Bahçelievler Yaşam Hastanesi

Yukarıdaki arkadaşların meryem ve meltem hanım diye bahsettikleri doktor mehtap hanım galiba.kendisi çok iyi bir doktordur ama garip bir kadındır,bir anı bir anını tutmaz,bizim oralarda dem dem diye bir laf vardır,öyle bişey işte..ama allah için iyi doktordur,ona bişey diyemem.genellikle çok yoğundur,beklerken canınızdan bezersiniz.
Bir de erkan bey var aynı hastanede,benim jinekolog fobim olduğundan henüz gidemedim ama gidecek olursam ona giderim,yakın arkadaşım gidiyor öve öve bitiremiyor.hastane için de kötü diyemem,ama iyi de diyemem işte orta halli bir yer,fena değil,bebeğin alt temizliğini kendiniz yapın,yada refakatçiniz işte,mutlaka biri olur yanınızda,ya da takip edin sık sık kontrol edin temizlettirin.biz temizliyoruz diyorlar,ben gördüm,uyduruk bir ıslak mendille siliyorlar parmak kadar bebeğin tazecik etini,kirli de kalmış muhtemelen,oğlum feci pişmişti benim.mehtap hanım yaptırdı benim doğumumu.ayrıca bebeklere bi damla veriyorlar gizli gizli,bebek uslu uslu uyuyor,aman ne güzel uslu bebeğim diye sevinirken çocuğum az kalsın sarılık oluyordu.uzun süre emmediği için.ne verdilerse bilmiyorum,sürekli mızmızlanan çocuk birden bire sustu 5saat uyudu,ben anladım,ya mama verdiniz ya ilaç,bu çocuk bu kadar uyumaz dedim,kabul etmediler.sonra bir arkadaşım da orda doğurdu,annesi görmüş sormuş,bitkisel damla zararı yok demişler.
bebek istemese de kendiniz uyandırın emzirin,sütüm var yok demeyin,emzirdikçe gelecek unutmayın

ben erkan beye gidiyorum ve memnunum siz ne zaman doğum yaptınız? ben cumartesi gittiğimde doğumdan sonra bebek anneyle mi kalıyor başka bir odada mı diye sordum anneyle kalıyor artık her yerde anneyle kalıyor dedi bebek yoğun bakım ünitesi bazı dönemler oluyor baze dönemler olmuyormuş,personele bağlıymış ben doğum yaptığımda olup olmayacağını doğum yaklaştığında sorup öğreneceğim bir de doktorumun doğuma girip girmediğini sormayı unutmuşum tekrar gittiğimde soracağım son ana kadar erkan beye gitmeyi düşünüyorum hastanenin koşulları son kararımı etkileyecek

ben erkan beye gidiyorum ve memnunum siz ne zaman doğum yaptınız? ben cumartesi gittiğimde doğumdan sonra bebek anneyle mi kalıyor başka bir odada mı diye sordum anneyle kalıyor artık her yerde anneyle kalıyor dedi bebek yoğun bakım ünitesi bazı dönemler oluyor baze dönemler olmuyormuş,personele bağlıymış ben doğum yaptığımda olup olmayacağını doğum yaklaştığında sorup öğreneceğim bir de doktorumun doğuma girip girmediğini sormayı unutmuşum tekrar gittiğimde soracağım son ana kadar erkan beye gitmeyi düşünüyorum hastanenin koşulları son kararımı etkileyecek

oğlum 2yaşını geçti canım.bebek anneyle kalıyor,arada gelip alıyorlar,bir oda var,adını tam bilmiyorum da küvöz gibi şeyler var,ona koyuyorlar,benim doğumum kışa gelmişti,belki anne karnındaki sıcaklığı sağlamak için koyuyorlardı,bilmiyorum.getirin dediğinde de getiriyorlar zaten.
Benim de yoğun bakım ünitesiyle ilgili tereddütlerim olmuştu,mehtap hanım bana ortalama 50bebekten birinin yoğunbakıma ihtiyacı olduğunu,bunun düşük bir ihtimal olduğunu,eğer böyle bir şeye gerek olursa da bakırköy devletin çok yakın olduğunu bir ambulansla çok kısa sürede nakledilebileceğini söylemişti.hatta hergün doğuma giriyorum,bugüne kadar yoğunbakım ünitesine yolladığım bebek birkaç tanedir,zaten o da son anlarda kendini belli eder,daha doğumdan önce yollarız demişti,içim rahatlamıştı.sen bunu doktorunla konuş gittiğinde.
Doktorunun doğuma girme meselesine gelince,takibini ebeler yapıyor,yani ne kadar açılma var falan,son anda artık doğum başlarken doktorun gelir,bu zaten hep böyledir.mesai saati dışına da denk gelirde doktorumu istiyorum gelsin dersen onun için ayrıca ücret ödüyorsun 300lira falan olması lazım.gece olursa,haftasonu olursa.doktorundan memnunsan kesinlikle git derim.

umutcancığım çok teşekkür ederim bunları iyice konuşmam lazım doktorumla
bu arada rumuzuna şimdi dikkat ettim de biz oğlumuz olursa ismini umut koyacağız kız olursa da rüya:)

mrb arkaşlar erkan bey yaşam hastanesindn ayrılms bilgi vermıyolr cok iyi bir hekim yaşam hastanesine o var dıye gidiyodum ama bundan snra İNCİRLİ ETHİCA gitmmis bende oraya devam ediyrm sizlere tavsiye ediyorum.her konuda çok yardımcı oluyo her soruma cvp vere bulabiliyorum

Bahçelievler Yaşam Hastanesi'ne gideniniz var mı acaba,tavsiye eder misiniz? Ben Dr.Erkan Akan'a gitmeyi düşünüyorum.Bilgisi olanlar paylaşırlarsa çok memnun olurum

dibimiz, ben de oraya gidiyorum çok sık olarak Şener bey'e ama sanırım siz bebek için diyorsunuz.

bende sizin gibi gittim ve ayrıldını duydum şok oldum ama ulatım incirli ethica gits gittim muaynemı oldum tavsiye ederım oraya devam etmeni

biz de erkan beyin ayrıldığını duyunca şaşırdık ve ethicaya gittik ama yaşam hastanesi daha sakindi ve fiyatları da daha uygundu ayrılmasaydı keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…