Bahcelievler Medicana dogum hakkinda

yuvarlakpopo

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
92
0
296
İstanbul
Arkadaslar bahcelievler medicana da sezaryen 2.600 tl epidural yapilirsa 600 tlymis oda ucretleri dahilmis.suit odayi sormadim.fiyatlar cok ucuk gelmedi bana.burada dogum yapip hastaneyle ilgili gorus belirten olursa sevinirim

Arkadaslar bahcelievler medicana da sezaryen 2.600 tl epidural yapilirsa 600 tlymis oda ucretleri dahilmis.suit odayi sormadim.fiyatlar cok ucuk gelmedi bana.burada dogum yapip hastaneyle ilgili gorus belirten olursa sevinirim

ben 2009 yılında bahçelıevler medıcanada düzgun beyde dogum yapmıstım dogum ıcın benımle cok guzel ılgılendıler ama çocuk doktoru alper bey vardı hıc memnun kalmadık çocuga hastaneden cıkmadan her hastane sarılık asısı yapar ama yapmadılar kontrole gıttımde soruyo sarılık asısı yaptırdınmı dıye bende ben nerden bıleyım ne asısı olacaksa doktor olan sensın senın hastaneden cıkmadan soylemen gerekıyosada asıyı yapmam lazımdı bıze ne dese begenırsın 40 tl asıyı yapayımmı dıye soruyor duzgun beyden cok memnundum ama cocuk doktoru seçme şansın varsa asla alper beyı seçme derım ben

Merhaba arkadaşım, Sezeryan 2.600 epidural 600 demişsin. sezeryan olursa epidurale gerek olmuyorki. Acaba normal doğum mu 600 demek istedin. rica etsem eğer biliyorsan normal doğum + epidural ne kadar yazabilir misin? Faydalı payşalımın için çok teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşım, Sezeryan 2.600 epidural 600 demişsin. sezeryan olursa epidurale gerek olmuyorki. Acaba normal doğum mu 600 demek istedin. rica etsem eğer biliyorsan normal doğum + epidural ne kadar yazabilir misin? Faydalı payşalımın için çok teşekkür ederim.

canım ben hastanenin muhasebecilerine sormustumsezaryen ücreti 2600 tl epidural ücreti 600 tl demişlerdi ama benim tüm masrafım 2600 tl oldu dogum yapalı 1 hafta oldu.normal doğum 1400 tl diye hatırlıyorum.

Back
X