• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakabilecek var mı?

Vivid

Para-Para-Paradise 🌼
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
19.705
7.484
448
yorumlayabilir misiniz kızlar :31:

$IMG_9883.webp $IMG_9884.webp $IMG_9885.webp $IMG_9882.webp $IMG_9887.webp

Gönülcüm her şey güzel olacak. Bak sana yol açılıyor,kız düğün var:52: kim evleniyor?senmi yoksa?ahaaa bak birisi sana küs..rose diye birisini düğüne çağırmassan ömür boyu küs bşr arkadaş kazanmış olacaksın:35::34:

Gönülcüm her şey güzel olacak. Bak sana yol açılıyor,kız düğün var:52: kim evleniyor?senmi yoksa?ahaaa bak birisi sana küs..rose diye birisini düğüne çağırmassan ömür boyu küs bşr arkadaş kazanmış olacaksın:35::34:

ah inşallah güzel olur :)
bi akraba evlenecek bu sene odur, ben olamam, adayım bile yok :1:
ben önce iş istiyorum inşallahh :31:

olumlu haberler sekerim gozun aydin :))) istedigin hersey olur insallah...

sağolun, amin inşallah.. sizinde...
ahh ah işim olsun da...

kızlar başka bakacak var mı :26:

Son düzenleme:
ah inşallah güzel olur :)
bi akraba evlenecek bu sene odur, ben olamam, adayım bile yok :1:
ben önce iş istiyorum inşallahh :31:

Bak arkadaş ta benim söylediğimi söyledi:1:
Anam ben bu forumda falcı da olacağım yakında:1: sen gene de hazırlıklara başla. Önce eş sonra iş vesselam!!!

Bak arkadaş ta benim söylediğimi söyledi:1:
Anam ben bu forumda falcı da olacağım yakında:1: sen gene de hazırlıklara başla. Önce eş sonra iş vesselam!!!

hayırr önce iş.. Allah'tan hayırlısı ama.. benim önceliğim işş... :))
zaten yıldırım nikahı kıyacak kadar çılgın biri olduğumu sanmıyorum, tanıcam da belli bir süre geçecek de :1:
belki vardır içinizde fal bakabilme yeteneği :)

hayırr önce iş.. Allah'tan hayırlısı ama.. benim önceliğim işş... :))
zaten yıldırım nikahı kıyacak kadar çılgın biri olduğumu sanmıyorum, tanıcam da belli bir süre geçecek de :1:
belki vardır içinizde fal bakabilme yeteneği :)

Fala bakma yeteneğimi gönülcüm sayesinde ben de öğrenmiş oldum:52:
Ama bak üfürme yeteneğim olduğunu bilmiyordun demi? Şimdi öyle bir üflicem ki sana 3 vakite kalmaz beyaz atlı prens işle beraber geli verecek önüne :10: bak yazıyorum buraya demedi deme

Son düzenleme:
Fala bakma yeteneğimi gönülcüm sayesinde ben de öğrenmiş oldum:52:
Ama bak fürüm yeteneğim olduğunu bilmiyordum demi? Şimdi öyle bşr üflicem ki sana 3 vakite kalmaz beyaz atlı prens işle beraber geli verecek önüne :10: bak yazıyorum buraya demedi deme

dualarım hep önce iş sonra aşk.. hatta iş, dost, aşk şeklindedir.. yine de hayırlısı ama.. Allah'ım gönlümden geçeni bana hayırlı kıl ve nasip et derim... :)
valla bana da dedikleri o şekilde zaten genelde, bunu da bildiniz sanırım :1: iş durumları olduğu sırada gelecekmiş diyorlar. bekleyip göreceğiz :))
aşkın vakti önemli değil aslında, hayırlı ve son olsun da...

dualarım hep önce iş sonra aşk.. hatta iş, dost, aşk şeklindedir.. yine de hayırlısı ama.. Allah'ım gönlümden geçeni bana hayırlı kıl ve nasip et derim... :)
valla bana da dedikleri o şekilde zaten genelde, bunu da bildiniz sanırım :1: iş durumları olduğu sırada gelecekmiş diyorlar. bekleyip göreceğiz :))
aşkın vakti önemli değil aslında, hayırlı ve son olsun da...

Gönülcümm hadi gel sarılayım sana bebeğim :29: emekli yıllarımda ac kalamıcam güzelim. Hem falcı,hem üfürükçü hoca olarak ilk başarılı işim senle hayırlara vesile olur inş.:17:

Gönülcümm hadi gel sarılayım sana bebeğim :29: emekli yıllarımda ac kalamıcam güzelim. Hem falcı,hem üfürükçü hoca olarak ilk başarılı işim senle hayırlara vesile olur inş.:17:

fal değil de hoca kısmı yasak olabilir :1:
hayırlı uğurlu olsun diyelim o zaman :1:

fal değil de hoca kısmı yasak olabilir :1:
hayırlı uğurlu olsun diyelim o zaman :1:

Güzelim benim mesaj kutum doldu:))) neyse öpüldün güzelim,kendine iyi bak,üzme kendini,her şeyi olumlu düşün,tüm güzellikler senle olsun,tüm arzuların çok yakın zamanda gerçek olsun,inşallah, âmin.:16:

Son düzenleme:
Güzelim benim mesaj kutum doldu:))) neyse öpüldün güzelim,kendine iyi bak,üzme kendini,her şeyi olumlu düşün,tüm güzellikler senle olsun,tüm arzuların çok yakın zamanda gerçek olsun,inşallah, âmin.:16:

sağolun.. amin inşallah.. sizinde... :)

yeni içtim kızlar.. iş ve çevrem için... bakabilecek var mı?

$219_1401.webp $IMG_9921.webp $IMG_9919.webp

Back
X