• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçelievler Medicalpark'ta Tüp bebek tedavisi görenler toplanalım

Kar17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
469
369
33
37
Selam kızlar,

Medicalpark ta benim 2. Denemem. İlk denemem negatif olmuştu. Bu ay tüp bebeğe başlayan var mı başka?

Merhaba,

Ben medicalpark Latif Küpelioğluna yaptırdım. Tecrübeli bir ekip.

Kizlar merhaba yardiminiza ihtiyacim var ben istanbul tup bebek merkezinde tedavi goruyordum fakat malum olaylardan dolayi bugun merkezin kapandigini haber verdiler.pazartesi gunu opu olacakti.bahceli evler medical parka transfer etmislee beni orda olacakmis.nasil merkezden memnunmusinuz hic bi bilgim yok burasiyla ilgili.

Kizlar merhaba yardiminiza ihtiyacim var ben istanbul tup bebek merkezinde tedavi goruyordum fakat malum olaylardan dolayi bugun merkezin kapandigini haber verdiler.pazartesi gunu opu olacakti.bahceli evler medical parka transfer etmislee beni orda olacakmis.nasil merkezden memnunmusinuz hic bi bilgim yok burasiyla ilgili.

Gayet iyi bir merkez merak etme. Ekip çok iyi. Ben de orda yaptırdım.

Hayirli olsun canim cok sukur gebe kalmissin kendi doktorumla devam edecegim soylendi ama bilemiyorum nasil olcak senin doktorun kimdi gerek olursa aklimda bi isim olsun hic degilse

medicalpark ta ALİ İHSAN GÖNENÇ bey in hastasıyım ..
sağolsun çok memnunum , güler yüzlü pozitif bir doktor gerçekten güvenebilirsiniz
tüp bebek + gebelik takibi ve doğumda da bulunuyor
baştan sona kendinizi emanet edebilirsiniz

Back
X