Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar merhaba yardiminiza ihtiyacim var ben istanbul tup bebek merkezinde tedavi goruyordum fakat malum olaylardan dolayi bugun merkezin kapandigini haber verdiler.pazartesi gunu opu olacakti.bahceli evler medical parka transfer etmislee beni orda olacakmis.nasil merkezden memnunmusinuz hic bi bilgim yok burasiyla ilgili.
Kizlar merhaba yardiminiza ihtiyacim var ben istanbul tup bebek merkezinde tedavi goruyordum fakat malum olaylardan dolayi bugun merkezin kapandigini haber verdiler.pazartesi gunu opu olacakti.bahceli evler medical parka transfer etmislee beni orda olacakmis.nasil merkezden memnunmusinuz hic bi bilgim yok burasiyla ilgili.
Hayirli olsun canim cok sukur gebe kalmissin kendi doktorumla devam edecegim soylendi ama bilemiyorum nasil olcak senin doktorun kimdi gerek olursa aklimda bi isim olsun hic degilse
medicalpark ta ALİ İHSAN GÖNENÇ bey in hastasıyım ..
sağolsun çok memnunum , güler yüzlü pozitif bir doktor gerçekten güvenebilirsiniz
tüp bebek + gebelik takibi ve doğumda da bulunuyor
baştan sona kendinizi emanet edebilirsiniz