi avantajı cok bahçeli evin ama benim fobim araya giriyor nasıl yenebilirim bunu?

Psikolojik destek alabilirsiniz. Burda yazılanlarla bu korkuyu yenmeniz zor. Güzel bir şans olarak görün bu durumu,çoğu kişinin hayalidir apartman dairesinden kurtulup müstakil evde yaşamak. Güvenli bir yerde olduktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum. Bahçeye ışıklandırma yaparsınız istediğiniz zaman aydınlık olur.

Psikolojik destek alabilirsiniz. Burda yazılanlarla bu korkuyu yenmeniz zor. Ne güzel bir şans olarak görün bu durumu,çoğu kişinin hayalidir apartman dairesinden kurtulup müstakil evde yaşamak. Güvenli bir yerde olduktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum. Bahçeye ışıklandırma yaparsınız istediğiniz zaman aydınlık olur.
Evet bunu da düşündüm ışıklandırma olabilir mi diye bu törpüler mi bilmiyorum kaynanamlarin evide bahçeli dublex üst kata çıkıp uyumama rağmen camdan dışarı bakınca sanki sonsuz boşluk var ışıksız yatamıyorum ama şuan cok rahat ışıksız odamda yatabiliyorum cok farkı ya

Terasli ev olur mu?
Goruyorum millet terasinda domates biber patlican yetistiriyor. Evin icine de bolca cicek, alin size apartmanda nefes alma.

Siz bu kadar korkarken esiniz sizi zorlamamali.

Evet benim böyle bi fobim var çok sacma gelebilir size ama bahçeli evlerden oldum olası korkuyorum, şuan dairedeyiz ve eşim mantıklı olarak arsa alıp üzerine ev yapcak çocuk için bahçe süper doğal yiyecekler vs. için de cok güzel bir şey ama bende fobi var korkuyorum neyden korkuyorsunuz diceksiniz gece o bahcede durmak bile beni ürkütüyor, evden bahce kapısına karanlıkta yürüyemem mesela, abimin evi bahçeli müstakil sanki biri beni izliyor gibi cok ürküyorum.. Daire hiç sağlıklı değil komşuluk vs. dedigim gibi avantajı cok bahçeli evin ama benim fobim araya giriyor nasıl yenebilirim bunu?
Aynı şey bende de var. Bu benim eşimin De hayali ama ben Bahçeli evde müstakil evlerde yaşayamam. Ancak korunaklı bahçıvanlı müştemilatlı falan olur. Bizden başka 10 kişi olur o kadar😝

Köpekten korkuyor musunuz peki? Ben sizin yerinizde olsam direkt köpek alır eğitime yollardım tabi bu köpek golden vs değil :) çocuklarla arası iyi olan bir koruma odaklı bir dost :)

ben de şu an oturduğum evden korkuyorum sebebi de aile apartmanında doğup büyümenin verdiği o güven. Burda yalnız olmak her gece yatarken kötü senaryolar kurduruyor ama oturuyorum üstüne gidiyorum :) şaka şaka siz üstüne gitmeyin ben 1 yıldır aşabilmiş değilim. Eşinizle konuşun korkmuyorsanız bahçenize ve ailenize bir dost edinin hayat sizin için kolaylaşsın hem çocukların evcil hayvanlarla içiçe büyümesi çok güzel :) Şimdiden güzel günlerde oturun inşallah :)

Yüksek kat fobim vardı 2.katta bile oturamam dedim 1.kat aldım konu sahibi sizi çok iyi anlıyorum fobiler hayatımızı malesef ele geçiriyor ben yapamadım umarım siz yenersiniz

Benim de bahçeli ev hobim var ama imkan yok 😂

Back
X