Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
için darlanmış sanki,cok farkli haberler duymaya hazir ol
Gönülcüm her şey güzel olacak. Bak sana yol açılıyor,kız düğün varkim evleniyor?senmi yoksa?ahaaa bak birisi sana küs..rose diye birisini düğüne çağırmassan ömür boyu küs bşr arkadaş kazanmış olacaksın
![]()
olumlu haberler sekerim gozun aydin :))) istedigin hersey olur insallah...
ah inşallah güzel olur :)
bi akraba evlenecek bu sene odur, ben olamam, adayım bile yok
ben önce iş istiyorum inşallahh![]()
Bak arkadaş ta benim söylediğimi söyledi![]()
Anam ben bu forumda falcı da olacağım yakındasen gene de hazırlıklara başla. Önce eş sonra iş vesselam!!!
hayırr önce iş.. Allah'tan hayırlısı ama.. benim önceliğim işş... :))
zaten yıldırım nikahı kıyacak kadar çılgın biri olduğumu sanmıyorum, tanıcam da belli bir süre geçecek de
belki vardır içinizde fal bakabilme yeteneği :)
Fala bakma yeteneğimi gönülcüm sayesinde ben de öğrenmiş oldum
Ama bak fürüm yeteneğim olduğunu bilmiyordum demi? Şimdi öyle bşr üflicem ki sana 3 vakite kalmaz beyaz atlı prens işle beraber geli verecek önünebak yazıyorum buraya demedi deme
dualarım hep önce iş sonra aşk.. hatta iş, dost, aşk şeklindedir.. yine de hayırlısı ama.. Allah'ım gönlümden geçeni bana hayırlı kıl ve nasip et derim... :)
valla bana da dedikleri o şekilde zaten genelde, bunu da bildiniz sanırımiş durumları olduğu sırada gelecekmiş diyorlar. bekleyip göreceğiz :))
aşkın vakti önemli değil aslında, hayırlı ve son olsun da...
Gönülcümm hadi gel sarılayım sana bebeğimemekli yıllarımda ac kalamıcam güzelim. Hem falcı,hem üfürükçü hoca olarak ilk başarılı işim senle hayırlara vesile olur inş.
![]()
fal değil de hoca kısmı yasak olabilir
hayırlı uğurlu olsun diyelim o zaman![]()
Güzelim benim mesaj kutum doldu:))) neyse öpüldün güzelim,kendine iyi bak,üzme kendini,her şeyi olumlu düşün,tüm güzellikler senle olsun,tüm arzuların çok yakın zamanda gerçek olsun,inşallah, âmin.![]()
yorumlayabilir misiniz kızlar
Eki Görüntüle 929219 Eki Görüntüle 929218 Eki Görüntüle 929217 Eki Görüntüle 929220 Eki Görüntüle 929216
2. Fotoda çok belirgin deveye binmiş şapka çıkaran adamı gören var mı![]()