Neden numaramı sil dediniz ki durup dururken?
Benimde tüm ilişkilerim aldatımayla bitti ancak şuan nişanlıyım ve aldatılmadığımdan eminim.Karşınıza doğru insan çıktığında anlıyorsunuz zaten.
Açıkçası zor olmadı.Çünkü baştan beri kendini belli eden bir insandı.Tabi her erkek bu şekilde çıkmıyor ancak nedense ben hislerime güvendim ve birlikte olmayı tercih ettim.Bende bu sonuncusundan cok emindim. Ileriye yonelik birsey olabilir diye kismet degilmis sizde boyle seyler yasadiniz peki nisanliniza guvenmeniz zor olmadi mi?
Olayi cok dallandirip budaklandirmak istemedim beni birinden saklamaya cabaliyordu o nedenle numarami sil dedim.
Açıkçası zor olmadı.Çünkü baştan beri kendini belli eden bir insandı.Tabi her erkek bu şekilde çıkmıyor ancak nedense ben hislerime güvendim ve birlikte olmayı tercih ettim.
Numaramı sil demek yerine “ şu şu şu hareketlerinden rahatsızım, artık görüşmek istemiyorum. Bye” demeliydiniz.
Siz birine numaramı sil derseniz eğer o da kendi gururunu hiçe saymamak için attığınız pası 90’a çakar golü yapar.
Ben ilişkilerinizin bu şekilde sonlanmasında üslubunuzun da etkili olduğunu hissettim.
Sizin bakış açınızda büyük bir sorun var. Aldatilmanizi dış görünüşünuze ve konuşma tarzınıza veriyorsunuz, halbuki o sadece beraber olduğunuz insanın şerefsizliğidir. Aldatmanın bahanesi bana göre olamaz. Adam gibi ayrıl, ne halt yiyiyorsan ye. Kendinizi küçümsemek yerine, ilerde gönlümü verecek kişiyi nasıl daha iyi secebilirim diye düşünün. Bence ilk adım kendi kırmızı çizgilerinizi belirleyip onlardan şaşmamak olsun.hakkinizda hayırlısı
Evet ozguvenle alakali sıkıntılarim var.Bu dongumu kirmaya ugrasiyorum bende. Hayatima alacagim insana arkami guvenle sirtii yaslamak istiyorum. Kirmizi cizgilerim var. Ama ilerde gönlümü verecek kişiyi nasıl daha iyi secebilirim diye düşünün bu dediginize bir yorumu yok bunu nasil yapabilirim bilmiyorum inaninki
Bakın ben yaklaşık 5 yıldır evli bir insanım. Ve açık ve net söyliyebilirim ki: En çok kemdime yaslaniyorum, en çok kendime güveniyorum. Bunun sebebi eşime güvenmekle alakalı değil bile. Ama ilk önce kendimizi kabul edip sevmeye bilelim ki, asıl o zaman çizgilerimizin anlamı olur. Neden mi? Kendini sevmeyen ve saymayan insan ilişkilerinde hep taviz verir. Hem "beni ne olursun sev" mesajını yayar istemese bile. Karşınızdaki insan da karaktersiz ise bunu size karşı bal gibi de kullanir. Kendine göre de aldatabilir. Sonuçta sizin öz güven eksikliğinizi anlıyorlar. Bence ilk işiniz şu öz güven eksikliği olsun. Nerden geliyor? Neden böylesiniz? İç sesiniz sizin mi, yoksa başkasının mi?
Yani yaptıgınız cok cocukca siz gercekten konusmak istemiyorduysanız kendiniz silseydiniz numarasını ne alaka ona böyle bişey demeniz
Ama söylede bişey var zaten oluru yokmus hemen yıldızları sıraladıgına göre
O herifin küfürlerine karşılık verdiniz di mi?
Çok kızıyorum buna. Adamlar ağzından lağım akıtıyor bizim kızlardan çıt yokBen onun seviyesine inmedim cevap yazmadim.
Konu sahibi bence adamın dur diyeceğini sanmış ya da öyle umduğu için rest çekmiş.ya kusura bakmayın ama birine numaramı sil demek aşırı aşırı aşırı abes değil mi? konuşmak istemiyorsan sen sil numarasını hatta ve hatta engelleyebilirsin bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?