BAHTSIZ BEDEVİYİM- YİNE AYNI SON

yasemin010103

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
445
269
103
33
Merhaba kızlar,
İlişkiler konusunda çok şansızım kimi beğensem kiminle konusmaya başlasam ciddi ilişki istemiyor evlenmeyi düşünmüyor.:KK61:
Geçen yine 10 gün kadar biriyle konuşmaya görüşmeye başladım aynı sevgili gibiydik çok ilgiliydi günaydınını iyi gecelerini eksik etmez tatlı tatlı konuşur ama ilişki yaşamaya gelince ben sevgili olmak istemiyorum derdi, sevgililik ona göre değilmişte 2 yıl önce o defteri kapatmışta bilmem ney :işsiz:. En son görüşmemizde yakınlaşmaya başladık bana yine dedi sen benim arkadaşımsın. E madem öküz neden elimi tuttun öptün neden ilgilendiin herdakka konuşmaya çalıştın:KK62:. Ben arkadaş kalmak istemiyorum senınle duygusallık yasadım eğer hayatımda kalırsan arkadaş olarak başkasıyla başlayamam aklım hep sende kalır. O akşam ağladım ve vedalaşarak gittim ilk kabul etmedi hayatımda kalmanı isterdım arkadaş olarak duygusallığı bitir dedi sonra ben ısrar edince oda kendine ıyı bak dedi. :KK61:
Neyse aradan 2 gün geçti ben çok alışmışım buna mesaj attım dedim ben özledim seni vs vs. bana verdiği cevap ben senın uzulmeni istemiyorum lutfen durumu zorlaştırma görüşsemde eskisi kadar yakın olmayzı bunu bil kendin bitiridin o akşam dedi. Öyle böyle konuşa konuşa bir gün görüşürüz dedi. Muhtemelen hafta sonu görüşücez. Ben görüşmede nasıl davranmalıyım ne demeliyim.:KK12:

Offff dertsiz başıma dert açtım 10 günde hemen nasıl bağlandım üzdüm kendimi yaaa :KK12:

Yaş kaç ? (Zipzip :KK45:)
24 olucam be canım :KK49:

Neden kendini bu kadar değersizleştiriyorsun ki canım
Hemen el tutup öpmek falan ne kadar sağlıklı olabilir ki
Acele etme akışına bırak
Nasip kısmet her şey
Öyle herkese güvenme
O daha fazlasınıda istedi aslında..

Bu kadar yapışık davranırsan kimse ciddi düşünmez seninle
Ben yapışmadı o yapıştı bana.. Vedalaştıktan sonrasında görüşmeyi ben istedim öncesinde hiç peşinden koşmadım

Olur bazen öyle...
Bazen üstüste çok denk gelir gereksiz insanlar dünyamıza...
Sonra da gelip geçerler...
Çok da takmamak lazım.

Haklısın 2 gün üzülüp unutucam tine

adamla 10 gündür konuşuyormuşsun ne kadar ciddi bir ilişki olmasını bekliyordun ki?:işsiz:

Yinede yakınlaştıktan sonra insan bir adım bekliyor. Hemen evlilik beklemedim ama o önünü kesti kendisi dedi sevgili olamam diye sormadım bile ben

Bence haftasonu görüşmemelisin! Adamın laflarına bakılırsa beklediği biri var, seni de istemem yan cebime koy kafasıyla el altında tutmak istiyor. Zemini de sen hazırlamışsın üstelik.

10gündür tanıdığın adamın nesine bağlandın tam olarak?? Bir de özledim diye msj atıp iyice kaldırmışsın totosunu. Bundan sonra kedinin fareyle oynadığı gb oynar senle, ilişki akışını yazıyorum;
gel, git,
istiyom, istemiyom,
seviyom, emin değilim,
sen daha iyilerine layıksın
ve kapanış.

24 olucam be canım :KK49:

O daha fazlasınıda istedi aslında..

Ben yapışmadı o yapıştı bana.. Vedalaştıktan sonrasında görüşmeyi ben istedim öncesinde hiç peşinden koşmadım

Haklısın 2 gün üzülüp unutucam tine

Yinede yakınlaştıktan sonra insan bir adım bekliyor. Hemen evlilik beklemedim ama o önünü kesti kendisi dedi sevgili olamam diye sormadım bile ben
Ohooo adam sadece sevişmek istemiş senle. Daha ne desin.

İki günde yakinlasirsan adama oda gönlümü yap gir konuma ama bende bişey bekleme der. Sakın görüşme çok pişman olursun

Adamın tek derdi seni yatağa atmak ve hiç bir sorumluluk almamak. Kusura bakma da arkadaşlar el ele tutuşup öpüşmezler bunu bir hatırlat ona. O kaç yaşında. Evli olabilir mi

bence etrafınızdaki erkeklere hemen sevgili gözüyle bakmayın..
insanın yakın erkek arkadaşları da olabilir..
10 gün nedir yahu.

sakın o buluşmaya gitme gitme..kendine gel sen çok degerlisin mafetme güzel yaşını ve yılarını 37 yaşında birisi söylüyor bunu lütfen dikkate al canım biliyorum aşık olmak güzel şeyler yaşamak istiyorsun ama biraz sık dişini sabret iyi birisi ilaki çıkacak karşına sonra bu günleri düşünüp pişman olursun

adamın ya sevgilisi var ya da svgili olmak istediği başka biri. bu esnada da sen dd vakit geçirttiyorsun işte adama. öperim, elini tutayım hatta daha ilerisini de yaşamak isteyeyim ama sevgili olmayım. asıl gönlümün olduğu kişi beni kabul edince koşarak ona gideyim düşüncesinde beyzade..
gitme haftasonu, gidersen o daha ilerisi için zorlayacak. ve sen iyice zor durumda kalacaksın, gerçekten bunca kişi gitme diyor sen de boşver gitme. 10 günlük bağlanma 3 günde unutulur zaten.

canım 24 yaş az mı ?mantığın uzaya mı uçtu daha fazlasını isteyip arkadaş kalalım diyen adama neden ısrar ediyorsun.gülesim geldi ya.

bahtsızlığınızı oluşturan kendınızsınız adam ıstemıo sızde goruşmede ne dıyım dıosunuz ne goruşceksınız zaman kaybı ınsanlarla...

Back
X