ne diyim:)
yaşn da küçük... ilişki konu öğrendim iyice.:) bak belirteyim.
ilk ciddi ilişkiye adim atmamalisin...
ilişkilerin başlangiç Tanima dönemidir...
daha yeni tanişmişken öptürme elini bile dahil tutturma. buna izin vermemelisin..
eğer sen izin verince adam ciddiye binmiyor. çok basit bir kız olarak görmüş seni. ve arkadaş kalmak istemiş..
adami iyicene tani bence.. düşün kızlar serseri tipi erkekleri seviyormuş araştirmalara göre.. çünkü onlar kendine kolay aşık edebilir.. dürüst iyi çocuk modeli çikar maalesef beğenemiyor anlamiyo ki kızlar.. (valla bu kızlar da garip ha )
serseri tipli erkekle evlenince dert konuya düşüyor. benim kocam böle söle.. (ee tanisaydin nasıl biri olduğu anlasaydin be. )
çok iyi davraniyormuş gibi davranirlar ne bilim bu şekilde kendine aşık edip evlenir de sonra ana kızusu mu ne olur. (ayy gebertesim geldi bu tipli erkeklere)
benim tercihim iyi dürüst modeli erkekten yana çünkü o erkekler ailesine bagli biri.. eşine çocuklarina bagli bir adamlar...
ama nerden bulacaksin bilemiyorsun ki.. herkesin farkli bir huylari var ne bilim..
bende bilmiyorum nerden bulunur napcaksin Allaha dua edeceksin..
senin taniştiği adam günübirlik ilişki isteyen adam.. tanimadan 10 gün içinde elini tutturmuştun.. öptürmüşsün.. niye izin verdin ki ciddiye binsin diye mi..
çok yanlışş... 10 günde hemen tanir mi allah aşkına..
ilişkiler normalde 3 ayda başliyor güzelim ilk 3 ay tanima dönemidir.. taniycaksin adami sora düşünceksin..
ben bu adamla iyi anlaşabilirmiyim.. bu bana iyi bir eş olabilir mi iyi bir baba olabilir mi diyceksin
bunu düşünceksin..
ilişki öle kolay kolay ciddiye binemiyor tatlım..