Bahçeli ev fobisi🤦‍♀️

Evet benim böyle bi fobim var çok sacma gelebilir size ama bahçeli evlerden oldum olası korkuyorum, şuan dairedeyiz ve eşim mantıklı olarak arsa alıp üzerine ev yapcak çocuk için bahçe süper doğal yiyecekler vs. için de cok güzel bir şey ama bende fobi var korkuyorum neyden korkuyorsunuz diceksiniz gece o bahcede durmak bile beni ürkütüyor, evden bahce kapısına karanlıkta yürüyemem mesela, abimin evi bahçeli müstakil sanki biri beni izliyor gibi cok ürküyorum.. Daire hiç sağlıklı değil komşuluk vs. dedigim gibi avantajı cok bahçeli evin ama benim fobim araya giriyor nasıl yenebilirim bunu?
çözüm çok basit.

bir iki tane led projektör ile evinizin önünü tamamen aydınlatabilirsiniz. bizimki bu şekilde. neredeyse gündüz gibi aydınlık. eşimin dediğine göre yaktığı elektrik ayda 7-8 lira felanmış.

Evet benim böyle bi fobim var çok sacma gelebilir size ama bahçeli evlerden oldum olası korkuyorum, şuan dairedeyiz ve eşim mantıklı olarak arsa alıp üzerine ev yapcak çocuk için bahçe süper doğal yiyecekler vs. için de cok güzel bir şey ama bende fobi var korkuyorum neyden korkuyorsunuz diceksiniz gece o bahcede durmak bile beni ürkütüyor, evden bahce kapısına karanlıkta yürüyemem mesela, abimin evi bahçeli müstakil sanki biri beni izliyor gibi cok ürküyorum.. Daire hiç sağlıklı değil komşuluk vs. dedigim gibi avantajı cok bahçeli evin ama benim fobim araya giriyor nasıl yenebilirim bunu?

Bende fobi yok ama sevmiyorum hemde hic..
4 sene mustakilde yasadim, bana da guvenli gelmiyor.

Bende oturamam yani oturamam derken yanımda biri olmadığı zaman bahçeli evde tek başıma kalamam, uyuyamam ben daha çok hırsızlık olaylarından korktuğum için bahçeli evde duramam bina kendimi güüvende hissettiriyor, mesela binaların giriş katında falanda oturamam ben yüksek kat tercih ediyorum, o yüzden kendime en üst kattan ev aldım, ha olacağı varsa binadada olur ama ben kendimi böyle güvende hissediyorum.

Back
X