BAHTSIZ BEDEVİYİM- YİNE AYNI SON

İki günde yakinlasirsan adama oda gönlümü yap gir konuma ama bende bişey bekleme der. Sakın görüşme çok pişman olursun
ya allaşkına kız kendini ağırdan satsaydı durumun farklı olacağını mı düşünüyosun böyle adamla ? muhtemelen 10 gun de konuşmazdı 5. gun terk
yani şöyle konuşup da kızı dümdüz etmeyin

Bence adamin hakkini verelim bayanlar, sevgili olalim sana dunyalar kadar asigim deseydi konu sahibi 15. Gunde kendini bir yatakta yalniz basina uyanmis olarak bulabilirdi adam is oraya giderken uyarmis bak yapiyorum ama sana bagim yok vakit eglendiriyorum sende kabul ediyorsan devam edelim diye..

Konu sahibi kendine gel insanlar bu tur seyleri nisanlilari ile yasayip ayrilip dunyanin sorununu yasiyor daha 24 yasindasin 10 gun gorustugun briyle "daha fazlasini istedi de ..." durumuna nasil geliyorsun? Yanlis anlama da senin davranislarinda bir problem olabilir kendini bu hadar hafif gosterme ciddi bir iliski istiyorsan bunun yolu erkegi cinsel anlamda mutlu etmekten gecmez.ille de olacaksa cinsellik sen partnerine gercekten guvendikten bazi seylerden emin olduktan sonra yasanmali. Iliskinin 10. Gununde isin cinsellige gelmesi adam olacak sahsin sizi tanimakla hic mi hic ilgilenmediginin gostergesidir bence tek amaci yataga atip amerikan dizilerinde gordugu " friends with benefits" hikayesini yasamaktir.

Bence kesinlikle gorusmeyin sizinle sizin dusundugunuz sekilde ilgilenmiyor.he olsun yeterki benim olsun ben her seyi yaparim diyorsaniz tabi ki siz bilirsiniz.

ne diyim:)
yaşn da küçük... ilişki konu öğrendim iyice.:) bak belirteyim.
ilk ciddi ilişkiye adim atmamalisin...
ilişkilerin başlangiç Tanima dönemidir...
daha yeni tanişmişken öptürme elini bile dahil tutturma. buna izin vermemelisin..
eğer sen izin verince adam ciddiye binmiyor. çok basit bir kız olarak görmüş seni. ve arkadaş kalmak istemiş..
adami iyicene tani bence.. düşün kızlar serseri tipi erkekleri seviyormuş araştirmalara göre.. çünkü onlar kendine kolay aşık edebilir.. dürüst iyi çocuk modeli çikar maalesef beğenemiyor anlamiyo ki kızlar.. (valla bu kızlar da garip ha )
serseri tipli erkekle evlenince dert konuya düşüyor. benim kocam böle söle.. (ee tanisaydin nasıl biri olduğu anlasaydin be. )
çok iyi davraniyormuş gibi davranirlar ne bilim bu şekilde kendine aşık edip evlenir de sonra ana kızusu mu ne olur. (ayy gebertesim geldi bu tipli erkeklere)
benim tercihim iyi dürüst modeli erkekten yana çünkü o erkekler ailesine bagli biri.. eşine çocuklarina bagli bir adamlar...
ama nerden bulacaksin bilemiyorsun ki.. herkesin farkli bir huylari var ne bilim..
bende bilmiyorum nerden bulunur napcaksin Allaha dua edeceksin..
senin taniştiği adam günübirlik ilişki isteyen adam.. tanimadan 10 gün içinde elini tutturmuştun.. öptürmüşsün.. niye izin verdin ki ciddiye binsin diye mi..
çok yanlışş... 10 günde hemen tanir mi allah aşkına..
ilişkiler normalde 3 ayda başliyor güzelim ilk 3 ay tanima dönemidir.. taniycaksin adami sora düşünceksin..
ben bu adamla iyi anlaşabilirmiyim.. bu bana iyi bir eş olabilir mi iyi bir baba olabilir mi diyceksin
bunu düşünceksin..
ilişki öle kolay kolay ciddiye binemiyor tatlım..

ne diyim:)
yaşn da küçük... ilişki konu öğrendim iyice.:) bak belirteyim.
ilk ciddi ilişkiye adim atmamalisin...
ilişkilerin başlangiç Tanima dönemidir...
daha yeni tanişmişken öptürme elini bile dahil tutturma. buna izin vermemelisin..
eğer sen izin verince adam ciddiye binmiyor. çok basit bir kız olarak görmüş seni. ve arkadaş kalmak istemiş..
adami iyicene tani bence.. düşün kızlar serseri tipi erkekleri seviyormuş araştirmalara göre.. çünkü onlar kendine kolay aşık edebilir.. dürüst iyi çocuk modeli çikar maalesef beğenemiyor anlamiyo ki kızlar.. (valla bu kızlar da garip ha )
serseri tipli erkekle evlenince dert konuya düşüyor. benim kocam böle söle.. (ee tanisaydin nasıl biri olduğu anlasaydin be. )
çok iyi davraniyormuş gibi davranirlar ne bilim bu şekilde kendine aşık edip evlenir de sonra ana kızusu mu ne olur. (ayy gebertesim geldi bu tipli erkeklere)
benim tercihim iyi dürüst modeli erkekten yana çünkü o erkekler ailesine bagli biri.. eşine çocuklarina bagli bir adamlar...
ama nerden bulacaksin bilemiyorsun ki.. herkesin farkli bir huylari var ne bilim..
bende bilmiyorum nerden bulunur napcaksin Allaha dua edeceksin..
senin taniştiği adam günübirlik ilişki isteyen adam.. tanimadan 10 gün içinde elini tutturmuştun.. öptürmüşsün.. niye izin verdin ki ciddiye binsin diye mi..
çok yanlışş... 10 günde hemen tanir mi allah aşkına..
ilişkiler normalde 3 ayda başliyor güzelim ilk 3 ay tanima dönemidir.. taniycaksin adami sora düşünceksin..
ben bu adamla iyi anlaşabilirmiyim.. bu bana iyi bir eş olabilir mi iyi bir baba olabilir mi diyceksin
bunu düşünceksin..
ilişki öle kolay kolay ciddiye binemiyor tatlım..
Haklısın ne diyim ki Zaten arayıp sormadı bulusalım diye ses çıkmadı bende yazmadım hep çevrimiçi çok çabuk yerimiz doluyor erkekler için ne kadar basit bende salak salak duygusala bagliyim üzüliyim adam keyfinde

Haklısın ne diyim ki Zaten arayıp sormadı bulusalım diye ses çıkmadı bende yazmadım hep çevrimiçi çok çabuk yerimiz doluyor erkekler için ne kadar basit bende salak salak duygusala bagliyim üzüliyim adam keyfinde
üzülmüyceksin adam keyfine bakiyorsa sende keyfine bak:)
bak noluyormuş:)
karşılığını almalisin.. o seninle dalga geçiyosa sende onla dalga geç.. o sana nabiyosa sende yap bu kadarda kafaniza takmana gerek yok:)

Back
X