Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım birkaç sorum var cevaplarsan sevinirim. Adetliyken doktora hormon testi için gittiğimizde muayene yapıyor mu yoksa sadece kan idrar mı alıyor bir de tüm kan değerlerine bakıyor mu tam kan gibikizlar amh degeri diye birsey varmış yumurtalık kalitesini gösteren değer
ben özel hastanede kan vermiştim adetliyken bütün degerler vardı ama amh degeri yoktu
amh için ayrı mı kan vermemiz lazım anlamadım
ben gittiğimde adetliydim ve evet alttan muayene yaptı bana birde kan degerlerine bakıyor hormonlarının sıkıntı var mı diye tüplerine de bakıyor acikmi kapalı mı diyeMerhaba canım birkaç sorum var cevaplarsan sevinirim. Adetliyken doktora hormon testi için gittiğimizde muayene yapıyor mu yoksa sadece kan idrar mı alıyor bir de tüm kan değerlerine bakıyor mu tam kan gibi
3Adetin kaçıncı günü gitmiştin peki
farketmezBirde aç tok fark ediyor mu
Amh için istek yapmalı doktorunuz yoksa basılmaz. Regl dönemi olmasına gerek de yok istediğiniz zaman istediğiniz saatte verebilirsiniz aç tok farketmiyor bu kan içinkizlar amh degeri diye birsey varmış yumurtalık kalitesini gösteren değer
ben özel hastanede kan vermiştim adetliyken bütün degerler vardı ama amh degeri yoktu
çok teşekkür ederimAmh için istek yapmalı doktorunuz yoksa basılmaz. Regl dönemi olmasına gerek de yok istediğiniz zaman istediğiniz saatte verebilirsiniz aç tok farketmiyor bu kan için
Teşekkür ederimfarketmez
Bugün bende gittim ve amh değeri bakmadı anlamadım bunun için özel talepte mi bulunacağız garip. Bide bana alttan bakmadı herkes bi farklıkizlar amh degeri diye birsey varmış yumurtalık kalitesini gösteren değer
Bana aç ver dediBirde aç tok fark ediyor mu
Benim bakıldı doktor ilgiliyse kendi söylüyor ve bize sunuyor ben baktırdım düşük çıktı buda gebe kalmanızı zorlaştırıyor ve erken menopoza sebep oluyor ben birkaç ay normal yolla gebe kalmayı denedim ama maalesef olmayınca ve erken menopoz riskim de olunca direk tüp bebeğe yöneldik çok şükür tuttu 4 aylık hamileyimkizlar amh degeri diye birsey varmış yumurtalık kalitesini gösteren değer
Bugün gittim de sormadı bile aç mısın tok muBana aç ver dedi
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim bakıldı doktor ilgiliyse kendi söylüyor ve bize sunuyor ben baktırdım düşük çıktı buda gebe kalmanızı zorlaştırıyor ve erken menopoza sebep oluyor ben birkaç ay normal yolla gebe kalmayı denedim ama maalesef olmayınca ve erken menopoz riskim de olunca direk tüp bebeğe yöneldik çok şükür tuttu 4 aylık hamileyim
Aminnn inşallah canımRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Tüplerin açık olup olmadığını nasıl anlıyor? Rahim filmi çektirmeden anlaşılıyor mu o?ben gittiğimde adetliydim ve evet alttan muayene yaptı bana birde kan degerlerine bakıyor hormonlarının sıkıntı var mı diye tüplerine de bakıyor acikmi kapalı mı diye
ultrason bakiyorTüplerin açık olup olmadığını nasıl anlıyor? Rahim filmi çektirmeden anlaşılıyor mu o?
İşte onu sormak istedim yani ultrasonla bakınca tüplerin açıklığını kapalılığını görebiliyor mu? O zaman neden rahim filmi istiyorlar? Herkes rahim filmi çektiriyor çünkü bunun için.O nedenle merak ettimultrason bakiyor
Ultrasonla kist vs var mı yok mu ona bakar tüpler gözükmüyor. Tüpleri ve rahmi detaylı incelemek için rahim filmi şart. O da her merkezde yapılmıyor zatenİşte onu sormak istedim yani ultrasonla bakınca tüplerin açıklığını kapalılığını görebiliyor mu? O zaman neden rahim filmi istiyorlar? Herkes rahim filmi çektiriyor çünkü bunun için.O nedenle merak ettim![]()