Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili arkadaşlar şanslı kızım hakkında biraz bilgi vermek istedim...dün köyümüze biri gelmiş arabayla ve köyde bir av köpeği aramış..ava geldiğini ve köpeğini kaybettiğini söylemiş..ben evde yoktum kızım gelince söyledi..ve birkaç kezde ismiyle çeğırmış.bulamayınca gitmiş ..ben çok üzüldüm keşke bizde olduğunu bilen birirlerine sorsaydı diye düşündüm..sonra bugün bu konuyu komşuma anlattım onların bir akrabasıyla birileri ava gelmişler..köpek kaybolmuş çağırmışlar yanlarına gitmemiş şanslı..bırakıp gitmişler..bunu duyuncada sahibinin bulamadığına sevindim.. neyse ne yapacağımı bilmiyorum bebişler dışardan beslenmeye başladılar..dişleri çıktı..artık ayrılma zamanı gelmeye başladı..çok üzgünüm...senağlamasizlere yeni fotolarını koyucam..
Haydeç'cim son durum nedir bebekler ne kadarlık oldular. Nasıllar. Süt emmeye devam mı? Kesildiler mi?
Çok sevdiğim ilkyardım hocama köpek ayarlamaya çalışıyorum veterinerime de söyledim bize bahçe de beslenecek büyük cins ama kendi cinsi önemli olmayanbir köpek bulabilir misin diye?
Bu sabah aklıma sizinkiler geldi. Durumlarına göre olmazsa yavrulardan birini kurtarırız belki ne dersiniz :çok üzgünüm:
sütten keslmediler ama artık anneleri vermek istemiyor..dişleri çıktı..dışardan yiyorlar..birkaç kişi istedi yavrunun birini ben sahiplenicem..1 dişi ve 1 erkek yavrumuz var...neden olmasın ..çok sevinirim...
canım kardeşim bende çocuklarda çok istiyoruz kalmasını..ama sende biliyorsunki bahçe avlum yok...ve komşum biz beslediğimiz için suratını asmaya başladı..doğuracak buralarda başımıza kalacak diye birkaç kez söyledi...yüzüde değişmeye başladı çocuklar ilgileniyor diye..ne yapıcam bilemiyorum..bu gün kayınvalideme çıkıyorduk peşimizden geliyordu..çabuk bahçeye dön dedim..canım ya hemen bahçeye geldi...maşallah ne kadar akıllı bir görsen..neyse bakalım sonuç ne olacak...:sm_confused:
Çok sevindim sizin adınızı da ama anneyide bırakmıyorsunuz değil mi yavruyla beraber oda artık sizle değil mi anne giderse üzülürümsenağlama
çok üzgünüm ama şanslımı da vermek zorundayım..çünkü nedenlerinide yazmıştım..çok alıştık ama .bahçemin etrafı kapalı değil doğal nedenlerden dolayı erkek arkadaşları şanslıyı rahat bırakmıyorlar..eğer ben barınağa verirsem orda kısırlaştırırlar ve bakımları daha güzel yapılır diye düşündüm..eşim veterinere sormuş kısırlaştırma işlemi baya pahalıymış..üstelik ayağında kistte var...kısacası şanslıdan ayrılmak zor ama mecburum...çok akıllı canım benim...sözümüzden hiç çıkmıyor...senağlama
canım benım ya öyle guzel bı şey yaptın kı senı ayakta alkışlıyorum ... eniştene anlattım o bıle duygulandı a.s.
bebişler çok guzel umarım sizlerle kalırlar evet hepsıne bakmak bıraz zor ama inşallah guzel yerlere verırsın onları mutlu olurlar a.s hayvan sevgısı bambaşka bı şey ya onlarsız bı hayat duşunemıyorum ben
wiskim 2 gun kaybolduda kahrolduk ınan biz ..buldugumdada gözyaşlarımı tutamadım öyle bı bakışı vardıkı bı gorseydın opuyorumnanaktan
Peki kısırlaştırılırsa bahçeniz de bakmaya devam eder misiniz?
canım yan komşum geçen yaz küçük dişi bir fino getirdi..kısırlaştırılmış..inanırmısın köydeki büyük küçük ne kadar erkek köpüş varsa peşini bırakmadılar... yavrum artık çalı diplerine saklanıyordu..en sonunda dayanamadılar köpeği attılar..ben öyle olsun istemiyorum onu barınağa verip bakımları yapılsın istiyorum..burası küçük bir çok insan sizler gibi düşünmüyor ve artık çatlak sesler gelmeye başladı..benim şanslı kızım kümeslerden yumurta içiyormuş..vurulmasını istemiyorum..onun en uygun olduğu yer barınak diye düşünüyorum..
Off vurulmak mı:çok üzgünüm:Anladım:a015:Barınağa ama hemen vermeyeceksiniz değil mi.
Ben şanslının fotoğraflarını veterinerime göndereceğim, dişi av köpeği arayanlar varsa ona başvuran belki şanslıyı biri sahiplenir belki bir umut işte:çok üzgünüm:
canım siz şanaslıyla aranızda harika bir güven dosotluğu kurmuşsunuz kutluyorum canım seni bu gibi davranışlar herkese nasip olmaz inan çok özendim sana yorumların hepsini okudum ve çokkkkkkkkk özemdim keşke benimde böyle bir imaknım olaydı diye
![]()
Off vurulmak mı:çok üzgünüm:Anladım:a015:Barınağa ama hemen vermeyeceksiniz değil mi.
Ben şanslının fotoğraflarını veterinerime göndereceğim, dişi av köpeği arayanlar varsa ona başvuran belki şanslıyı biri sahiplenir belki bir umut işte:çok üzgünüm: