Kesinlikle katılıyorum..Sait Bey çok iyi bi doktor...hizmet hastanesi de aynı şekilde iyi bi hastane....
Ben de tavsiye üzerine gittim ve çok memnun kaldım...
kısmet olursa doğumu da orda yapmak istiyorum...
ondan önce çamlık hastanesi varujen beye sonra da ethica daki ali paşa oskaya gittim ne hastaneden ne de doktordan özellikle ali paşa beyden hiç memnun kalmadım..devlet hastanesinden beterdi....
bi kere kanamam olmuştu da ali paşa beyin sekreterlerinle defalarca konuşmama rağmen bi türlü ulaştıramadılar beni doktora,bi dahaki kontrolde söyledim böyle böyke diye,ne dese beğenirsin ben büro memuru diilim diye tersledi beni...
ama sait beyi 2-3 defa aradım şimdiye kadar her seferinde cevap verdi,hemen hastaneye çağırdı,hiç bekletmeden içeri aldı...
tek olumsuz yanı randevuyla da gitsen acil bi durumun yoksa biraz beklemek zorunda kalıyosun...biraz dediğim 1 saati filan buluyo malesef..ama değer bence..iyi olmasa bu kadar da hastası olmaz zaten...:)))
inşallah gönlüne yatan bi doktor bulursun..hayırlı doğumlar dilerim cnm...
bu arada medikalparka ben gitmedim ama 3 arkadaştan da olumsuz şeyler duydum..hem çok pahalıymış hem de memnun kalmamış hiçbiri....
hizmet hast.muayene ücreti nedir sgk için bilgin varmı..birde doğum ücretlerini biliyormusun..ben 36 hafatalık hamileyim ve ilk günden beri medical parka devam ediyorum ama son gittiğim muayenede beklerken diğer hastalardan duydukalrım kafamı karıştırdı..bu haftadan sonrada başka hastane dr bulmak iyimi bilmiyorum ama yinede bı ıkı alternatif olsun istiyorum..